Digidexo.com

ødelagte kapillærer på håndknoken

Hvordan fikse ødelagte kapilærer

Ødelagte blodkar, også kjent som åreknuter, er en hudlidelse som ofte finnes på beina. De er preget av årer som bule over huden, og skaper kronglete mønstre av lett synlige blodårer. Denne tilstanden rammer 50 prosent av de over 50 år gammel, og har en tendens til å påvirke kvinner mer enn menn. Flere forskjellige behandlingsmåter er tilgjengelige for å behandle ødelagte blodkar.

Hvordan fikse ødelagte kapilærer

•  Spør legen din om skleroterapi. Dette alternativet innebærer å injisere en løsning direkte inn åreknuter. Legen bruker en liten nål til å injisere sklerose løsningen inn i blodårene; løsningen irriterer veggen av venene, forårsaker midlertidig hevelse. Snart venen atrophies og blir mild arrvev som snart går i oppløsning. Dette er et populært alternativ fordi det er minimalt invasiv og svært effektiv.

Spør om legen din om du kvalifiserer for en ambulerende phlebectomy. Denne prosedyren er mer drastisk enn skleroterapi og er mer hensiktsmessig for spesielt store åreknuter. Legen gjør små snitt i huden, klipp venene inn i segmenter, og glir venene ut av huden perforeringer. Etter prosedyren, bør du gå med trange strømper for en uke eller to for å komprimere de resterende blodårer; Dette er viktig for en fullstendig restitusjon.

Tenk det mest moderne behandlingsalternativ, endovenous ablasjon. Denne prosedyren, også bare kalt "varicose vein behandling," er det mest moderne alternativ for ødelagte kapillær terapi. Et kateter blir satt inn i et berørt vene gjennom hvilken lege glir en liten radiofrekvens-enhet. Når enheten er i den optimale plassering, blir varmen avgis i retning av den brutte kapillarrøret. Denne varmen fører til venen å lukke opp, til slutt arrdannelse og krymper. Selv om fremgangsmåten er forskjellig, er sluttresultatet lik sklerose.

Hint

 • Hestekastanje frø kan bidra til å gjenopprette sunn venøs funksjon; sjekke en helse-butikken for aktuell eller muntlige anvendelser av dette produktet.

Hva Minerals Hjelp ødelagte kapilærer?

Hva Minerals Hjelp ødelagte kapilærer?


Kapillærer er tynne, skjøre trasé som blodlegemer passerer gjennom enkelt fil for å frigjøre oksygen. Når brutt, vises de vridd og rødt. Siden ødelagte blodkar kan indikere en mangel på næringsstoffer, bør du oppsøke lege om å legge mineraler i kostholdet ditt.

Kobber

Kobber hjelpemidler kroppen i bein og bindevev produksjon, så konsumere mat høy i dette viktig mineral, som lever, sesamfrø og soltørkede tomater, kan bidra til å helbrede ødelagte blodkar. Kobber er også viktig i koding epidermal enzymer for å utføre forebyggende oppgaver som å produsere melanin og eliminere frie radikaler, og dermed hjelpe huden å opprettholde en jevn, sunt utseende.

Selen

Ødelagte blodkar kan være et resultat av solskader på huden, og mineralet selen kan beskytte deg mot dette hud tilstand. En antioksidant-rik mineral, kan selen motvirke skader forårsaket av frie radikaler produsert av soleksponering, inkludert helbredelse av sprengte blodkar og lysne mørke flekker på huden. Selen-rik mat som kan bidra til å reparere ødelagte blodkar inkluderer paranøtter, skalldyr og hvetekli.

Sink

Ifølge "Living Beauty Detox Program" av Ann Louise Gittleman, kan ødelagte blodkar være et avslørende tegn på en sinkmangel. Dette mineral reduserer inflammasjon i huden og arbeider for å reparere epidermal skade, inkludert ødelagte blodkar. Introdusere sinkrike matvarer som østers, peanøtter og kakaopulver til din diett for å reparere ødelagte blodkar.

Slik reparerer ødelagte kapilærer under øynene

Mørke ringer under øynene er en felles klage som påvirker millioner av mennesker. Disse sirklene er ofte forårsaket av ødelagte blodkar på nedre øyelokk og under øynene. Denne tilstanden er vanligvis arvelig i naturen, mange ganger vises i tidlig barndom. Mørke ringer som er forårsaket av ødelagte blodkar er lett behandles av erfarne kosmetiske kirurger ved hjelp av state of the art teknologi.

Bruksanvisning

•  Snakk med legen din for å få referanser for flere kvalifiserte hudleger eller kosmetiske kirurger. Kontakte disse leger og be om informasjon om behandling for sprengte blodkar under øynene. Når du føler deg komfortabel med en bestemt spesialist, be om en avtale.

Meet med spesialist og diskutere situasjonen med ødelagte ringer under kapillærer. Vær forberedt på å gi en fullstendig medisinsk historie, inkludert familiehistorie, da dette kan være en arvelig tilstand. Vær forberedt på å gjennomgå en fysisk undersøkelse. Diskutere alle aktuelle behandlingstilbud. I de fleste tilfeller ødelagte blodkar under øynene kan effektivt behandles med IPL behandling. Still spørsmål om kostnader, utvinning tid, forsikring og forventede resultater.

Tidsplan behandling. Intense Pulsed Light terapi krever vanligvis tre behandlinger fordelt seks ukers mellomrom. Behandlinger vanligvis tar mindre enn en time.

Følg legens råd om etterbehandling omsorg. Bivirkninger kan være rødhet og hevelse på behandlingsstedet selv om dette vanligvis går unna i løpet av 24 timer. Påfør solkrem til det behandlede området før det utsettes for sol. Bruk kule komprimerer å lindre mindre hevelse og ubehag.

Hold alle followup avtaler med legen din for å sikre at prosedyren var effektive og oppnådd de ønskede resultater. Forbedring i utseendet kan være gradvis og kan ta opptil seks uker å bli tydelig. Imidlertid, fortsetter vanligvis for å forbedre utseendet i flere måneder etter behandling.

Tips og advarsler

 • Øyebeskyttelse er nødvendig under Intense Pulsed Light terapi.

Hvordan jeg Unn Broken Capillaries Do?

Ødelagte blodkar la små, røde linjer synlig i ansiktet, som ofte krever behandling av en hudlege. De flekker har vanligvis ingen smerte forbundet med dem, og heller ikke er tilstanden en alvorlig helserisiko, men det kan være problematisk. Folk som er mottakelige for ødelagte kapillærer kan ta noen skritt for å unngå mer i fremtiden og kan ha eksisterende fjernet.

Forhindre Broken Capillaries

For å hindre fremtidige utbrudd av sprengte blodkar og redusere rødhet av eksisterende sprengte blodkar, kan en hudlege anbefaler å bruke en aktuell antioksidant daglig, sammen med en sink oksid eller parsol basert solkrem. Pasienter vil trolig bli gitt retinol å bruke om natten.

På Melbourne Dermatology, en behandling er utviklet kalt Broken Capillary Management and Laser Forberedelse Treatment. Dette er tilgjengelig for normal til tørr hud, samt for kombinert til fet hud. Behandlingen bidrar til å hindre kapillærer fra å bryte. Det reduserer rødhet samtidig som tykkere dermis laget for å forbedre hudens motstand mot skade. Den brukes i forbindelse med laser behandlinger for å bidra til å redusere sjansene for post-inflammatorisk hyperpigmentering.

Melbourne Dermatology behandling inkluderer Skinceuticals skummende cleanser, som renser dypt og forsiktig uten skjerpende kapillærer. Det er også Gernetic Vasco, som forbedrer kapillærene 'elastisitet, og dermed beskytte dem mot miljøfaktorer som kan forårsake rødhet. Også i behandlingsplanen er Jan Marini antioksidant daglig ansikt protectant med solfaktor 30, som brukes til å fukte og beskytte huden mot UV-skader, som kan tynne dermis. Pasientene vil også bruke Gernetic Synchro krem, en anti-inflammatorisk, anti-aldring fuktighetskrem.

Hudleger anbefaler å bruke denne protokollen i to måneder før du begynner laser behandlinger på eksisterende sprengte blodkar. Disse produktene er tilgjengelig på nettet fra Melbourne Dermatology.

Broken Capillary Behandlinger

Alvorlige eller gamle sprengte blodkar kan behandles med laser. På Melbourne Dermatology, innebærer behandling ved hjelp av en IPL (Intense Pulsed Light) Laser. Behandlingen (e) er utført på små, flekk-størrelse områder ved hjelp av en Nd: YAG-laser med en pulsbredde på 20 ms eller høyere. En enkelt behandling er vanligvis effektiv i å fjerne en vesentlig andel av ødelagte blodkar med minimale bivirkninger.

En annen online produktet tilgjengelig for behandling av sprengte blodkar kalles Miracle Cure Duo rette. Denne kombinasjonen behandling omfatter to rettsmidler, en for lyte fjerning og den andre for å beskytte huden. Produktene brukes i sammenheng. Først du putter på huden protector produkt, så lyte remover på toppen. De to væsker blir tillatt å tørke i omkring 10 til 30 minutter, og deretter en hvilken som helst rest kan vaskes av.

Hva er fordelene med en Red Clay Powder Mask?

Hva er fordelene med en Red Clay Powder Mask?


Menneskeheten har brukt leire som hudpleieprodukter siden antikken. Leire er naturlig forekommende silikater av jorden, som inneholder mineraler, sporstoffer og næringsstoffer. Når den brukes som ansikts- og kroppsmasker, hjelpe de absorberer overflødig olje, skitt og giftstoffer, samtidig som peeling døde hudceller og forbedrer hudens sirkulasjon. De hjelper rense, næring og tone huden og la den følelsen ungdommelig og myk.

Red Clay Powder Mask

En av de mest populære leire for ansiktsmasker er rød pulver leire, eller Rhassoul. Med opprinnelse fra Marokko, har leiren en silkeaktig jord tekstur når raffinert. Rød leire er høy i naturlig forekommende Dolomitt, Silica, jernoksid og mineral oksider, og er fet, mildt absorberende, og effektiv i huden rensing og avgiftende. Den høye jernoksyd-innhold, noe som gir leire sin røde farge, bidrar revitalisering av hudens utseende og lysstyrke.

Tørr, sensitiv og moden hud

Malt rød leire hjelper i hudsykdommer som rosacea fra ødelagte kapillærer, solbrenthet, eksem og psoriasis. Leiren hjelper re-balanse tørr, flassende eller moden hud, redusere følsomhet og forbedrer hudens struktur og elastisitet. Kvinner bruker også røde pulver leire masker for å redusere poser under øynene og som fuktighetskrem for normal hud typer. Som en over hele kroppen behandling, folk bruker det to til tre ganger i uken for å hjelpe tone bysten, lår, mage og overarmer.

Red Clay Mask og Acne

Marokkansk rød leire har gode snerpende egenskaper, noe som gjør den egnet for akne utsatt hud. Den renser og eksfolierer betent hud, detoxifies og forbedrer blodsirkulasjonen. Den røde leire reduserer congestive pigmentering i problemområder der kviser tidligere lå, og forbedrer hudens tekstur, slik at det føles myk og frisk.

Oppskrift på Red Clay Mask

I et glass, keramikk eller tre bolle, bland 2 ts. av rødt pulver leire med mineral, vanlig eller destillert vann til du får en kremet pasta. Tillat leire til å stå i noen minutter for å absorbere fuktighet. Påfør på renset ansikt og hals, unngå området rundt øynene. Skyll med varmt vann etter 15 til 20 minutter, eller når leiren tørker helt. Du kan oppleve en svak rødhet, som snart forsvinner. Slutt å bruke masken hvis et utslett vises. Bruk denne masken minst to ganger i uken som en del av komplett hudpleie regime. For en bedre opplevelse, bland den røde leire med aloe vera juice, eple cider eddik eller blomstervann. Alternativt legge finmalte, urter eller eteriske oljer som kamille, ringblomst, calendula petals og peppermynte blader, lavendel, einer, rose, geranium og marshmallow root.

Hvordan Reduser ødelagte blodkar og Spider årer

Hvordan Reduser ødelagte blodkar og Spider årer


Overeksponering for sterke elementer (som sol eller kaldt vann) kan føre til utseendet på ødelagte blodkapillærene generelt i ansiktet og bena. Ødelagte blodkar blir ofte referert til som edderkopp årer på grunn av sin mørke, stygge trelignende utseende. Ikke bare gjør de ser dårlig, kan de være vanskelig å redusere eller bli kvitt. Mens det er over-the-counter medisiner tilgjengelig for dette problemet, vil en hudlege være bedre i stand til å finne ut hva medisiner kan tas for hver enkelt tilstand.

Bruksanvisning

Bruk en krem midler for å minske alvorligheten av hudens tilstand. I en studie utført av The Vein Treatment Center, de fleste kremer som lover å redusere eller kurere edderkopp årer og ødelagte blodkar mislykkes. Men gjør The Vein Treatment Center oppmuntre til bruk av Avon Anew Spider Vein Therapy. VTC gjorde en studie av flere ulike krem ​​rettsmidler og de Avon produktet redusert ødelagte blodkar i mindre enn 10 uker.

Påfør hjemmelaget rettsmidler til de berørte områdene. For ødelagte blodkar bruke en hjemmelaget maske på ansiktet. Bland 1/4 kopp roseolje eller knuse kamille te på med ansikts fuktighetskrem etter eget valg. La ansiktsmasker for å stille for natten.

Redusere både med eple cider eddik (bruke den til huden to ganger daglig) eller kombinere rose, palmarosa eller persille olje i en blanding med virgin kokosolje. Bruk den til berørte områdene i tre til fire uker to ganger daglig.

gjennomgå en medisinsk prosedyre som vil løse problemet. Ifølge The Vein Treatment Center, kan injeksjonsbehandlinger vanne problemet venen og få den til å legge ned. Laser behandlinger er også tilgjengelig, avhengig av alvorlighetsgraden av utbruddet.

Tips og advarsler

 • Deltagelse i daglig fitness forbedrer den kardiovaskulære systemet, som igjen oppfordrer til en sunn sirkulasjon som holder årer og kapillærer sterk. I perioder med lang inaktivitet, gjøre en 5 til 10 minutters tøyningsøvelser og jogge på plass. Øve riktig holdning hjelper sirkulasjon også.

Ødelagte blodkar inne i kroppen

Mikroskopiske fartøy med vegger tykkere enn enkeltceller, kapillærer ofte sprekke, søle innholdet. Kroppen din, selv om de mangler flom forsikring, svarer rutinemessig og effektivt.

Ødelagte blodkar

Mange minutt brudd forekommer daglig i kapillærene, merk Sue Huether, Ph.D. og Kathryn McCance, Ph.D.

Hemostase

Normalt kroppen reparerer disse brudd gjennom hemostasis, en prosess der blodplater og andre faktorer forsegle brekkasje i skip, observerer boken "Human Physiology."

Contusions

Noen ganger kapillærer sprekke på grunn av slagene som klemme eller knuse mykt vev uten å bryte huden, produsere blåmerker (støt), ifølge boken "Understanding patofysiologi."

Dypere Skader

Hvis begrenset til strukturer under huden, kan blåmerker produsere ingen synlige tegn, merk Sue Huether, Ph.D. og Kathryn McCance, Ph.D.

Misfarging

Nærmere hudens overflate, synes kapillær brekkasje rød-purpur i farge, noe som reflekterer lekkasje av røde blodceller, så som blå-svart, og enda senere som gul-brun eller grønn som jern fra ødelagte røde blodceller akkumulerer i det syke vev, ifølge til boken "Forstå patofysiologi."

Purpuras

I tilfeller av lavt blodplatetall, kan hemostase ikke klarer å koble kapillær brekkasje, noe som resulterer i små hemoragisk områder (purpuras) under huden og gjennom vev, merk Sue Huether, Ph.D. og Kathryn McCance, Ph.D.

Hvordan å behandle edderkopp årer

Hvordan å behandle edderkopp årer


Spider årer er de stygge røde eller lilla sunburst eller web mønstre laget av de minste blodårene på bena og ansikt, noen ganger kalt ødelagte årer eller kapillærer. Arvelighet, graviditet og hormonelle endringer spille en rolle i sitt utseende.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en bord-sertifisert dermatologiske kirurg. La henne undersøke edderkopp årer. Diskuter behandlingstilbud.

•  Vurder skleroterapi. Ti til førti årer kan behandles i én økt, 04:59 økter er nødvendig for hver blodåre.

Utforsk muligheten for photoderm VL, en håndholdt behandlingsenhet som presses mot huden, mens milde laserpulser ødelegge dine edderkopp årer. Ingen injeksjoner eller kirurgi er nødvendig.

Vær oppmerksom på electrodesiccation, som forsegler edderkopp årer ved å bruke elektrisk strøm.

Tenk ambulerende phlebectomy hvis du planlegger å ha kirurgi på dine åreknuter.

Følg dine post-prosedyre bestillinger nøye. De kan inneholde iført kompresjonsbind (tilsvarende ess wraps) eller støtte slangen i to dager til tre uker, som bestilt.

•  Gå moderat. Lett trening forbedrer blodsirkulasjonen og hastigheter utvinning.

Forstå du kan oppleve noen liten hevelse, blåmerker, kløe eller rødhet på edderkopp vein nettstedet. Arrdannelse fra prosedyrene er sjelden.

Vit at helse-forsikringer ikke dekker behandling av edderkopp årer, selv om venene forårsake ubehag.

Tips og advarsler

 • Edderkopp årer kan være en indikasjon på en mer alvorlig, underliggende kardiovaskulær problem, som økte venetrykk. Leger vanligvis liker å gjøre en samlet opparbeiding før du begynner edderkopp vein behandling.
 • For mer informasjon om de nyeste behandlingstilbud tilgjengelig for edderkopp årer, ring American Society of Dermatologiske Surgeons på (800) 441-2737.
 • Hos noen kvinner vil edderkopp årer dukker opp etter å ha fått et slag mot bena, som når en tennisball eller softball preget inn i deg. Hvis du er utsatt for edderkopp årer, unngå kontaktsport.
 • Hvis symptomene vedvarer eller hvis du har spesielle medisinske tilstander eller problemer, anbefaler vi at du kontakter lege. Denne informasjonen er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning eller behandling.

Hvordan bli kvitt av ødelagte blodkar

Hvordan bli kvitt av ødelagte blodkar


Broken blodkar forekommer hyppigst i ansiktet, ben og øyne. På ansikt og ben, brast kapillærer gir røde, lilla eller blåaktig hårfine merker, også kalt edderkopp årer. Mens ødelagte blodkar som edderkopp årer er vanligvis ikke livstruende, de ofte gjøre folk bevisste, særlig hvis de ødelagte blodkar vises på forsiden. Hudleger, eller leger som behandler hudproblemer, kvitte seg med ødelagte blodkar i en rekke måter. De to mest vanlige behandlingsmetoder er sklerose, som bruker injeksjoner inn i det ødelagte blodkar for å krympe den, og laserterapi. Begge inkluderer bedøvelse for å minimere ubehag og kan være ferdig i legekontoret. Noen forsikringsselskaper planer kan dekke kostnadene av prosedyren.

Bruksanvisning

•  Identifiser plasseringen av de ødelagte blodkar. Bildet viser ødelagte blodkar på ben, nær kneet, blandet med andre veinous unormalt. Legg merke steder på huden hvor dine ødelagte blodkar oppstå.

Finn en bord-sertifisert hudlege. Start med din helseforsikring plan. De fleste forsikringsselskaper planer inkluderer lister over godkjente leger. Oppsøk en hudlege som er spesialist på behandling av vene avvik, for eksempel edderkopp årer og åreknuter. Denne legen vil ha kompetanse til å behandle sprengte blodkar og ødelagte blodkar.

Fortell din hudlege om eventuelle sykdommer du måtte ha, som noen forhold disponere folk til ødelagte blodkar. Forhold som kan føre til ødelagte blodkar inkluderer rosacea, en vanlig hudsykdom vanligvis påvirker mennesker med lys hud. Skader kan også føre til ødelagte blodkar og capilaries. Legen din vil ta en fullstendig medisinsk historie, gjennom de områdene du peker ut hvor du ønsker å kvitte seg med ødelagte blodkar, diskutere behandlingsplaner og gjennomgang alternativer og kostnader med deg.

gjennomgå behandling. Avhengig av din tilstand, kan legen være i stand til å injisere medisinen inn i området (skleroterapi) for å krympe den ødelagte blodkar eller bruke en laser til å fjerne fartøyet. Begge behandlingene er vanligvis gjøres i legens kontor og kan gjøres samme dag eller ved senere avtaler, avhengig av lege.

Tenk hjem behandlinger hvis du ikke har råd til å se en hudlege. Disse inkluderer kremer med vitamin K, vitamin E og calendula tilgjengelig på helsekostbutikker og apotek over hele landet. Is kan redusere hevelse etter skade forårsaket ødelagte blodkar. Coverup makeup er en enkel og rimelig måte å skjule stygge blodårer, og en slik makeup er tilgjengelig i vanntett formler for bruk på ben og armer også.

Tips og advarsler

 • Følg alltid legens anbefalinger før og etter behandling for ødelagte blodkar.
 • Ikke bruk aktuell kremer i eller i nærheten av øynene. For ødelagte blodkar i øynene, søker en legens råd.
 • Smertefulle, hovne områder med ødelagte blodkar bør gjennomgås av en medisinsk faglig.

Ødelagte blodkar i ansiktet

Ødelagte blodkar i ansiktet


Ødelagte blodkar i ansiktet, et vanlig problem forbundet med skjør hud, resultere i blødninger og misfarging som bør til slutt løse. Mer alvorlige tilfeller kan kreve behandling. Men hvis du lider gjentatte episoder med blødning, har legen din undersøke deg for underliggende medisinske problemer.

Årsaker

Kapillærene i ansiktet ditt kan bryte og blø for en rekke årsaker, blant annet ansiktsbehandling traumer, aldring, tynning hud, og på grunn av blodfortynnende medisiner som warfarin.

Vanlige årsaker

Årsakene kapillærer bryte på ansiktet ditt inkluderer aldrende hud, graviditet, pubertet og andre hormonelle påvirkninger, solskader, arvelige problemer, og akne rosacea, ofte forbundet med alkoholmisbruk.

Tynning Skin

Mange av årsakene har å gjøre med huden din tynning og dine kapillærene blir mer skjøre. Ødelagte blodkar i ansiktet og andre steder ofte følger økende alder og solskader, for eksempel.

Behandling

Hudleger ofte behandle sprengte blodkar i ansiktet med lasere, som forårsaker minimale bivirkninger; aktuelle antioksidanter; solkrem; og retinol, et vitamin A-basert medikament.

Komplikasjoner

Post-inflammatorisk hyperpigmentering, en tilstand som resulterer i melanin-assosiert huden mørkere, kan det føre til aldrende hud eller mørbanket hud. Det kan løse på egen hånd, eller din hudlege kan anbefale programmer som inneholder hydrokinon, som blokkerer produksjonen av melanin.

Prosedyrer for å øke blodårer i hjertet

Hjerte muskler trenger oksygen for å være i stand til å pumpe blod. Koronar fører blod rikt på oksygen til hjertemuskelen. Arterien omkranser hjertet og har små greiner som leverer næringsstoffer til hjertemuskelen. Kapillærer ved endene av arterien grener tillate oksygen å gå inn i muskel-og karbondioksyd og avfall å forlate. Noen ganger er det nødvendig for en lege til å forsøke å øke blodårene i hjertet for å sikre riktig sirkulasjon.

Angioplastikk

Ballong kirurgi eller angioplastikk, hjelper åpne tette blodårer i hjertet. En liten ballong blir satt inn i kransarterien og oppblåst når den når det blokkerte området. Åpning og lukking av ballongen flere ganger skyver rusk mot åreveggen og åpner arterien. Denne teknikken kan benyttes med en laser som fordamper plakk forårsaker blokkering.

Atherektomi

En atherektomi er svært lik angioplastikk. Kateteret som er satt inn i denne fremgangsmåten har ikke en ballong festet; den har en roterende barbermaskin i stedet. Denne barbermaskinen roterer å chip bort plakk som har levd opp til arterien.

Stent

Etter angioplastikk, er hjerte stenter noen ganger satt inn. Disse er små, rustfritt stål, nettlignende strukturer som holder arterien åpen etter at ballongen er fjernet. Ifølge American Heart Association, om lag 70 prosent av angioplastikk prosedyrer inkluderer stent. Arterien fôr vokser over metallstent, som dekker det innen et par uker.

Koronar bypass

Koronar bypass kirurgi innebærer omkjøring blodårene rundt en blokkering. Et blodkar blir fjernet fra pasientens ben eller brystet for denne prosedyren. En ende av dette fartøyet er festet til den store arterie av hjertet, aorta. Den andre enden er festet til kransarterien på et punkt under blokkeringen. Dette oppretter en ny rute for blodet å strømme.

Minimal Invasive Heart Surgery

Minimal invasiv hjertekirurgi blir brukt som et alternativ til standard koronar bypass-kirurgi. Porter, eller små snitt, er laget og kirurgiske instrumenter er gått gjennom disse portene for å utføre inngrepet, mens kirurgen ser aktiviteten på en skjerm. Blodkar fra brystet eller ben er festet til hjertet, som i bypass-kirurgi, for å forbedre blodtilførselen til hjertet.

Transmyocardial Laser Revaskularisering

Transmyocardial laser revaskularisering (TMR) er utført på folk som ikke er gode kandidater for angioplastikk eller bypass kirurgi, men har sterke brystsmerter. I denne fremgangsmåten, blir en laser anvendes for å bore en rekke hull i den hjerteveggen. Hvert hull er liten, omtrent 1 mm i størrelse. Den ytre delen helbreder nesten umiddelbart, men den indre kanalen som ble opprettet restene. Dette tillater blodet å nå hjertemuskelen og også stimulerer nye blodkar til å vokse. Resultatene av denne prosedyren er vanligvis ikke sett i to uker til seks måneder.

Om ødelagte blodkar

Om ødelagte blodkar


Broken blodkar er i de fleste tilfeller mer et kosmetisk problem enn en som krever noen medisinsk oppmerksomhet. Falls, støt, og smell alle kan føre til blodkar å briste som vil etterlate en ikke så attraktiv sår på huden. Selvfølgelig er det alltid de blodårene som bryter på grunn av aldring av huden, nemlig å ansikts-området, som har en tendens til å påvirke forfengelighet og selvtillit, og så er det de som oppstår dypt inne i kroppen som regel uanmeldt.

Identifikasjon

Broken blodkar oppstå rett under ytterste laget av gjennomsiktig hud. Små blodkar bryte gjøre for å traumer eller skader, og kan være mørkt i utseende eller lyse rødt og tydelig synlig under huden. For det meste, ødelagte blodkar føre til mindre smerte ved kontakt, og kunne gå i utgangspunktet uoppdaget hvis de ikke var så visuelt merkbar. Disse mindre hud traumer kan dukke opp hvor som helst på kroppen, inkludert ansiktet og på sklera i øynene.

Typer

Det finnes to typer av ødelagte blodkar som oppstår under huden. En type er den typiske blåmerker som vises som en purpuraktig welt, og den andre er en blod flekk som fremkommer som et lyse rødt spredning av celler under huden. Hver kan skyldes traumer, mens blodflekker har et bredere spekter av årsaker som for eksempel medisiner, underernæring, og sykdom.

Time Frame

Skinnene helbredende tid etter blodkar har sprukket, i stor grad avhenger av hvor blåmerker ligger. I de fleste tilfeller er disse skader i huden reparere seg selv innen to til tre uker etter traumer oppstår. Men det er noen hjemme rettsmidler som kan bidra til å fremskynde helbredelsesprosessen. Legge press på området kan bidra til å stoppe ytterligere brudd blodkar i området, så vel som, kalde omslag. Men for det meste ødelagt blodkar klarer å helbrede seg selv uten hjelp. I de tilfeller av blodflekker, disse brister har en lengre healing tid, om i det hele tatt.

Betraktninger

Ødelagte blodkar kan forekomme uten en person som minner om den tidligere traumer som førte til blåmerker. Dette er vanligvis tilfelle for de som lett får blåmerker og de av en eldre, mer moden status som huden har begynt å miste fleksibilitet. Menn er mindre vanlig å brutt blodkar enn kvinner, og yngre barn har problemet mindre enn begge. Blod flekker kan oppstå i alle aldre, og er litt mer vanskelig å fastslå så langt som årsak.

Forebygging / løsning

For de personer som sitter igjen med mer permanente typer ødelagte blodårer som forårsaker dem til å være selv samvittighet, hudleger har en løsning. Ved å injisere området med medikamenter som fremmer krymper, kan det ødelagte blodkar bli oppløst, og bringer tilbake en mer ungdommelig utseende til huden. En annen prosedyre innebærer en laserbehandling som tilbyr det samme resultatet uten smerten av medisinert injeksjoner.

Advarsel

Mens de fleste ødelagte blodkar mislykkes i å produsere noen umiddelbar helserisiko for mennesker, de som er tilstede i hjernen er en annen historie. Aneurismer er brudd som forekommer hyppigst i bunnen av hjernen, og sjelden gir advarsler. I noen små tilfeller har ødelagte blodkar i hjernen vært kjent for å vise tegn til tale avbrudd, dobbeltsyn, svakhet, prikking, nummenhet, og i noen tilfeller hodepine før til å sprekke.

Kapillær permeabilitet og inflammatorisk respons

Kapillær permeabilitet og inflammatorisk respons


Betennelse er kroppens reaksjon på skade eller infeksjon. Den kompleks sekvens av hendelser som oppstår når kroppens vev erfaring skade er kjent som den inflammatoriske respons. Økt kapillær permeabilitet er en av de mange prosesser som oppstår under inflammasjon.

Kapillær permeabilitet

Kapillærer er små blodkar som er ansvarlige for levering av oksygen og næringsstoffer til og fjerning av avfallsstoffer fra kroppens vev. Blod består i hovedsak av to komponenter, celler og plasma. Plasma er en strå-farget væske delen av blodet. Kapillær permeabilitet refererer til bevegelsen av blodplasma inn og ut av kapillarene.

Økt permeabilitet

Normalt finnes en balanse mellom mengden av plasma går inn i vev fra kapillærene, og mengden kommer inn i sirkulasjonssystemet fra vev. Når vevet er skadet som et resultat av infeksjon eller skade, blir foring av små blodkar utett, og dermed øke permeabiliteten. Balansen turnus, slik at mer væske til å gå inn i vev.

Permeabilitet Meklere

Permeabilitet meklere er kjemikalier som forårsaker kapillærene å bli lekk, eller mer gjennomtrengelig, når vevet er skadet. Kjemi histamin og serotonin spiller en betydelig rolle i å øke kapillær permeabilitet.

Økt Gjennomtrengelighet Formål

Når plasma går skadet vev under den inflammatoriske prosessen, bærer det mye av stoffer med det. Koagulasjonsfaktorer å stoppe blødningen og spredning av infeksjon, antistoffer til å bekjempe infeksjoner, næringsstoffer for å mate vev celler og proteiner som tiltrekker fagocytter (celler som er ansvarlige for å angripe mikroorganismer og buldre opp de skadede celler) representerer noen av de stoffene som bæres av plasma.

Inflammatorisk respons Symptomer

Betennelse er ledsaget av fire kliniske symptomer, som inkluderer rødhet, varme, smerte og hevelse. Rødhet og varme er forårsaket av økt blodstrøm til skadet vev. Smerte er et resultat av nervestimulering-ending av kjemikalier som frigjøres under den inflammatoriske prosessen. Akkumuleringen av fluid i det vev som resulterer fra øket kapillar-permeabilitet frembringer svelling.

Hvordan behandle Varicose og Spider årer på naturlig måte

Hvordan behandle Varicose og Spider årer på naturlig måte


Åreknuter og edderkopp årer kan være svært skjemmende og ofte smertefulle. Begge er forårsaket av svekkede ventiler i beinet årer som fører blod til basseng opp, noe som tvinger venen å utvide. Folk som er på føttene for lange perioder av gangen ofte utvikler edderkopp årer. Det er mange naturlig alternativ til vanlige medisinske teknikker som kan gi lindring.

Bruksanvisning

•  Spis blåbær, kirsebær, bjørnebær og lilla druer som alle inneholder pigmenter som er rike kilder til noe som kalles antocyaniner. Disse forbindelser har vært kjent for å forbedre helsen til årer. Å spise en kopp av disse type frukt vil bidra til å forebygge og behandle åreknuter og edderkopp årer.

Prøv ikke å sette noen ekstra stress på venene. Dette inkluderer ikke sitte i lange perioder, stående i lange perioder av gangen, overvekt, og stram, constrictive klær. Får regelmessig mosjon er avgjørende for å forebygge og behandle åreknuter og edderkopp årer. Muskelkontraksjon hjelper blodstrømmen gjennom venene og vil holde den fra pooling i bena. Turgåing er et utmerket valg for skånsom trening som de fleste alle kan gjøre.

Å spise fiberrik mat vil bidra til å forhindre forstoppelse, som er en viktig medvirkende faktor for åreknuter og edderkopp årer. Sørg for og spise mye frukt, grønnsaker, hele korn, belgfrukter, nøtter og frø hver dag.

Tilsett krydder til kosthold for å hjelpe kroppen din å bryte ned fibrin, som er det protein som bidrar til etableringen av den harde, klumpete vevet rundt åreknuter. Legg hvitløk, løk, ingefær og cayenne til matlaging for stor smak og helsemessige fordeler.

Ta druekjerneekstrakt som er en utmerket kilde til antioksidanter, disse bidra til å styrke kapillærer og vener. Ta 300mg en dag med en standardisert ekstrakt som inneholder 85-95 prosent procyanidins, som er de primære forbindelser. Druefrøekstrakt kan også bli funnet i kremer som kan brukes direkte på huden for forbedring av åreknuter.

Lag en beroligende aroma terapi lotion ut av 4 dl av trollhassel ekstrakt, 10 dråper cypress eterisk olje, og 10 dråper ryllik eterisk olje. Bland ingrediensene sammen i en flaske, og rist godt. Påfør så ofte du vil til bena for å redusere hevelse og betennelse.

Tips og advarsler

 • Vennligst se din lege for behandling hvis dine åreknuter er alvorlige.

Slik fjerner plakk fra blodårer Naturligvis

Slik fjerner plakk fra blodårer Naturligvis


Kroppene våre har ulike typer blodårer - nemlig, arterier, vener og kapillærer. Arterier bære oksygen og næringsstoffer til kroppen, vener returnere blod til hjertet, og kapillærer ta vare på selve utvekslingen mellom blodet og de omliggende kroppsvevet. Plakk kan akkumuleres i blodårene dine, som fører til åreforkalkning og hjertesykdom. Åreforkalkning er plakk av fett inni blodårene, noe som kan føre til begrenset blodstrøm. Du kan forebygge og behandle aterosklerose.

Bruksanvisning

•  Slutte å røyke, og sørg for at du får trening de fleste dagene i uken. Trene på regelmessig basis hjelper kroppen bruke oksygen mer effektivt. "Fysisk aktivitet kan også forbedre blodsirkulasjonen og fremme utvikling av nye blodkar som danner en naturlig omkjøringsvei rundt hindringer, eller sivile fartøy," rapporterer Mayo Clinic.

Unngå fet mat og følg Therapeutic Livsstilsendringer kosthold, eller TLC. Dette programmet fokuserer på å spise sunn mat, være fysisk aktiv og administrere din vekt. I TLC diett, kan mindre enn syv prosent av det daglige kaloriene kommer fra mettet fett, som finnes i enkelte kjøtt, meieriprodukter, sjokolade, bakevarer, og dyp-stekt og behandlet mat.

Spis varer fett som inneholder omega-3 fettsyrer som er tilgjengelige i fisk som laks, hermetisk eller fersk tunfisk og makrell. Disse fettsyrene kan beskytte deg mot hjerteinfarkt og redusere risikoen for betennelse og blodpropp. Unngå å spise stekt fisk og prøver å ha minst to fiskebaserte måltider per uke.

Spis mye frukt, grønnsaker og grove kornblandinger fordi de er høy i løselig fiber. Spesielt gode kilder er frukt, som appelsiner, epler, bananer, pærer og svisker og belgfrukter, som for eksempel nyre bønner, kikerter, linser, black-eyed peas og lima bønner.

Drikk ikke mer enn to alkoholenheter per dag hvis du er en mann og en hvis du er en kvinne. Alkohol øker blodtrykket og triglyseridnivå og legger unødvendige kalorier i kostholdet ditt.

Minimer saltinntaket, som betyr velge lav-salt og "uten tilsatt salt" mat og krydder på bordet eller ved tilberedning av mat. Sjekk ernæring fakta etiketten på alle matvarer for å se hvor mye natrium de inneholder.

Hva er behandlingen for Spider årer?

Hva er behandlingen for Spider årer?


Spider årer er små årer (kapillærer) som vises som røde eller blå squiggle linjer på huden. Også kalt, telangiectasier, er disse årer som vanligvis finnes på overflaten av lår, ankler og føtter. De kan også vises på forsiden. Selv om det ikke farlig, folk ofte søker behandling for edderkopp årer på grunn av kosmetisk problem.

Årsaker

Edderkopp årer kan oppstå i både menn og kvinner, men kvinner synes å bli påvirket mest spesielt i fertil år. Visse faktorer kan bidra til utseendet på edderkopp årer, inkludert arvelighet, graviditet, vektøkning, aktiviteter som krever langvarig sitter eller står, hormon endringer og traumer til området.

Typer behandling

En vanlig form for behandling for edderkopp årer kalles skleroterapi, en metode som har vært brukt siden 1920-tallet. Dette kan gjøres på et legekontor der legen injiserer en løsning med en liten nål inn i venen. Dette fører til venen til å kollapse og visne bort. Det er ingen anestesi gitt. Noen økter kan være nødvendig for å oppnå maksimalt utbytte. Prosedyren tar fra 5-30 minutter, avhengig av hvor mange edderkopp årer er behandlet. Det kan være noe ubehag som den kjemiske (Sotradecol) kan føre til en følelse av brenning som løsningen er injisert. Behandlingsområdet vil bli innpakket i kompresjonsbind i flere dager.

Laserbehandling er et annet alternativ for å behandle edderkopp årer. I løpet av denne type behandling er et intenst lys rettet til venene. Denne laser energi fører til at blodårene til å koagulere og krympe. Laserbehandling er best å behandle små edderkopp årer når en nål ikke kan brukes. Det kan være noen blåmerker som vil forsvinne i løpet av få uker.

Bivirkninger

Sclerotherapy er generelt trygt for folk flest som gjennomgår behandling for edderkopp årer. I ca 10 prosent og 30 prosent av pasientene, kan en mørk misfarging (hyperpigmentering) oppstå og dette vil forsvinne i løpet av seks måneder. Et annet problem kan være dannelsen av nye edderkopp årer i nærheten av området som ble injisert. Dette skjer i om lag 20 prosent av tilfellene, og disse nye årer også forsvinne. En sjelden komplikasjon er når et sår former rundt injeksjonsstedet eller svært små blodpropper dannes i de små overflate venene (overflatisk tromboflebitt).

Kostnader

Kostnadene kan variere i ulike regioner; Men generelt, sclerotherapy koster mellom $ 100 og $ 400 per økt. Laserbehandling koster litt mer, fra $ 300 til $ 450 per økt. Forvent å betale mer hvis du har en omfattende tilfelle av edderkopp årer.

Betraktninger

Hvis du er utsatt for edderkopp årer, kan nye gjenta seg over tid. For eksempel, med hver ny graviditet edderkopp årer kan utvikle seg. Therapy behandler gjeldende edderkopp årer, men kan ikke hindre nye fra utviklingsland.

Herbal Cure for Kapillærskjørhet

Kapillær skjørhet er forårsaket når kapillærene, som er de minste blodårene i kroppen din, blir svake. Denne tilstanden kan være ledsaget av flekker av blødninger i huden og knusing av huden. Huden er vanligvis lett forslått og kan vises blå eller lilla. Det er flere urter som vil bidra til å gjenopprette og styrke dine kapillærer.

Urter

Kapillærskjørhet kan forekomme når frie radikaler skade og svekke funksjonen av friske cellemembraner. Dette kan føre til cellens skjørhet eller for tidlig celledød. Flavonoider opprett cellemembranen fleksibilitet så vel som støtte blodkar. Det naturlige rette bidrar til å øke blodtilførselen ved at kapillærene å strekke. Prosessen gjør det også røde blodceller til å endre form, og hjelpe dem til å passere gjennom trange kapillærer enkelt.

Blåbær er en urt som inneholder flavonoider og antocyaner som støtter sirkulasjon. Dette bidrar til å tynne blodet samt hindre kapillær skjørhet. Anthocyanin er en naturlig antioksidant som arbeider for å bedre blodtilførselen til nervesystemet samt støtte normalt blodtrykk og blodpropp. Denne urten støtter felles helse, og glucoquinine som finnes i blåbær støtter normalt blodsukker nivå. Fordelene med blåbær er avgjørende i forebygging av kapillært skjørhet.

Slakter kosten er en urt som tradisjonelt har blitt brukt til å oppmuntre til riktig blodstrøm samt forbedre vein tone. Det kan tas både internt og i aktuell form. Det har også anti-inflammatorisk egenskaper som bidrar til å forbedre kapillær funksjon. Denne urten kan tas som en te eller tinktur tre ganger om dagen. Hvit eik (Quercus alba) bark og trollhassel (Hamamelis virginiana) har også anti-inflammatorisk egenskaper som kan brukes til å behandle kapillær skjørhet.

Disse urtene kan tas som en te: Ginkgo biloba, ingefær (Zingiber officinalis), Cayenne (Capsicum frutescens), stikkende ask (Zanthoxylum americanum) og hvitløk (Allium sativum). Disse alle hjelpemiddel i å stimulere blodsirkulasjonen og styrker kapillærene. De arbeider også for å forebygge klump innskudd rundt venene. Hagtorn (Crataegus spp) er en annen urt som er kjent for å tone vener og styrke kapillærene.

Oregon drue (Berberis aquifolium), melk tistel (Silybum), løvetann og burdock (Arctium lappa) er urte rensemidler som bidrar til å rense giftstoffer fra kroppen så vel som i blodstrømmen.

Dosering

Det er best å ta kontakt med legen din for anbefalte doser før du tar en urtemedisin for å behandle kapillær skjørhet.

Hva er funksjonen til blodårene som kjører over overflaten av hjertet?

Hjertet er en hul opp-ned pæreformet organ som er avgjørende for liv, slo nonstop om 100.000 ganger per dag. Blodkar i hjertet er like viktig for kroppen, som hjertet og blodkarene arbeide sammen for å levere oksygen og næringsstoffer til kroppsvevet og for å fjerne avfallsprodukter slik som karbondioksid. Aterosklerose kan skade hjerte og forårsake død ved hjerteanfall, slik at oppgaven er viktig å beskytte de blodårer og i hjertet.

Betydning

Hjertet er en knyttneve-sized muskel-organ som har to sammenkoblede men separate pumper som leverer blod til lungene og sirkulasjonssystemet. Hjerte, lunger og sirkulasjon danne en lukket-krets-system som skyver blod inn i blodkar og vev. Hjertet og lungene transportere næringsstoffer og hormoner, fjerner avfallsstoffer og bidra til å opprettholde pH og kroppens kjernetemperatur.

Funksjon

Funksjonen av arteriene er å transportere blod pumpes fra hjertet. Koronararteriene er plassert på hjertets overflate ved begynnelsen av aorta. Mindre grener av arteriene, kalt arterioler, regulere blodstrømmen til kapillærene i henhold til behovene til kroppens vev. Kapillærer utveksle oksygen, næringsstoffer, hormoner og fluider til vevene. Funksjonen til det venøse systemet er å returnere blod til hjertet. Venuler samle blod fra kapillærene og konvergerer blod inn i blodårene.

Typer

Opplaget har to forskjellige komponenter: den arterielle og venøse systemer. Deoksygenert blod tilbake til hjertet via inferior vena cavae og overlegen, de største årer i kroppen, og strømmer deretter inn i det høyre atrium. Derfra blodet passerer inn i den høyre ventrikkel gjennom pulmonære arterier og inn i lungene, der blodet plukker opp oksygenet fra kapillærene. Dette blodet passerer gjennom lungevenene og inn i venstre atrium, og er pumpet inn i den venstre ventrikkel. Derfra blir oksygenrikt blod pumpes til resten av kroppen gjennom aorta.

Effekter

Trening plasserer en økt oksygenforbruk på hjertemuskelen. Høyre og venstre koronararteriene strekke under trening. Koronar arterioler og arterier har vist seg å øke i størrelse som en kronisk tilpasning til trening. Langvarig trening er også blitt vist å øke tettheten av kapillære senger, som tillater økt oksygenopptak i muskelen.

Advarsel

Koronarsykdom er den ledende dødsårsaken i USA. Aterosklerose, en tilstand som nært forbundet med hjertesykdom, fører til at slimhinnen i arterieveggene til å bli herdet og mindre elastisk. Fett og plakk bygge opp, innsnevring arterieveggene. Dette kutter blodstrømmen til hjertet, noe som fører til at hjertet vev til å dø, og kan også utløse et hjerteinfarkt.

Hvilke blodkar fører blod fra de øvre og nedre deler av kroppen?

Den menneskelige hjerte er delt inn i to sider, høyre og venstre, adskilt av en skillevegg. Arterier og vener fører blod bort fra og til hjertet. Det er en kompleks highway fartøy som effektivt og raskt sirkulere blodet. Hjertet pumper kroppens hele blodvolumet hvert minutt, akseptere blod fra de øvre og nedre deler av kroppen fra grenene av vena cava og pumpe blod til kroppens vev gjennom aorta.

Vena Cava

Både øvre og nedre vena cava bære deoxygenated blodet tilbake til hjertet for at det skal pumpes til lungene og reoxygenated. Den overlegne gren bærer blodet fra den øvre del av kroppen og hodet regionen og leverer den inn i det høyre atrium av hjertet. Vena cava inferior bærer blodet fra den nedre del av legemet og leverer blod til høyre atrium også. De mindre kapillærer og vener av kroppen er de forer for disse to primære årer.

Aorta

Aorta, at største arterien i menneskekroppen, har flere grener som tillater det å pumpe oksygenrikt blod som allerede har vært i lungene fra venstre ventrikkel, inn i kroppen, for å levere oksygen til vev. Den stigende aorta er den gren som pumper blod til de øvre deler av kroppen og hodet, mens den nedadgående aorta sender blod til de nedre deler av kroppen. Alle andre arterier er koblet til aorta og får sin blod-forsyning fra den.

Høyre side av hjertet

Den høyre side av hjertet er den side av hjertet som aksepterer deoksygenert blod, som har mistet noe oksygen til de kroppsvev og plukket opp karbondioksyd og avfall. Deoxygenated blod bæres av de mindre årer til vena cava, som deretter innskudd blodet inn høyre forkammer. Derfra blir blodet fraktet til lungene og oksygenrikt.

Venstre Side of Heart

Den venstre side av hjertet aksepterer oksygenrikt blod som kommer fra lungene og pumper det ut til kroppen. Aorta er arterien som er ansvarlig for levering av at blodet til alle de mindre arteriene.

Skade

Det er viktig for alle deler av kroppen for å ha en anstendig oksygentilførsel. Kroppen klarer dette ved å ha en ekspansiv nettverk av blodårer som gir mulighet for optimal ytelse og levering. Arterier og vener, som arbeider sammen med kapillærene som finnes i hele kroppen vev, holde vev næret og gratis av avfallsprodukter. Hvis en vene eller arterie blir skadet, blir hele systemet kompromittert. Hvis vena cava eller aorta er skadet, må problemet være løst umiddelbart.

Mest effektive behandlingen for Spider årer

Mest effektive behandlingen for Spider årer


Spider årer er forårsaket når kapillærer sprekke under huden, som viser små røde eller blå linjer. De vanligvis forekommer på lårene og leggene, samt ansiktet. Det finnes en rekke behandlinger tilgjengelig for edderkopp årer, hver med sine egne fordeler og ulemper. Laserkirurgi er en vanlig alternativ, men det er også ikke-kirurgiske metoder tilgjengelige.

Skleroterapi

Sclerotherapy innebærer injisere en kjemisk inn edderkoppen vein området for å ødelegge slimhinnen i venen, og dermed fjerne de cellene som forårsaker de små linjene. Venene ta noen måneder å falme helt, men American Academy of Dermatology slår fast at skleroterapi har en 80 til 90 prosent suksessrate.

Laser Treatment

Laserbehandling er en vanlig metode for fjerning edderkopp vene, og benytter laserlys til umiddelbart å oppløse kapillarene forårsaker linjene. Det er minimale bivirkninger, og resultatene er momentan. Alle som søker laserbehandling bør sørge for at det er dekket av deres forsikring; som edderkopp-vein behandling er en ren kosmetisk prosedyre, vil mange forsikringsselskaper dekker ikke det som standard.

Vitamin Treatment

For de som ikke liker tanken på kjemiske eller laser behandling, er det en rekke vitaminer som øker hudens helse og kan bidra til å bli kvitt edderkopp årer. Vitaminene A, B, CE og K er alle nyttig i behandling av denne tilstanden, og er tilgjengelig i enten en pille eller krem ​​format. Resultatene ta lengre tid å se, men det er minimale bivirkninger.

Persille

Persille kan også brukes til å behandle edderkopp årer. Hakk en håndfull persille og kok i vann i fem minutter. Sil av og tilsett en dråpe rose og marigold eteriske oljer, som bidrar til å behandle edderkopp årer og forbedre hudens tilstand. La infusjonen kjølig og gjelder for det berørte området over en periode på flere måneder.