Digidexo.com

Bivirkninger av Cambridge Diet

The Cambridge Diet oppsto nesten 40 år siden i England. Dietten består av å ta i en svært liten mengde kalorier, kombinert med kosttilskudd. Den lave kaloriinntak kan resultere i flere bivirkninger.

Forstoppelse

Den Cambridge diett er hovedsakelig væske-basert, slik at mangelen på fast føde kan føre til forstoppelse. Hvis du følger denne dietten, anbefales det at du tar ekstra fiber for å lette disse symptomene.

Hodepine

Hodepine varer vanligvis de første par dager på diett på grunn av mangel på karbohydrater. Dette symptomet vil vanligvis gå bort etter de første to eller tre dager.

Kvalme

Kosttilskudd som er tatt med i programmet kan føre til midlertidige anfall av kvalme. Drikker mer vann kan hjelpe med ubehag.

Bad Breath

Når kroppen begynner å brenne fett for energi etter et par dager på diett, er kroppen i en tilstand av ketose. Ketosis kan føre til dårlig ånde som et resultat av kroppens fett brenner for brensel.

Mangel på energi

Den ekstremt lave mengden kalorier du tar inn på kostholdet kan føre til en nedgang i energi. Dette er en forventet bivirkning, er trening motet mens på planen.