Digidexo.com

Hvordan bli kvitt nyrestein Trygg

En oppbygging av kalsium i urinveiene kan føre til nyrestein. Til tross for sterke smerter forbundet med nyrestein, kan nesten alle bli passert trygt hjemme. En nyrestein kan ta opp til tre-fire uker å passere, men du kan spare deg tid og smerte ved å drikke rikelig med vann. Hvis uvanlig stort, kan en nyre stein kreve fjerning via en kirurgisk prosedyre som kalles ureteroscopic nyre-stein fjerning, noe som innebærer å sette inn et omfang inn i urinrøret.

Hvordan bli kvitt nyrestein Trygg

•  Se en lege når du mistenker at du kan ha en nyrestein. En lege vil kjøre urin og blodprøver og kanskje foreskrive medisiner for å lindre smerte og løser opp stein.

Drikk mye vann. Seks til åtte glass om dagen bør være tilstrekkelig, men enda flere vil hjelpe løsne steinen. Jo mer vann du drikker, vil jo før steinen passere.

forblir aktive. Trening hver dag og spise sunn mat. Øvelsen vil flytte steinen sammen og hjelpe lindre smerten.

Drikk rikelig med appelsinjuice. De som drikker appelsinjuice har mindre krystallisert urinsyre og kalsium oksalat i urinen, i henhold til Hvordan bli kvitt ting hjemmeside.

Ta medisiner foreskrevet av legen din. Nærmere bestemt, ta et mildt smertestillende når du føler sterke smerter i lysken som indikerer en stein kan være klar til å passere.

Fortsett å drikke mer vann på den dagen du tror steinen vil passere. Smerten vil bli mer alvorlig, og du må passe på å drikke så mye vann som mulig å trygt passere steinen.

Hint

  • Reduser inntaket av vitamin D og øke inntaket av vitamin A i minst to dager før du tror steinen vil passere.