Digidexo.com

Viktigheten av sosial rehabilitering av narkomane

Narkotikaavhengighet er en kraftig tilstand som påvirker alle aspekter av den rusavhengige liv. Ikke bare er intensiv individualisert behandling nødvendig, men sosial rehabilitering er like viktig. Sosial rehabilitering fokuserer på undervisning narkomane til å kommunisere effektivt og samhandle med andre på en måte som bidrar til et liv uten rusmidler.

Viktig

Narconon sier at: "Sosial rehabilitering er en nøkkelkomponent til Narconon Drug Rehab Program." Uten å lære å kommunisere effektivt, er sjansen for narkomane relapsing betydelig. Narconon og andre programmer som det vet dette og tilbyr gruppeterapi og individuell terapi rettet mot å forbedre sosiale ferdigheter.

Ressurser

Drugrehabs.com gir informasjon om sentre rundt om i landet - hver og en av dem inneholder et sosialt rehabiliteringsprogram.

First Step

Uten sosial rehabilitering, ville en rusavhengig ikke lære å kommunisere effektivt med andre, og dette ville kompromittere den rusavhengige nøkternhet ved løslatelse fra stoffet Rehab programmet. Det første trinnet i sosial rehabilitering er å delta i gruppeterapi, hvor narkomane snakke med andre rusavhengige og lære å kommunisere sine følelser.

Support

Alle effektive narkotika Rehab programmer inkluderer familie, kjære og venner i gjenopprettingsprosessen og sosial rehabilitering. Disse menneskene innta en viktig rolle i den rusavhengige liv, og effektiv kommunikasjon med støtte mennesker er avgjørende for den rusavhengige suksess.

Engasjement

Narkomane vil være i stand til å sosialisere med andre på et sunt nivå bare hvis de er klar til å slutte å bruke narkotika og forplikte seg til en nøktern livsstil. Hvis ikke, vil de gjenoppta sosialt samvær med andre rusmisbrukere og mest sannsynlig tilbakefall.