Digidexo.com

Hva betyr navnet Horsetail Mean?

Horesetail er et vanlig navn på Åkersnelle bregne, som har fått navnet sitt fra sin karakteristiske høye, buskete form som gir planten utseendet på hestens hale. Kjerringrokk bregne har en rekke bruksområder i urtemedisin.

Historie

Bruken av kjerringrokk dateres tilbake til antikkens Roma og Hellas, der anlegget ble brukt til å stoppe blødninger. Det latinske ordet Equisetum i det vitenskapelige navnet for kjerringrokk betyr "hest bust."

Geografi

Horsetail vokser i Nord-Amerika, Europa, Asia og Midtøsten, ifølge University of Maryland Medical Center.

Typer Andre navn

Andre navn for kjerringrokk anlegget inkluderer flaskebørste, cavalinha, nederlandske siv, heste urt, hest selje, paddock-rør, pewterwort, Prele, shavegrass og toadpipe.

Bruksområder

I urtemedisin, kjerringrokk tatt internt som et vanndrivende eller for å behandle urinveisinfeksjoner, nyrestein, gikt, inkontinens og osteoporose. Eksternt, som en krem ​​eller lime, blant annet kjerringrokk er bruksområder hjelpe den helbredende prosessen med brannskader, brudd og forstuinger.

Risiko

Bivirkninger av inntak av for mye kjerringrokk inkluderer feber, kalde hender og føtter, unormal hjerterytme, gangvansker, muskelsvakhet og plutselig vekttap, ifølge US National Library of Medicine. Horsetail inneholder et kjemikalie som kalles thiaminase, noe som kan føre til vitamin B1 mangler ved langvarig bruk.