Digidexo.com

Hjertesvikt Alternativ Behandling

Hjertesvikt er hjertets manglende evne til å pumpe nok blod gjennom kroppen. Dette kan føre til at blodet til å sikkerhetskopiere i visse deler av kroppen, noe som resulterer i hevelse, pustebesvær og andre problemer. I tillegg kan organer ikke fungere skikkelig hvis de ikke får tilstrekkelige mengder blod. Denne tilstanden utvikler seg vanligvis over tid og det kan ikke reverseres helt. Med riktig behandling kan det være vellykket. Det finnes mange alternative behandlinger som kan være nyttig, men er best brukt i forbindelse med standard behandling. Alltid fortelle legen din om eventuelle kosttilskudd som brukes.

Nutritional Supplements

Magnesium er viktig for å opprettholde normal hjerterytme. Det er også viktig å supplere dette mineralet fordi ofte foreskrevet diuretika kan føre til at kroppen mister for mye magnesium. Sørg for å snakke med legen din før du supplere med dette mineralet og ta som anvist.

En studie publisert i en 1997 utgave av Progressive Cardiovascular Disease funnet at inntak av karnitin kosttilskudd kan forbedre arbeidskapasiteten hos personer med hjertesvikt. Trening er viktig for å opprettholde hjerte helse. Ta 500 mm to ganger om dagen.

Studier av effektene av koenzym Q10 er blitt blandet. Studier som illustrerer positiv nytte, for eksempel én publisert i 2000-utgaven av Annals of Internal Medicine, viser at dette tillegget reduserer ødem (hevelse) i bena, bedre pust ved å minske væske bygge opp i lungene og kan hjelpe folk øke arbeidskapasiteten . Ta 100 til 200 mm daglig. Snakk med legen din om deres mening om dette tillegget før du tar det.

Hvis øvelsen er mulig, ta 5 g kreatin fosfat på tom mage hver dag. Det øker utholdenhet av hjerte og skjelettsystemet. Kreatin kan også lindre at "brenne" som mange opplever etter anstrengelse.

Vitamin B1 (tiamin) er viktig for hjertesykdommer og mange mennesker med denne tilstanden kan være mangelfull i dette vitamin på grunn av ting som dårlig absorpsjon av næringsstoffer og tar diuretika. Ha en lege måle nivåer for å se om tilskudd er nødvendig.

Ved svelling er et problem, inneholder aminosyren arginin stoffer som reduserer den. Ta som anvist på etiketten.

Herbal behandlinger

Hawthorn er en av de mest omfattende studert urter for kongestiv hjertesvikt. Det er mange studier som viser nytte, for eksempel én publisert i en 2003 utgave av American Journal of Medicine, samt en studie publisert i en 1994 utgave av Phytomedicine. Disse studiene konkluderte med at denne urten forbedrer blodstrømmen til hjertet, reduserer symptomene og øker evnen til å utøve. Ta 250 mm tre ganger daglig.

En studie publisert i en 2001 utgave av Cardiovascular Drug omtale fant at berberine er effektiv for å strekke blodårene. Studien fant at folk som tok tilskudd i 8 uker opplevde forbedret hjertefunksjon og økt sin treningstid. Ta 300-500 mm tre ganger om dagen.

Aconitum hjelper hjertet øke produksjonen av blodstrøm og lindrer hevelse og kortpustethet. Rådfør deg med en kunnskapsrik helsepersonell om bruk av denne urten. Arjuna er en effektiv smertestillende og hjelper hjertet bygge opp lagre av energi. Ta 500 mm hver 8. time. Kudzu forbedrer blodsirkulasjonen i nærheten av hjertemuskelen. Ta 10 mm tre ganger daglig.