Digidexo.com

Gjenopprettingstiden fra Lap galleblæreoperasjon

Fjerning av galleblæren er like alvorlige som hvilken som helst annen operasjon. Hvis du valgte å ha laparoskopisk galleblæren kirurgi, kan helbredelse ganger variere fra person og situasjon, men oppgangen tid vil mest sannsynlig være kortere enn med konvensjonell galleblæreoperasjon.

Prosedyre

Ifølge laparoscopic.md nettstedet, er fanget galleblæren kirurgi utført ved å kutte flere små områder i magen og sette inn et kamera. Når legen finner galleblæren i magen, er det skåret bort og fjernet.

Fordeler med Recovery Time

Den største fordelen med å ha en lap galleblæreoperasjon er en kortere restitusjonstid. De fleste mennesker kan gå tilbake til arbeid i løpet av få dager, noe som er godt før de ville ha med en konvensjonell galleblæreoperasjon. Snittene leges raskt med lite eller ingen smerte. Dette er fordi når en laparoscope brukes til å fjerne galleblæren, gjør din bukmuskulatur ikke må kuttes, ifølge laparoscopic.md.

Time In Hospital

Siden du ikke er i hovedsak blir kuttet åpen, kan denne operasjonen gjennomføres som et poliklinisk prosedyre. Når operasjonen er fullført - og det er ingen komplikasjoner - kan du være i stand til å gå hjem den dagen eller innen én til to dager, ifølge laparoscopic.md.

Gjenopprette etter operasjonen

Når du kommer hjem etter operasjonen, vil du være i seng en dag eller dag på det høyeste. Ifølge Aurora Health nettsted, bør du utvinnes fra operasjonen i løpet av tre dager. På dette punktet, vil leveren din ta over galleblæren jobb, og du kan gå tilbake til et normalt kosthold og livsstil.

Mulige komplikasjoner

Å ha komplikasjoner kan forlenge den helbredende tid. Disse komplikasjoner kan bestå av "blødning, infeksjon og skade på kanalen (tube) som bærer galle fra galleblæren til magen," ifølge laparoscopic.md. Selv om disse komplikasjoner er sjeldne, hvis de oppstår, kan utvinning tid være lenger.