Digidexo.com

Hvordan lage en hjemmelaget Shin Splint

Hvordan lage en hjemmelaget Shin Splint


Enten gjennom din egen skyld eller andres, kan du finne deg selv med en brukket, brukket eller på annen måte skadet benet. Du trenger å komme til en lege, men du kan ikke få det til du sørge for at du kan reise trygt. For å holde reise trygt, opprette en midlertidig splint til du kommer til en lege. Du kan også lage en skinne for å ta vare på mindre påkjenninger og belastninger til beinet.

Bruksanvisning

Wrap laken rundt to treplugger slik at begge pluggene er godt polstret.

Skjære et hakk i endene av begge treplugger med en lommekniv.

Place de to splinter på utsiden og innsiden av det frakturerte ben, slik at hverken det ene berører forsiden av leggen eller baksiden av leggen. Den hakk skal sitte på undersiden av skinnen, i nærheten av foten. Begge splinter bør utvide til bakken.

Knyt splint rundt benet ved hjelp av tau. Hold splint stramt nok til å forhindre ytterligere skade i leggen, men ikke så tett som for å hindre blodstrøm eller skade på benet. Plassere et stykke tau under foten og trekke tauet gjennom hakkene på bunnen av hver treplugg. Pakk og knytte dette tauet rundt ankelen for å hindre at splint i å bevege seg.

Hint

  • I nøds utendørs situasjoner, kan du erstatte tykke tre grener for treplugger, klær elementer for laken og vine for tau.
  • Du bør bare opprette midlertidige hjem splinter å øke din evne til å komme til en lege. Hvis splint gir ikke nok støtte til å reise til en lege uten ytterligere skade, ring lokal nødhjelp.