Digidexo.com

Hvordan bli kvitt veggedyr i sofaen

Hvordan bli kvitt veggedyr i sofaen


Selv om mer vanlig å finne i senger, ikke veggdyr ikke diskriminerer mellom møbler og tekstiler de søke. De er kjent for å leve i senger, sofaer og andre møbler som består av et stoff materiale. Hvis du er plaget med veggdyr i sofaen, er det mange alternativer for hvordan å bli kvitt dem. Setter i bruk de mest effektive metodene vil raskt eliminere selv de verste Veggedyr infestation.

Bruksanvisning

•  Kontroller at bug infestation innenfor sofaen er faktisk veggedyr. Veggedyr kan noen ganger forveksles med lignende insekter eller insekter. Finn en av bugs og nøye studere funksjonene. Hvis det er en Veggedyr, vil det være mørk brun i fargen, har seks ben, en stor rund kropp og et lite hode. Vurdere å se på noen nærbilder av veggdyr på nettet for ytterligere bekreftelse.

Ta et vakuum med en slange vedlegg og gå over hver sprekk i sofaen. Grundig støvsuging sofaen vil bidra til å fjerne bedbugs og deres larver fra utsiden. Når du er ferdig, tøm vakuumposen i en utenfor søppelbøtte for å unngå ytterligere i hjemmet angrep.

Kjøpe eller leie en damp renere og gå over hver tomme av sofaen. Dette vil drepe eventuelle Veggedyr larver som ikke ble plukket opp når du støvsugd sofaen. Etter dampende, la sofaen tørke.

Bruk en spesielt formulert Veggedyr spray. Når du velger en Veggedyr spray, kan det være lurt å gå med en naturlig formel som ikke vil gi skadelige effekter på helsen. Naturlige Veggedyr-drapet formler bruker ofte trygge og naturlige oljer som sedertre olje og oransje olje. Påfør spray som anvist på flasken.

Spre kiselgur på gulvet rundt sofaen. Kiselgur er en naturlig pulver som er trygt for mennesker og dødelig for bugs. Sprinkling den rundt sofaen vil drepe noen bedbugs som prøver å krype til din andre møbler. Kiselgur kan kjøpes på nettet eller gjennom hjem og hage butikker som Home Depot.

Kjøp en Veggedyr sofaen dekselet. Veggedyr trenger å mate på blod for å leve, så å kutte av sin kontakt med mennesker vil sulte dem til døde. Etter å ha installert sofaen dekselet, fjerner du det hver uke eller to, og støvsug noen døde insekter.

Veggedyr sofaen dekker også hindre bugs fra å spre seg til andre møbler og tekstiler. Disse spesiallagde trekk kan kjøpes online via nettsteder som amazon.com og ebay.com.