Digidexo.com

Typer dusj stoler tilgjengelig

Ifølge Centers for Disease Control and Prevention, én av tre voksne 65 år og over har et fall hvert år. Falls kan føre til alvorlige skader, som for eksempel benbrudd, hodeskader og i verste fall død. Sjansene for å falle øker med alderen, noe som gjør eldre voksne mest utsatt. Falls ofte skje i dusjen, så vet hvilke typer dusjstoler tilgjengelig for å bidra til å redusere risikoen for fall.

Dusj Krakker

Dusj avføring er en kostnadseffektiv måte å ivareta din bad for kjære som er eldre eller funksjonshemmede. Ifølge AgingCare.com, dusjstoler gir stabilitet og hjelpe omsorgspersoner få seniorer inn og ut av dusjen trygt. Dusj avføring er det billigste alternativet når du kjøper en dusjstol. Dusj avføring er ryggløse, mindre klumpete enn liten nok til å passe inn i mindre dusjkabinetter eller badekar andre stoler og. De er ofte laget av hard plast eller aluminium, for å tillate lette manøvrering inn og ut av dusjkabinett.

Dusj Benker

Dusj benker kan være tilpasset bygget inn i en dusj stall, eller du kan kjøpe en bærbar dusj benk på en medisinsk forsyning butikken. Bærbare dusj benker har en ryggstøtte for støtte og en større sittegruppe i forhold til dusj krakk, noe som gjør dem ideelle for større størrelse individer. Mange dusj benker har seter polstret med vannavstøtende materiale og sugekopper på bunnen av bena for å hindre slipping. Dusj benker også tilby høydejusteringer for å tillate enkle overføringer fra en rullestol. Denne typen dusjstol passer best i en middels til stor dusj / badekar kombinasjon.

Custom Dusjstoler

Custom dusjstoler er forskjellige fordi de kombinerer det beste av det dusj benk og dusj krakk. De har en støttende rygg og kommer i forskjellige størrelser. Custom dusjstoler er også utstyrt med våpen for bedre støtte og balanse. Noen modeller kan være spesielle bestilles med et dreibart sete, slik at personen til å flytte setet fra side til side for enklere bading. Drugs.com anbefaler å bruke en nonskid dusj stol for å hindre fall bør du bli for svak eller trett til å fortsette stående. Gummi er lagt til bunnen av tilpassede dusjstoler for å hindre slipping. Tilpassede stoler kan bestilles med hjul på bunnen for å hjelpe en person drive seg selv inn i en dusjplass. Custom dusjstoler passer best i store boder, walk-in dusj og oversize badekar.

Montert dusj Stoler

Montert dusjstoler er et mer permanent alternativ til bærbare stoler. Monterte stoler gir et stabilt underlag uten å renovere badet ditt. Denne typen dusjstol er permanent boltet til veggen og foldes opp mot veggen når den ikke er i bruk. Noen mennesker foretrekker å bruke montert dusjstoler hjemme og bærbare dusjstoler når du reiser. Mange typer og stiler av dusjstoler er tilgjengelige, så snakke med legen din hvis du er usikker på hvilken type som passer best til dine behov.