Digidexo.com

Bruker for Active Manuka Honey

Bruker for Active Manuka Honey


Active Manuka Honey er en effektiv naturlig middel for en rekke helseproblemer. Honning er hentet fra Manuka og tea tree busker, planter innfødt til New Zealand og Australia hhv. Den inneholder medisinske egenskaper som mot flere stammer av bakterier som bakterier ansvarlig for sår hals, betennelse i mandlene, magesår og gastritt. Når den brukes eksternt, fungerer det også som et naturlig hjelpemiddel i healing sår, brannsår, eksterne sår og eksem. I motsetning til antibiotika, har Manuka Honey ingen kjente bivirkninger; i passende tilfeller er det en trygg, naturlig alternativ til sterke medisiner.

Sunn fordøyelse

De anti-bakterielle egenskaper i Active Manuka Honey har vist seg å effektivt bekjempe bakterien Helicobacter pylori. Denne bakterien er ansvarlig for mange vanlige fordøyelsesproblemer, som for eksempel magesår, magesår og fordøyelsesbesvær. Symptomer på irritabel tarm syndrom er sterkt redusert gjennom inntak av Active Manuka Honey; honning strøk mage og tarmkanalen når det tas før et måltid og hjelper normal fordøyelse skje. Manuka Honey behandler også sure oppstøt; ikke bare gjør honning hjelp til å helbrede spiserøret for langsiktige utvinningen, skaper det også en beskyttende barriere på vev for umiddelbar lindring fra ubehag.

Immune Health

Active Manuka Honning er et naturlig middel for sår hals og forkjølelse. Den honning anti-bakteriell og anti-inflammatoriske egenskaper ødelegge bakterier streptokokker pyogenes, hovedårsaken til sår hals og halsinfeksjoner. Øre- og øyeinfeksjoner kan også behandles ved hjelp av en løsning av Manuka Honey og varmt vann, og brukes forsiktig med et øye dropper. Aktiv Manuka Honning er høy i antioksidanter, og tjener som et generelt booster immunsystem, så vel som behandling av spesifikke lidelser.

Skin Health

På grunn av sin kraftige helbredende egenskaper, er Active Manuka Honey en effektiv behandling når det påføres direkte mange hudsykdommer eller sår. Manuka Honey kan forebygge og behandle sopp og bakterieinfeksjoner i huden, samt bidra til å hindre eller begrense markberedning av skrubbsår, kutt og kirurgiske sår. Manuka Honey påføres lokalt på sår hud, akne og eksem, og tilbyr en naturlig behandling og eliminerer behovet for antibiotika eller hormonelle medisiner. Fordi Manuka Honey tillater en fuktig healing miljø samtidig behandling av infeksjoner, er det svært gunstig i behandlingen av brannskader, og kan i stor grad redusere skremmer ved å la kroppen til å helbrede mer effektivt.

Tips

Bare Active Manuka Honey - snarere enn vanlig Manuka Honey - inneholder de helbredende egenskapene som er beskrevet ovenfor. Sjekk alle etiketter før du kjøper for å sikre Honey er ekte New Zealand Active Manuka Honey. Alle glassene skal være merket med et nummer UMF (Unique Manuka Factor), mellom 10 og 20. Krukker uten denne merkingen ikke er ekte og ikke har helbredende egenskaper.