Digidexo.com

behandle delvis avrevet negl

Eddik behandling for tånegl infeksjon

Tånegl infeksjoner er forårsaket av sopp som vokser under neglen, irriterende på huden og forårsaker smerte. Infiserte tåneglene er generelt misfarget, kløende, ekstremt skjør og ekstremt følsom for berøring. Eddik har blitt hyllet som en naturlig behandling for tånegl infeksjoner som surheten i eddik kan drepe soppen. Imidlertid vil eddik bare behandle en tidlig infeksjon. En infeksjon mer enn to uker gammel bør behandles av en lege bare.

Eddik Treatment

Så snart du oppdager en infeksjon, påfør to dråper hvit eller eple cider eddik til den infiserte tåen. Gni eddik i og under neglen og la tå for å suge opp væske. Hvit eddik er akseptabelt, men eple cider eddik vil redusere smerter og betennelser. For en mer grundig behandling, kombinere like deler eple cider eddik og hydrogen peroxide. Påfør dråpene annenhver dag.

Suge føttene i et 1 til 1 forhold av eple cider eddik og varmt vann i 30 minutter hver dag. Ifølge Disabled World, flere mennesker rapporterer vellykket behandling når soaking føttene tre ganger om dagen. Etter bløtlegging, håndkle-tørke føttene, ta vare at hver tå, spesielt den infiserte en, er helt tørt før du bærer på med dagen. Sopp trives i varme, fuktige miljøer og de fleste utvikles som et resultat av svette sokker og sko. Soaking føttene i eddik vil være ubrukelig hvis du ikke helt tørke føttene etterpå.

Ytterligere forholdsregler

Wear Sandaler så mye som mulig og holde føttene tørre hele tiden. Når du gjør bære lukket-toed sko, sørg for at tærne har god plass til å vrikke og flytte. Ikke prøv å skjule din infeksjon med neglelakk eller lakk da dette bare vil irritere tå og forlenge infeksjon. Alltid tørke føttene så grundig som mulig etter hver dusj eller soaking. Hvis infeksjonen forverres eller viser ingen bedring etter to uker med hjemmebehandling, bør du vurdere å gå til legen din. Tånegl infeksjoner er notorisk vanskelig å bli kvitt, og jo raskere du ha medisinsk behandling, jo lettere vil det være å kurere.

Laser behandling for tånegl sopp

Tånegl sopp er svært vanlig og ofte fører til at tåneglene å deformere, misfarges, bli myk, peeling og med tap av tånegl. Det er mange behandlinger tilgjengelig fra homøopatiske midler til reseptbelagte legemidler, men en som viser potensialet er laserbehandling.

Dreping av sopp

Rollen til laseren er å drepe soppen i det berørte tånegl (e). En spesiell laser brukes, og er rettet på soppen. I en kort periode laseren er i stand til å drepe soppen og fjerne den helt fra den enkeltes tå og tånegler.

Intakt hud og negle

Det viktigste aspektet av laser behandling for tånegl sopp er det faktum at tånegl og huden rundt tå er uskadd. Det er ingen smerte overhodet og tånegl og hud er igjen uskadet etter behandling.

Kostnad

Kostnaden for laser behandling av tånegl sopp kan variere i de hundrevis av dollar. De fleste forsikringsselskaper vil ikke dekke kostnadene som det ikke er en nødvendig behandling.

Restriksjoner

Det er for tiden ingen restriksjoner på alder eller helse til å motta laser behandling for tånegl sopp. Det er fordi det ikke er noen dårlige bivirkninger som med reseptbelagte legemidler foreskrevet for tånegl sopp. Som et resultat, folk med tånegl sopp som ikke er i stand til å ta visse legemidler vil sannsynligvis kvalifisere for laserbehandling.

Time Frame

Aktuelle laser behandlinger behandle de berørte tånegl og huden rundt i ca 10 minutter. I denne korte tiden de fleste individer finner soppen blir drept og deres tåneglene begynner å vokse normalt og sunt igjen.

Betraktninger

Laser terapi for tånegl sopp virker lovende og mange studier viser at det kan være en måte for folk å endelig bli kvitt tånegl sopp. Det er fortsatt for tidlig å fastslå nøyaktig hvilken rolle laserbehandling vil spille i behandling av tånegl sopp. Så, mens behandlingen virker lovende er det viktig å snakke med legen din og finne ut hvilke alternativer som er tilgjengelige for deg, og hvis dette er noe du bør vurdere nå eller i fremtiden.

Hvordan behandle Psoriasis av negler

Hvordan behandle Psoriasis av negler


Psoriasis er en kronisk hudsykdom karakterisert ved røde forhøyede flekker på huden sammen med noen hvite og sølvfargede skjell. Huden kan også vises skinnende og noen ganger slike avgrensede høyder kan inneholde pus (pustler) i alvorlige tilfeller. Psoriasis av negler forekommer i om lag 50 prosent av pasienter med psoriasis. Negle skje rundt neglen plate, negl, negle matrise og huden på undersiden av neglen. Neglepsoriasis kan påvirke en eller alle negler samtidig. Symptomer inkluderer følgende: laks patch (en klar gul-rød spiker misfarging) vises under neglen plate; negler kan vises pitted grunn av tap av keratin celler (celler som utgjør spiker); Utseendet for Beau linjer (unormale linjer som vises fra sidene av neglene i stedet for rotspissen); fortykkelse av huden under neglen (subungual hyperkeratose) som kan føre til separasjon av negler på negl (onycholysis); unormale hvite områder (leukonychia); smuldrer (onychodystrophy) av negleplaten, og fortykkelse av neglen (onchomycosis). Behandlinger av disse symptomene er avhengig av stedet og alvorligheten av tilstanden. Les videre for å lære mer om hvordan å behandle psoriasis av negler.

Bruksanvisning

•  Påfør litt aktuell krem eller salve rundt fingerneglene. Kalsipotriol er en Vitamin D-derivat som er ellers kjent som Calcipotriene (Dovonex) i USA, og er funnet å være svært effektiv i behandling av psoriasis. Bruk den over berørte spiker kaster daglig. Påføring av topikale kortikosteroider er også anbefalt. Denne metoden fungerer best når negler er vedlagt en cellofan wrap som brukes ved sengetid. Sett litt 5-fluorouracil krem ​​på spikeren matrise for seks måneder. Dette kan bidra til å forbedre pitting og subungual hyperkeratose av neglene.

Gå for en intralesional metode. Injeksjon av intralesional triamcinolonacetonid langs proksimale spiker folder av spiker matrise kan være til hjelp, men denne metoden er smertefullt.

Gå til legen din for riktig instruksjoner om PUVA-behandling. PUVA, eller fotokjemoterapi, er en type behandling som involverer bruk av Psoralen (P) og utsette huden for UVA (langbølget ultrafiolett stråling). Reseptbelagte medisiner Psoralen kan brukes på to måter: det kan males over det berørte området eller det kan tas oralt.

Spør legen din om noen nyttige muntlig medisiner. Muntlige medisiner som ciklosporin, metotreksat og retinoider (Soriatane) er de vanlige resepter for generalisert psoriasis, men kan også være gunstig for spiker psoriasis.

Rådfør deg med lege eller kirurg om ditt tilfelle er kvalifisert for en kjemisk eller kirurgisk avulsion terapi. Denne typen metode er sjelden anbefales, og er mest sannsynlig den siste utvei for alvorlige tilfeller. Det innebærer fjerning av hele spiker eller nagler. Nylig vokst negler av det opererte området kan framstå som like ille som det var, eller kanskje enda verre, enn hva det så ut før prosedyren.

Bruk noen aktuelle anti-sopp kremer hvis soppinfeksjon er til stede med spiker psoriasis. Jevning av nagler (onchomycosis), forårsaket av fungal infeksjon, kan behandles ved systemiske anvendelser av anti-soppmidler. Noen tilfeller av spiker psoriasis blir verre på grunn av tilstedeværelsen av sopp infiserer den allerede svekkede spiker områder. Så det er viktig å behandle soppinfeksjon i tillegg til å redusere smitte. Men, bør det bemerkes at sopp behandling alene ikke vil gro spiker psoriasis.

Utfør noen hjem neglepleie for å forbedre utseendet på den berørte negler. Forbered en flaske av tjære badeolje og et stort basseng fylt med varmt vann. Ta av lokket på tjære flaske og fyll cap med olje og hell tre caps verdt i det varme vannet. Suge fingrene på løsningen i 20 minutter, forsiktig klapp dem tørre, og plassere noen fuktighetsgivende krem ​​på neglene.

Hold neglene korte. Stadig trimme berørte negler for å unngå ytterligere komplikasjoner. Lange psoriasis negler er mer utsatt for å rive når overflaten av neglen er gnidd på visse områder, som bare vil gjøre vondt verre. Observer ekstra vare på den berørte negler. Hvis du arbeider med hendene, sørg for å bruke hansker for ytterligere beskyttelse.

forsiktig selv overflaten av tykke og pitted negler med en neglefil og bruke neglelakk på den for å lindre sitt utseende. Gjør det jevnt og være svært ekstra forsiktig for å unngå ytterligere skade. Du kan også knytte noen kunstige negler å gjøre neglene ser mer tiltalende. Pass på at du ikke er allergisk mot den type lim du bruker.

Tips og advarsler

 • Vær veldig forsiktig når du håndterer clippers eller andre instrumenter som brukes til rengjøring neglene. Husk at områdene er allerede skjøre så prøv å ikke gjøre det kraftig.
 • Sørg for at alle dine manikyr sett er rene og godt sterilisert før du bruker den. Husk at dine berørte negler er allerede utsatt for infeksjoner så vær ekstra på vakt.
 • Unngå å bruke kortikosteroider i mer enn to uker for å hindre forekomst av bivirkninger.
 • Forstå at 5-fluorouracil krem ​​er et effektivt middel, men kan bli destruktive hvis de brukes feil. Så sørg for å følge de nøyaktige retninger eller instruksjoner. Denne kremen er ikke tilrådelig for gravide.

Fungal Behandling for tånegler

Mens tånegl sopp kan være en pinlig problem, Cleveland Clinic anslår at så mye som 20 prosent av befolkningen er berørt av tilstanden. Også kalt onychomycosis, tånegl sopp er vanligvis preget av gulfarging av tånegler. Noen ganger tåneglene også tykkere og har hvite striper, mens andre ganger neglene kan bli tynn og selv smuldre bort hvis soppen ikke er behandlet. Tånegl sopp kan behandles med aktuelle medisiner (anti-fungals), orale anti-fungals eller, i noen sjeldne tilfeller, kirurgisk fjerning av de berørte spiker eller spiker.

Aktuelt Behandlinger

Aktuelle behandlinger kan være tilgjengelig på resept eller over disk. Laminere og andre over-the-counter soppmidler kan bli anvendt i behandling av tånegl sopp. Ciclopirox, en annen aktuell anti-sopp, er anbefalt av UAB Health System. Medisinert neglelakk er også tilgjengelig til å gjelde for den berørte spiker. Disse neglelakk inneholder vanligvis amorolfine eller ciclopirox. Imidlertid kan disse aktuelle behandlinger være ute av stand til å effektivt behandle tånegl sopp fordi de ikke kan trenge gjennom sopp under neglen. Ofte må disse aktuelle produktene kombineres med oral anti-fungal medisiner og / eller blir forbigått til fordel for en muntlig stoff.

Oral anti-fungals

Fordi det er vanskelig å få tilgang til sopp uten å fjerne tånegl, oral anti-fungals ofte ansett for å være mer effektive enn sopp kremer påføres direkte på spiker. Men disse muntlige medisiner - itrakonazol, terbinafin og flukonazol - kan være dyrt og ha farlige bivirkninger. Dessuten kan orale medisiner ta lang tid å eliminere soppen fra kroppen. Cleveland Clinic anslår at mange pasienter må ta oral anti-fungals mellom tre og 12 måneder for å effektivt behandle tånegl sopp.

Kirurgi

Kirurgi kan utføres for å få tilgang til soppen. Fordi sopp er under neglen, kan en fotterapeut eller fot kirurg trenger å fjerne spiker for å få til negl der soppen vokser. Legen kan fjerne den skadede negle saken og deretter bruke soppdreper direkte til sopp.

Aktuell behandling for tånegl sopp

Aktuell behandling for tånegl sopp


Personer som lider med tånegl sopp kan søke fritak fra en aktuell behandling som er utformet for å bli kvitt sopp og fremme veksten av en sunn spiker. Disse alternativene varierer fra naturlige eller syntetiske behandlinger til tilgjengeligheten av resept eller over-the-counter. Generelle, topisk behandling kan være en langsom og krevende prosess, avhengig av alvorlighetsgraden av soppen, men bør følges gjennom for optimale resultater og til slutt sopp frie negler.

Penlac ciclopirox Lakk

Godkjent av Food and Drug Administration, er ciclopirox en anti-sopp aktuell behandling som er utformet for å stoppe veksten av sopp i neglesengen. Oppløsningen påføres lik en neglelakk via en børste, der infisert negl er belagt en gang om dagen og fjernes etter syv dager. Dette aktuell løsning er bare tilgjengelig med en resept og kan minske forekomsten av tykke og misfargede negler mens behandling sopp.

Curanail

Curanail, inneholder en aktuell neglelakk den kraftige kjemiske og anti-sopp middel amorolfine. Designet for å behandle mild til moderat tånegl sopp, er Curanail tilgjengelig over-the-counter og kan hindre sopp i å spre seg mens ødelegge den i roten av neglen sengen. Curnail bør påføres til overflaten av hele neglen hver dag. Lider av tånegl sopp generelt se resultater i ni til 12 måneder.

Nail-Rx

Nail-Rx er en naturlig aktuell løsning som inneholder anti-fugal agenter tea tree olje og fedd olje for å forebygge og bekjempe tånegl sopp. Denne topisk krem ​​kan brukes til hele spikeren, tre ganger om dagen, hvor resultatene er generelt sett etter seks måneder.

Canesten krem

Tilgjengelig over-the-counter, er Canesten krem ​​en effektiv behandling som brukes til å bistå med spiker sopp. Dette aktuell krem ​​inneholder anti-sopp ingrediens Clotrimazole som kan bekjempe sopp og gjær i tærne mens hindre sopp fra re-vokser. Et tynt lag av Canesten krem ​​kan brukes flere ganger om dagen, på toppen og under neglen. Resultatene er generelt sett etter to uker, men det kan ta opptil seks måneder før infeksjonen er borte.

Zetaclear

En aktuell homeopatisk krem, er Zetaclear registrert hos Food and Drug Administration for behandling av tånegl sopp. Framstilt som en formel som inneholder naturlige egenskaper, er Zetaclear utformet for å redusere virkningene av irritasjon og rødhet fra over-the-counter produkter, mens det styrker spiker og ødelegger sopp. Vanligvis er resultatene ses etter seks uker, men alvorlige tilfeller kan ta opp til fire måneder.

Listerine

Fighting tånegl infeksjon kan også gjøres med antiseptisk Listerine. Vanligvis brukes som munnvann, er Listerine også en effektiv måte å bekjempe mild tånegl sopp. Den infiserte foten kan plasseres i en skål og fuktet i 30 minutter, kan det også bli dytter av en bomullsdott, tre ganger daglig for resultater.

Vick er Vapor Rub

En populær hjemme aktuell behandling, inneholder Vick Vapor Rub eukalyptus som antas å være en naturlig aktuell middel som brukes til å behandle sopp i tånegler. Vick kan brukes til det infiserte området flere ganger om dagen, der resultatene kan sees i seks til 12 måneder.

Clorox behandling for tånegl sopp

Så lenge mennesket har trimmet tåneglene, har behandling av tånegl sopp vært gjenstand for livlig debatt. I dag, de som ikke ønsker å utsette seg for dyre reseptbelagte medisiner er på jakt etter enkle hjemmelagde løsninger. I tillegg til kostnadene, er leverskade en kjent bivirkning av dagens moderne resepter for tånegl sopp.

Clorox til unnsetning

En av de viktigste hjemmelagde løsninger bandied om er aktuell bruk av hverdagen Clorox blekemiddel blandet med vann. Foten er enten gjennomvåt 10 minutter to ganger om dagen i løsningen eller det er brukt på tånegl regionen med en bomullspinne, medisin dropper, etc. fortynningsforholdet av blekemiddel til vann varierer fra en capful av Clorox til en gallon av vann, 20 prosent til 80 prosent Clorox vann, eller like deler Clorox til vann.

Andre aktuelle behandlinger

Andre hjemmelagde rettsmidler inkluderer lokal applikasjon av full styrke eller fortynnet destillert eddik (5 prosent eddiksyre), Listerine munnvann, Vicks Vaporub, hydrogen peroxide eller Lysol konsentrat. Eddik ser ut til å være en av de mest populære alternativer til Clorox. Anvendelse av et UV-lys i flere timer daglig har også vært forsøkt.

Alternativ medisin

Alternativt se til vitaminer, urter eller eteriske oljer for en aktuell behandling for å piske soppen til underkastelse. Olje av oregano og tea tree olje er ofte nevnt produkter med anti-sopp eller antiseptiske egenskaper. Olje av oregano make være hudirriterende for noen. De er kjent med kjemper candida kan gjenkjenne anbefalinger for pau d'arco. Kolloidalt sølv (lokalt eller internt) har vært spioneringen som et universalmiddel for mange forhold, blant annet tånegl sopp.

Konklusjon

God sunn fornuft råd, uavhengig av behandlingsmetode, inkluderer trimming tåneglene, vaske føttene daglig, iført rene bomullssokker daglig, gi opp trange sko og la tærne å lufte ut daglig (slitasje sandaler eller flip flops). Gi opp neglelakk for en stund. Ikke gå barbent i felles dusj på treningsstudio. Også se etter måter å behandle underliggende årsakene til soppinfeksjoner som diabetes.

Oppsøk lege

Rådfør deg med en lege eller hudlege for pålitelige råd før du prøver noen hjemmelagde løsninger, inkludert Clorox. Forvent noen behandling å ta tid (seks til ni måneder) som neglen vokser ut.

Hvordan behandle en tånegl Injury

Hvordan behandle en tånegl Injury


Hvis du nylig har fått din tånegl knust eller delvis revet av dere lurer kanskje på om det beste løpet av behandling for skaden din. Det er forskjellige ideer om hvordan du gjør dette, men jeg vil gjerne dele med dere mitt råd fra nyere personlig erfaring.

Min store tånegl ble knust under en luke i dekket på en båt, og bunnen av tånegl ble dratt opp fra under huden. Bunnen ble helt frittliggende, mens de øverste sider hengt på. Her er hvordan jeg vellykket behandlet min tånegl skade.

Bruksanvisning

•  Umiddelbart etter din tånegl skade bør du stoppe blødninger ved å pakke tå i gasbind, legge press, og heve foten. Føttene kan blø mye på grunn av det store antallet av blodårer i dem, men sørg for at stingene er ikke nødvendig for skaden din.

Det er viktig å rengjøre den skadde tå med en antiseptisk så snart som mulig (jeg brukte en jod-løsning for helheten av min skade). Sug og skyll tåen, deretter bruker antibiotisk salve. Hold tå pakket i sterile bandasjer og gasbind i utgangspunktet.

Avhengig av alvorlighetsgraden av din tå skade, kan det være lurt å vurdere å se en lege eller spesialist på dette punktet. Jeg hadde min tå røntget for å sikre at det ikke ble brutt. Hvis du velger å fortsette hjemme behandling, være nøye med å holde tå ren ved rensing med jod løsning to ganger om dagen, bruke antibiotika salve, og holde den pakket for å hindre spiker fra hekter seg fast noe.

Ta bandasje av for å lufte ut tånegl når du har nedetid i løpet av dagen, og er sikker på at du ikke vil være i faresonen for å fange det på noe.

Hold et øye for tegn på tånegl infeksjon: hevelse, overdreven rødhet, eller utslipp. Bakterier kan lett bli fanget under den resterende spiker, dette er hvorfor det er viktig å holde den ren. Også, hvis din tånegl ikke er drenering, kan det hende du trenger å ha et hull stukket i neglen for å drenere blodet som har bygget opp under.

Tenk å ha de resterende tånegl fjernet. Jeg valgte å ikke gjøre dette, men det er et alternativ som ble anbefalt til meg. Jeg følte at min tånegl fungerte som en beskyttende barriere mot anbud vevet under, og jeg foretrakk å la kroppen min ta seg av det naturlig. For meg, dette har fungert godt. Gjør det som føles riktig for deg.

Din tånegl vil til slutt falle av på egen hånd hvis den er skadet utover reparasjon. Jeg ventet omtrent en halv måned etter skaden og min spikeren kom av ren mens pakker opp min bandasje en dag (dette kan også være fordi jeg hadde det nedsenket i saltvann på stranden i flere timer. Du kan prøve å legge den i en saltvann Løsningen hjemme).

Når spikeren løsner, vevet under vil bli noe myk, følsom og slett ekkelt ute. Igjen, jeg anbefaler å fortsette med din rensing rutine og holde tå innpakket, spesielt for de første dagene. Når vevet begynner å stivne, kan du la ut bandasjen (med mindre du er forfengelig som meg, og kan ikke stå å se på en spiker-mindre tå!).

En ny spiker vil begynne å vokse. Du trenger ikke gjøre noe annet enn å lene seg tilbake og la kroppen ta over. Bare hold et øye med spiker og sørge for at det vokser tilbake på riktig måte og ikke inngrodde. Hvis dette er tilfelle, snakke med en podiatrist. Lykke til, og du kan vokse en vakker ny tånegl!

Hint

 • Hvis det er mulig, må det benyttes åpen toed sko som ikke legger press på den skadde tånegl
 • Se en lege med en gang hvis det er tegn på infeksjon
 • Jeg er ikke en lege, og jeg er ikke ansvarlig for noen råd du gjør eller ikke følge. Dette er bare min mening om hva som fungerte for meg.

Tegn og symptomer og behandling av tånegl sopp

Tegn og symptomer og behandling av tånegl sopp


Når en tånegl er infisert med sopp, kan det bli skjemmende og til og med smertefull. Tiny levende organismer som trives i varme, fuktige områder forårsake en soppinfeksjon. Av denne grunn kan en soppinfeksjon bli plukket opp i fuktige områder som svømmebassenger og dusjer. Når sopp invaderer området under en tånegl, kan en infeksjon utvikler og forverres på grunn av de mørke, varme og fuktige forhold som tilbys av sokker og sko.

Symptomer

En soppinfeksjon endrer utseendet på en tånegl. Spikeren kan bli tykkere, smuldre og blir sprø. Spikeren kan endre form, forårsaker den til å krølle opp eller ned, ifølge American Academy of Family Physicians (aafp). Hvit eller gul misfarging er også mulig, og spikeren kan matt utseende. Rusk kan være synlig under neglen, og spikeren kan begynne å skille fra neglesengen, ifølge Mayo Clinic. Du kan føle smerte i tå eller legge merke til en litt dårlig lukt.

Medisinske behandlinger

Spiker sopp kan være vanskelig å eliminere. Over-the-counter behandlinger er vanligvis ikke effektive, ifølge Mayo Clinic. Reseptbelagte aktuelle medisiner er et behandlingsalternativ for milde eller moderate infeksjoner, men aktuelle medisiner vanligvis ikke fjerne en infeksjon, ifølge aafp. En lege kan foreskrive muntlig soppdrepende medisiner som terbinafin eller itrakonazol. Disse er vanligvis tatt for seks til 12 uker, og de tillater en ny, ikke-infiserte spiker til å begynne å vokse i. Oral medisiner er effektive i om lag 50 prosent av pasientene, ifølge US National Library of Medicine, men de kan ha alvorlige bivirkninger , slik som leverskade. Fotodynamisk terapi, som innebærer å bestråle en syrebehandlet spiker med en laser, er et annet behandlingsalternativ. I noen tilfeller kan operasjonen bli anbefalt å fjerne spiker slik at et klart spiker kan vokse.

Hjem Behandlinger

Mens det er ingen bevis for at hjem rettsmidler forbedre spiker sopp, to vanlige behandlinger er eddik og mentholated salve, ifølge Mayo Clinic. Sug føttene i 15 til 20 minutter hver dag i en blanding av en del eddik til to deler varmt vann. The Mayo Clinic anbefaler å diskutere bruken av mentholated salve med en lege, så det er ingen spesifikke anbefalinger angående dens bruk som en spiker sopp behandling.

Hvordan behandle Tykke tånegler

Hvordan behandle Tykke tånegler


Tykke tånegler kan ikke bare være skjemmende, men de kan også være en indikasjon på andre problemer, for eksempel en soppinfeksjon. Ofte tykke tånegler vil også bli litt misfarget. Du kan starte med over-the-counter produkter for å behandle dette problemet, men du bør oppsøke lege hvis det vedvarer i mer enn tre uker. Hvis infeksjonen synes å være å spre eller blir verre mens du bruker noen over-the-counter rette, må du oppsøke lege.

Bruksanvisning

En fil toppen av tånegl å gjøre overflaten ru. Bruk en bomullspinne til å søke 2-3 dråper tea tree olje på den berørte tånegl. De soppdrepende egenskaper tea tree olje gjør dette til et naturlig middel for tånegl sopp.

Påfør et tykt lag med Vicks VapoRub til de berørte tå og dekke med en sokk før du går til sengs. Når du våkner om morgenen, dusje som vanlig. Fortsett med denne prosessen til tånegl bedres, noe som kan ta opptil 180 dager. Gå til legen din hvis du merker at infeksjonen sprer seg eller blir verre under behandlingen. Vicks VapoRub inneholder soppdrepende ingredienser som eukalyptus olje og tymol.

Suge føttene i Listerine fire ganger daglig i to til tre uker. Listerine inneholder tymol, som har soppdrepende egenskaper som kan arbeide mot tånegl sopp.

Gå til legen din for å diskutere reseptbelagte medisiner for å behandle tånegl sopp. Ubehandlet tånegl sopp kan spre seg til andre tånegler og forverres, forårsaker din tånegl å skille fra huden din.

Hint

 • Diskutere noen kjerringråd eller over-the-counter behandling med legen din dersom du tror du kan ha en allergi.

Homøopatisk behandling for tånegl sopp

Homøopatisk behandling for tånegl sopp


Onychomycosis er forårsaket av sopporganismer infiserer tånegl. En infeksjon kan være tilstede hvis tåneglene få flaky eller sprø, endre farge (gul, svart, brun eller flekket), eller du merker en dårlig lukt fra tærne. Du vil også føle stikkende smerter når du går.

Årsaker til tånegl sopp

Tånegl sopp kan være forårsaket av en rekke faktorer, inkludert dårlig hygiene og diabetes. Soppen kan spres i offentlige dusjer, bassenger og badstuer. Det kan også være forårsaket ved å kutte tåneglene for kort eller får mindre kutt på tærne som gjør at sopp å finne et hjem.

Hva er Homeopati?

Homeopati er en alternativ medisin som behandler pasienter med en liten mengde av det, i større doser, ville føre til symptomer på en pasients sykdom. I homeopati, dette kalles "Likhetsloven", og det er ryggraden i homøopati. Homeopatiske blandinger kommer fra naturlige stoffer, og er utarbeidet av en homeopat.

Rettsmidler

Homeopatiske midler for tånegl sopp er sagt å være bedre enn reseptbelagte medisiner fordi medisiner har giftige stoffer som kan skade leveren eller andre organer.

Noen mennesker vil suge føttene i en eddikløsning i 30 til 60 minutter hver dag for å endre alkalitet på huden på føttene. Andre vil drikke en oz. til 1,5 oz. av eddik en dag til å endre sin kroppens alkalitet. Økende alkalitet dreper sopp.

Tea tree olje er en annen populær rette. Den angriper soppen direkte. Du rengjør tånegl og deretter DAB det med oljen. Når oljen tørker, dekke tånegl med en bandasje.

Når soppen er borte

Når du har drept sopp på tåneglene, må du ikke sette føttene i en posisjon hvor de vil bli smittet. Bruke sandaler hvis du bruker offentlige dusjer, bassenger og badstuer. Wear absorberende sokker når du er iført sko for å holde svetten av tærne.

Hvordan behandle inngrodde tånegler med hjem rettsmidler

Hvordan behandle inngrodde tånegler med hjem rettsmidler


Inngrodde negler er mer vanlig begrep for spiker sykdom som heter Inngrodd tånegl. Denne smertefulle tilstanden oftest rammer stortåen, når en eller begge sider av neglen trykk i tilstøtende hud eller negl som fører til betennelse. Med mindre tidlige tiltak og riktig omsorg er tatt, kan en inngrodd tånegl føre til infeksjon, i hvilket tilfelle det berørte tå eller bunnen av neglen blir hoven rød, ofte ganger med pus og vassen utladet skjær av blod. Les videre for å lære hvordan man skal behandle et mildt tilfelle av inngrodde negler med hjem rettsmidler.

Bruksanvisning

Slipp Nail fra sin Embedded Skin

•  Plasser en liten kile av sitron mot tå og fest den med en plaster eller gasbind bandasje. Dra på en sokk å bedre sikre sitron kile.

La kilen på tå over natten. Dette vil bidra til å mykgjøre huden for derved å frigjøre spikeren.

Løft den innebygde spiker forsiktig neste morgen. Rull oss litt bomull i en sigar-form og sett dette mellom neglen og huden. Endre dette hver dag inntil neglen er leget.

Bruk Epsom salter og Mild Antiseptisk

Hell varmt vann i et fat og oppløse Epsom salter i den. Sug din påvirket foten i 15 til 30 minutter i det varme, salte vannet. Gjør dette minst to til tre ganger om dagen.

Pat tåen tørr og holder den så tørr som mulig hele dagen. Påfør litt hydrogen peroxide til inngrodd tånegl og huden rundt. Hydrogenperoksyd er et mildt antiseptisk, godt egnet for mindre infeksjoner. Du kan erstatte det med jod i stedet.

6. Dekk til tå med gasbind eller en bandasje for å holde bakterier og dermed minimere risikoen for videre smitte.

Forebygging av inngrodde tånegler

Unngå høyhælte sko, hvis du må bruke sko, til fordel for lave høyhælte sko med bredere, roomier tips. Slitasje hvite sokker bare. Den fargede fargestoff i sokker og liknende kan løpe og komme i kontakt med såret, forårsaker ytterligere komplikasjoner.

Trim neglene riktig. Klipp tåneglene over i stedet for buet. Du kan sende inn de skarpe kantene hvis det er nødvendig. Ikke kutt spiker kortere enn tå, men heller skylle med tuppen av tåa. Dette hindrer din tå fra å vokse inn i huden som din kroppsvekt gjelder press på foten.

Gå barbeint så mye som mulig, i stedet for å bruke sko eller sokker. Dette gjør at en fri flyt av luft, noe som vil bidra til å holde bakterier fra å vokse ytterligere. Bakterier øker raskt i et fuktig og varmt miljø, og dermed iført lukkede sko på den berørte tå er ikke anbefalt.

Tips og advarsler

 • Hjem rettsmidler bør bare brukes for milde tilfeller av inngrodde negler. Der tilstanden er allerede alvorlig, må profesjonell behandling søkes. Vanligvis, vannaktig utflod og drenering av blod og puss samtale for medisinsk behandling av en podiatrist. Venter altfor lenge med å ha en infisert inngrodd tånegl behandlet profesjonelt av en ekspert kan føre til farlige komplikasjoner.

Eddik behandling for tånegl sopp

Tånegl sopp kan være forårsaket av mange ulike forhold, fra en knust spiker som lar bakterier inn i neglen sengen til fotsopp forhold. Det er over-the-counter medisiner, samt resepter for å behandle tånegl sopp, men mange foretrekker hjemme rettsmidler som blekemiddel soaks, sitronsaft og lignende. En effektiv hjem rette for tånegl sopp er funnet i vanlig husholdningseddik.

Hvorfor Eddik

Eddik er et naturlig produkt som regulerer pH-verdien i området, samt gi den surhetsgrad for å ødelegge bakterier og sopp under neglen. Å være en væske det kan komme under tånegl og nå områder som kremer ikke kan komme til. Eddik er også bra for hele foten som det ikke irritere huden. Det bidrar til å hindre bakterier.

Behandling

Ved hjelp av eddik for å behandle toe sopp kan gjøres på flere ulike måter. Den mest effektive måten å eksponere tånegl sopp er å suge foten i eddik i ca en time. Dette vil løse det første problemet og begynner å kurere sopp. Også søker eddik direkte til negl med en bomullspinne vil også tillate det å trenge inn og begynne å fjerne soppen.

Repetisjon

Så lenge den forblir sopp, bør eddik behandlingen gjentas en eller to ganger daglig. Gjelder også den direkte før iført sokker eller sko. Luftsirkulasjon er nyttig også i fjerning av tånegl sopp. Jo lenger tånegl er vedlagt og ikke dynket med eddik, jo mer soppen vil vokse og behandlingen vil ta lengre tid, så prøv ikke å glemme eller hoppe over en dag. Pass på at du utsetter soppen til eddik regelmessig.

Effektivitet

Som et hjem rette for tånegl sopp, er eddik en av de mest effektive. Det faktum at soppen vokser på negl og under en spiker gjør det vanskelig å behandle og, til slutt, kan det kreve en resept pille som fungerer fra innsiden. Hvis eddiken ikke gjør en forskjell i en uke, bør du gå til legen din.

Ulike typer eddik

Ikke la fancy navn forvirre deg. I en generell matbutikk, det er forskjellige typer eddik for eksempel eple cider, hvit, destillert og beising. Disse er alle effektive og den største forskjellen er nivået av surhet i dem. Vanlig husholdnings hvit eddik er den som er nevnt oftest i hjem rette bøker for behandling av spiker sopp.

Hvordan behandle en kvestet Negl

En subungual hematom, eller forslått spiker, kan oppstå etter en mindre skade. Det er samlingen av blod absorpsjon som forekommer etter skade. I mindre skader, er blodet reabsorbert inn i kroppen, med mindre en infeksjon utvikler seg. Hvis du skader spiker og et blåmerke oppstår, det er forskjellige ting du kan gjøre hjemme for å behandle spiker.

Bruksanvisning

•  Påfør isen så snart som mulig etter skaden, og fortsette å bruke den et par ganger om dagen. Pakk isen i et håndkle, eller bruke en pose med frosne grønnsaker innpakket i et håndkle.

Pakk den skadde spikeren med en ren, steril bandasje i 30 til 60 minutter. Heve hånden over nivået på hjertet ditt til å redusere hevelse og la det slutter å blø.

Sug spikeren i Epsom Salt to ganger daglig, i henhold til instruksjonene på boksen.

Hvil hånden for å hindre ytterligere skade. Bruk en bandasje for å holde spikeren på plass.

Bruk en oppvarming puten eller varmt håndkle i 20 minutter om gangen for å lindre smerten. Legg kalde kompresser etter å eliminere hevelse.

6. Pakk hånd med en elastisk selvklebende bandasje for å redusere blødning og hevelse.

Ta en anti-inflammatorisk medisin, for eksempel ibuprofen.

Kontakt lege hvis mer alvorlige symptomer begynner å utvikle seg, som for eksempel høy feber (101 grader eller mer), økt smerte eller hevelse med rødhet og puss. Hvis hematom oppstår over mer enn 25% av spiker, bør du oppsøke lege umiddelbart.

Hint

 • Ikke bruke is direkte på huden.

Hvordan behandle en skadet negl

Hvordan behandle en skadet negl


Den negl er en ofte glemt del av kroppen når det gjelder helse. Før noe går galt det er lett å bli tatt for gitt. Mens skadede negler kan være symptom på mer alvorlige medisinske tilstander eller underernæring, ofte er det stress i hverdagen og utilsiktet mishandling som forårsaker skaden.

Bruksanvisning

Trim neglene korte for å hindre ytterligere skade. Bruk en Emery bord for å gi neglen en myk kurve og ujevn kanter. Hvis du har en Bjørn Eidsvåg, sørg for at du klippet den av, i stedet for å trekke det. Trekke en hangnail off vil skade den omkringliggende spiker og hud vev.

Sug spikeren i vegetabilsk olje. Bruk en neglelakk pensel til å påføre en liten mengde olje til spiker og deretter massere oljen i. Dette vil bidra til å gjenopprette fuktighet til spiker, noe som vil styrke den.

Påfør et tynt lag med neglelakk på neglen. Dette vil bidra til å holde på fuktigheten og gi litt mer støtte til skadet spiker, som det helbreder. Ta ut og bruke på nytt neglelakk en gang i uken, inntil neglen er gjenopprettet. Ikke bruk neglelakkfjerner mer enn en gang i uken og aldri bruke remover som inneholder aceton, som det vil tørke ut neglen og gjør det sprøtt.

Hint

 • Når du arbeider med hendene i vann, slik som du gjør retter, er det en god ide å bruke gummihansker som de vil hindre at neglene tørker ut.
 • Bruk spiker fuktighetskrem etter at du fjerner neglelakk eller nylig har dynket hendene. En liten mengde vil gå en lang vei å holde neglene sunne og hindre skade.
 • Se etter tegn på infeksjon. Hvis det ikke er noen åpenbar årsak til skader på neglen, som å knuse fingeren eller stanger den inn i noe, så skaden kan skyldes infeksjon. Sjekk for uvanlig farge som unormal og lyse negler, eller hvis de blir blå. Se etter hvite linjer eller farger på og under neglene. Dette er alle tegn på infeksjon. Hvis du viser tegn på infeksjon bør du rådføre deg med legen din så snart som mulig.

Best hjemme rette behandling for tånegl sopp

Tånegl sopp er tilstand der soppen infiserer spiker. Det starter som en gul eller hvit flekk under tånegl. Som soppen sprer dypere, blir spikeren misfarget og utvikler sprø kanter. Det er lite attraktivt og ganske smertefullt.

Funksjoner

Problemet oppstår hvis tå er kontinuerlig utsatt for et fuktig og varmt miljø som svett, lukkede sko.

Relaterte betingelser

Tånegl sopp er forskjellig fra utøveren mat, men begge kan sameksistere.

Andre navn

Tånegl sopp er også kjent som:
• Onykomykose av spiker plate
• Tinea av neglene.

Hjem Utbedring

Den mest populære hjemmebehandling er avslapnings meter i eddik. Sopp er behov for en spesifikk pH for vekst, og sure eddik forvrenger den normale pH-verdi på huden, forebygge soppvekst. En god erstatning til å sette føttene i en balje full av eddik er soaking en bomullsdott i eddik og plassere den på det berørte området i 12 til 20 minutter.

Advarsel

Soaking føttene i eddik for tånegl sopp i 15 til 20 minutter kan suge ut all fuktighet fra huden din. Den foret behandlingen er å bruke eddik-gjennomvåt bomull på det skadede området.

Aktuell behandling for en Fungal tånegl infeksjon

Aktuell behandling for en Fungal tånegl infeksjon


En tånegl infeksjon forårsaket av en sopp starter vanligvis ut som en svak misfarging av tånegl, men deretter utvikler seg til en sprukket, smertefull rot. Ifølge Mayo Clinic, kan en tånegl infeksjon behandles med piller for å bekjempe sopp, som kan ta opptil 12 uker å jobbe. Et annet alternativ er kirurgi. Hvis du er ute etter et alternativ til harde medisiner og drastisk kirurgi, prøve tea tree olje.

The Evidence

Tea tree olje er hentet fra bladene av tea tree, også kjent som melaleuca alternifolia. Det faktum at det er effektivt i behandling av spiker sopp har vært kjent i mange år. I en 1998 nummer av Journal of American Podiatric Association, er tea tree olje rapportert å ha blitt testet mot åtte typer sopp, og ble funnet å være effektiv mot alle av dem bortsett fra en stamme av en type. I en annen studie, rapportert av National Institutes of Health, ble tea tree olje lagt til anti-fungal medisiner kalt butenafine hydroklorid, og når den brukes som behandling for tånegl sopp, 80 prosent av fagene opplevd fullstendig helbredelse, uten tilbakefall av infeksjonen.

Hvordan bruke det

Å behandle en tånegl sopp, eller hindre en fra ankomst, plukke opp en flaske med 100 prosent ren tea tree olje fra din lokale helsekost butikk eller apotek. Vær sikker på at det er 100 prosent ren, fordi hvis det ikke er deg kan være å få tea tree olje blandet med en annen baseolje, og resultatene kan ikke være den samme. På kveldene, suge påvirket tå i varmt vann i 15 minutter. Etter 15 minutter, klapp foten tørr. Ved hjelp av en neglefil, file ned den øverste overflaten av infiserte tånegl. Dette vil løsne cellene på negleplaten, som vil tillate at tea tree olje til å trenge det. Trim neglene og rengjøre under dem. Når du er ferdig med prep, sette 4-5 dråper tea tree olje direkte på neglen. Ved hjelp av en bomullspinne, spre den rundt og sørge for at det blir under neglen plate så langt det kan, samt langs kantene. La din tå for å få litt luft mens tea tree olje soaks i.

Gjenta denne prosessen daglig, og hvis du ønsker kan du bruke tea tree olje i morgen også. Hvis du må sette sko og sokker på en gang, dekke det olje gjennomvåt spiker med en elastisk bandasje.

Hvordan behandle sprø negler

Hvordan behandle sprø negler


Sprø negler er et vanlig problem med mange mennesker. Sprø negler forekommer i de kalde vintermånedene enn de varmere sommermånedene. Sprø negler skyldes negler eller tåneglene blir altfor tørr. De ser fillete og bryte veldig enkelt. Det finnes noen måter å styrke og behandle dine sprø negler.

Bruksanvisning

•  Beskytt hendene mens oppvasken. Slitasje tynne hvite bomullshansker under din gummioppvaskhansker. Vann vasker bort overflaten oljer på neglene. Når hendene er i gummihansker bare, de plass og vann gjør finne sin vei inn i hanskene. Bomullshansker vil absorbere eventuell fuktighet og transportere den vekk fra neglene.

•  Hold deg hydrert. Drikk rikelig med vann fordi dehydrering vil føre til sprø negler. 8-8 unse glass vann anbefales.

Bruk fuktighetskrem på neglene. En tykk fuktighetskrem vil ikke bare hjelpe huden å holde på fuktigheten, men neglene også.

Bruk en neglelakk som ikke inneholder formaldehyd. Formaldehyd er ofte funnet i polerer laget for herding negler, men det kan skade og tørke neglene ytterligere.

Har litt gelatin. Bland din favoritt merke og smaken av gelatin, drikke den varm eller spise det på den tradisjonelle måten. Gelatin arbeider fra innsiden for å styrke neglene.

6. Påfør vaselin på neglene er dekket av hvite bomullshansker ved rengjøring av huset. Husholdning kjemikalier er svært tøffe og skadelig for neglene som vil føre til sprø ødelagte negler.

Spis godt og ta en multivitamin daglig. Sørg for å spise rikelig med frukt og grønnsaker og ta vitaminer til å vokse sunne negler.

Hvordan å behandle tånegl Psoriasis

Tånegl psoriasis kan være vanskelig å behandle. Endringer som skjer i neglene inkluderer jevning, splitting, endringer i tånegl farge og en grop utseende. Utseende til side, er tånegl psoriasis smertefullt og kan begrense personens evne til å være aktiv. Det forekommer i 25 til 50 prosent av pasienter med psoriasis. Målet er å finne en trygg effektiv behandling med hjelp av legen din. Flere studier har blitt utført for å finne muntlige medisiner for å hjelpe på problemet, men få har vært vellykket. Kjenne symptomene og forekomst av tånegl psoriasis, og lære hvilke behandlinger er tilgjengelige. Les videre for å lære hvordan å behandle tånegl psoriasis.

Bruksanvisning

•  Husk at du vil trenge en undersøkelse fra familien din lege eller podiatrist for en sikker diagnose av tånegl psoriasis. Forhold som kan forveksles med tånegl psoriasis inkluderer spiker sopp, eller unormal vekst som godartet eller kreftsvulster under neglen. Pasienter med eksisterende psoriasis kan ikke forstå at psoriasis kan faktisk påvirke tåneglene. Det er også mulig å oppleve tånegl psoriasis uten tegn på sykdommen andre steder på kroppen.

Vet at psoriasis påvirker ca 2 prosent av den amerikanske befolkningen. De hudlesjoner forbundet med psoriasis er et resultat av en unormal immunsystemrespons. T-celler (immunitets enhancers) i de ytre og indre lag av huden (dermis og epidermis) blir overactivated, noe som resulterer i hudlesjoner. Det er normalt å oppleve psykologisk stress og en viss grad av sosial skyhet. Psoriasis i neglene kan være det eneste stedet lesjoner finnes, igjen gjør en diagnose viktig.

Studier viser at effektive behandlinger for psoriasis er fortsatt nødvendig. Medisiner som i dag brukes til å behandle alle former for psoriasis omfatter ciklosporin, metotreksat, og systemiske retinoider i kombinasjon med Plantevern og aktuelle psoralener, en behandlingsprosess som kalles PUVA (Psoralen, UVA eksponering). Kalsipotriol, et vitamin D-derivat, kan gi en viss lettelse. Triamcinolonacetonid suspensjon kan forbedre utseendet av spiker. Steroider brukes vanligvis i form av injeksjon i og rundt neglen. Dessverre kan systemisk behandling forårsake bivirkninger så som økte kolesterolnivåer, og større følsomhet overfor hudkreft og andre typer av infeksjon. Disse behandlingene fungerer ikke for alle.

I tillegg til medisinsk behandling, er det viktig å unngå traumer til tåneglene. Press kan føre til splitting, og traumer til spiker senger. Det er viktig å holde neglen trimmet. Traumer kan gjøre tilstanden verre. Hold neglene så korte som mulig. Engasjere seg i utmerket spiker hygiene. Vær forsiktig så du ikke skader området under spikeren senger under rengjøring. Velg profesjonell karakter neglepleie redskaper når du rengjør under neglene. Suge føttene i varmt vann og fil fortykkede negler å forbedre sitt utseende. Skjær spikeren rett over, med fokus på små porsjoner om gangen. Vurdere en profesjonell pedikyr, eller jevnlige besøk til en podiatrist. Det er best å unngå kunstige negler på grunn av reaksjoner på lim og polish. Unn underliggende forhold, for eksempel spiker sopp. Bruk sko som ikke legger press på spiker senger.

Forstå at immunresponsen forbundet med tånegl psoriasis kan undertrykkes med stoffet efalizumab, som ble godkjent i fjor for psoriasis behandling, etter en fase III klinisk studie. Fase IV studier viser lovende for vellykket behandling av tånegl psoriasis. Holde mulighetene åpne ved å involvere deg i åpen kommunikasjon og regelmessige besøk hos helsepersonell. Vet at forskning pågår, med erkjennelsen av at behandlingstilbud for alle former for psoriasis er nødvendig. Behandling av tånegl psoriasis kan ta flere tilnærminger før individuell suksess er notert.

Hvordan behandle inngrodde negler

En inngrodd spiker, også referert til som Inngrodd tånegl, oppstår når en del av spikeren begynner å vokse inn i huden som omgir den. Resultatet er et smertefullt trykk på huden som noen ganger kan føre til en infeksjon.
Mens inngrodde negler kan oppstå av ulike årsaker, de vanligste er feil spiker trimming. Klippe en spiker for kort oppmuntrer huden langs sidene av neglene til å kaste seg over, som kan føre til en inngrodd negl.
Noen inngrodde negler kan behandles hjemme, men mer alvorlige inngrodde negler kan kreve medisinsk behandling. Som inngrodde negler er ofte et tilbakevendende problem, bør de som har opplevd en inngrodd negl før ta forebyggende tiltak for å hindre problemer i fremtiden.
Hvis en infeksjon er til stede eller tilstanden vedvarer, bør lege oppsøkes.

Bruksanvisning

Fyll dyp skål med varmt vann, nok til å dekke den infiserte spikeren når den er plassert inne i bollen. Hvis du velger å legge tea tree olje, Betadine, eller Epsom salter, bør det legges til vannet på denne tiden. Omrør å oppløse, om nødvendig. Tea tree olje er en naturlig anti-bakteriell behandling, mens Betadine er en medisinsk anti-septisk løsning finnes på de fleste stoff butikker. Epsom-salter inneholder magnesium, som hjelpemiddel i reduksjon av betennelse.

Bløt påvirket inngrodde negler. Soaking området bidrar til å redusere hevelse og betennelse. Det myker også huden rundt inngrodde negler gjør trimming spiker enklere.

Fjern inngrodde negler etter 10 til 15 minutter av soaking og fullstendig tørke området.

forsiktig og forsiktig løft inngrodde negler fra huden med neglesaks. Clip spikeren rett over, hvis det er nødvendig. Unngå å kutte spikeren i en vinkel, som det vil øke sjansene for et tilbakevendende inngrodde negler problem.

Fortsett soaking føttene opp til fire ganger om dagen i en uke hvis kutte spikeren rett over er ikke et alternativ. Hvis smertene, betennelse eller ømhet vedvarer utover en uke, bør lege oppsøkes umiddelbart for å unngå smitte.

Hint

 • Alltid klippe neglene rett over - aldri på en kurve eller en vinkel - for å hindre inngrodde negler. Hold føttene rene for å unngå infeksjon i inngrodde negler. Bruk sko som er riktig montert og ikke for stramt. Dette vil bidra til å forhindre inngrodde negler i fremtiden.
 • De som har blitt diagnostisert med diabetes eller som har dårlig sirkulasjon bør ikke forsøke å behandle inngrodde tånegler på egenhånd. Legehjelp er nødvendig. Hvis en inngrodd negl er infisert, kan antibiotika være nødvendig før tilstanden blir bedre. Vedvarende inngrodde negler kan kreve kirurgi hvis de gjentas konsekvent.

Slik Care for en Ripped tånegl

Ripped tåneglene er ganske vanlig, men ikke mange vet hva de skal gjøre for å ta vare på dem. Omsorg for tånegl, avhenger av alvorligheten av rive, tilstanden av tåen og mengden av blødning. Narkotikathinning medisiner kan også påvirke mengden blod tapt på grunn av skaden. Omsorg for skaden kan hjelpe neglen vokser tilbake sterkere og sunnere. Mange mennesker bare la skaden alene, la tånegl vokse tilbake uten behandling.

Bruksanvisning

•  Vurdere skaden. Hvis det er blødning, gjelder behandling til tå, men ikke spiker. Klem tå fra øverst til nederst. Hvis blødningen ikke stopper innen 10 minutter, kan du ha et dypt kutt og må gå til legevakten. Hvis spikeren er helt dratt av, senk området i hydrogen peroxide. Pass på at det ikke er noen bein utvekst i tåa. Hvis det er, gå til legevakten umiddelbart. Hvis ikke, så fortsatt gjelde peroxide og klem tå fra øverst til nederst. Hvis spikeren er delvis avrevet, trim området rundt tåre. Jagged ender kan bli sår og støte på gjenstander. Behandle det med hydrogenperoksyd og presse fra topp til bunn. Hvis tånegl er festet, men det er en rød eller blå flekk under neglen, betyr dette at området under tå er blødning. For å fikse dette, må et hull bores i neglen --- ikke forsøk dette selv --- av en lege.

Hindre infeksjoner. Spiker infeksjoner er svært alvorlig og bør unngås for enhver pris. Etter vask med hydrogen peroxide, påfør et antibiotikum til spiker og spiker bed. Pakk området med steril kompress og tape. Påfør mildt press. Sørg for at emballasjen ikke er for stramt fordi det kan kuttes sirkulasjon til tå.

Påfør en ispose til toppen av den infiserte tåen. Ikke bruke is direkte på huden fordi det kan kuttes blodstrøm og nummen i huden. La isen på i 20 minutter, og bruke den på nytt hver time. Dette vil redusere smerte og hevelse. Fortsett å bruke ispose så lenge det trøster tå. Ikke bruk varme på såret.

Sug tå i en blanding av 1/4 lunkent vann og to spiseskjeer av Epsom salt for å fortsette å bekjempe infeksjoner. Bløt tå i ca 15 minutter. Da gjelder antibiotika krem ​​og gasbind med tape. Pakk de sårede området løst og at luften kan sirkulere gjennom gasbind til skaden. Dette bør gjøres to ganger daglig inntil en skorpe vises. Når skorpen vises, holde soaking og innpakning foten. Ikke trekk av skabb. Tå kan være hoven og sår, men det vil fortsette å gro.