Digidexo.com

Verdi av Scrap Lead

Bly er et metall som er svært motstandsdyktig mot korrosjon. Men det er også giftig. Blå-hvit i fargen, myk og formbar, er bly en av de første kjente metaller, som dateres tilbake ca 5000 år. Det ble en gang brukt for kabel skjede, bensin tilsetningsstoffer og lodding. Men i disse dager, i enkelte deler av verden, bruken av bly har blitt utestengt eller redusert betraktelig. Bly har høyest gjenvinningsgrad av alle metaller. Resirkuleringsprosessen er basert på pyroteknikk (oppvarming og smeltende prosesser for å trekke ut heavy metal råvarer).

Verdi av Scrap Lead

Verdien av skrapmetall kan endres daglig, avhengig av svingningene i børskurs. Verdien av skrap bly per kilogram er avhengig av kvaliteten og klasse (f.eks blandet bly skrap, blybatteri og skrap bly plate). Verdien av skrap bly varierer fra $ 0,50 til $ 3,00 pr kilogram. Den største fordelen med bly metall er at det kan benyttes lenge etter at den ble fremstilt.

Bly skrap Kilder

Prinsippet kilde til skrap bly for gjenvinning i USA er blybatterier. En syrebatteri inneholder vanligvis 40 til 60 prosent gjenvinnbart bly. Andre kilder til skrap bly omfatter byggevarer som olje rør, telefon og strømkabler, utskrift metaller og stråling skjerming. En annen potensiell kilde til skrap bly er den enorme opphopning av e-avfall fra kasserte elektroniske produkter.

Resirkulert Bly skrap Spesifikasjoner

Over hele verden, to spesifikasjoner for resirkulerbart bly råde: Skrap bly må inneholde minst 99,90 prosent bly eller det må inneholde minst 99,97 prosent bly. Skrap bly som vanligvis også inneholder urenheter, inkludert arsen, vismut, antimon, kobber, tinn, nikkel, sølv og sink, og i enkelte tilfeller, selen og tellur. Den grense på innholdet av bly urenheter er 0,1 til 0,3 prosent av den totale masse.

Scrap Lead Recycling

I løpet av de siste 10 til 20 år, skrap bly gjenvinningsprosesser har endret seg vesentlig. Disse endringene har skjedd på grunn av miljølover, og fremskritt og endringer i teknologi. Den store råmaterialet resirkulering skrap bly er startbatterier fra motorkjøretøy. Prosentandelen av skrap fra blybatterier er forventet å øke med økende antall kjøretøyer over hele verden.

Forhindre forgiftning i Scrap Lead Recycling

Skrap bly gjenvinningsarbeidere er utsatt for bly eksponering. Arbeidere kan bære blystøv i sine boliger på deres klær og sko. Blyforgiftning kan også resultere fra å spise bly-forurenset mat. Bly er skadelig for hjernen og kan føre til kognitive mangler spesielt hos spedbarn, barn og unge voksne. Riktig ventilasjon og eksosanlegg er viktige mens kutte store deler av skrap bly. Mekanisk kutting enheter som motorsager og sakser er å foretrekke fremfor skjærebrenning.