Digidexo.com

Relief Fra Oppblåsthet & Gas

Relief Fra Oppblåsthet & Gas


Oppblåsthet og gass er vanlige tilstander som påvirker mage-systemet, og kan forårsake en ubehagelig og vanskelig følelse. Hvis du lider av vanlige oppblåsthet og gass, er det visse ting du kan gjøre for å gi lindring fra symptomene.

Diet

Visse frukter, grønnsaker, stivelse (unntatt ris) og høy-fiber matvarer vanligvis føre til at gass, mens stekt mat, salt, fet mat og kullsyreholdige drikker forårsake oppblåsthet. Begrens inntaket av disse matvarene for å gi lindring fra dine symptomer

Trening

Trening er viktig for å opprettholde normal, sunn tarm funksjon. Sikt i minst 30 minutter med trening hver dag for å sikre at uregelmessig tarmfunksjonen ikke forårsaker gass eller oppblåsthet.

Medisiner

Over-the-counter medisiner som tar sikte på å lindre symptomer som Beano, kan også hjelpe. Også prøve å bruke en laktase supplement før du spiser meieriprodukter; Laktoseintoleranse er en vanlig årsak til gass og oppblåsthet.

Livsstilsendringer

Svelger luft er en annen vanlig årsak til gass og oppblåsthet. For å redusere mengden luft du uforvarende svelge, unngå tyggegummi, suge på harde drops, drikke gjennom et sugerør, røyking og spise for fort.

Betraktninger

Husk at det er sunt og normalt for kroppen å produsere noe gass hver dag. Ifølge National Digestive Diseases Information Clearinghouse, de fleste produsere mellom ett og fire halvlitere med gass per dag.