Digidexo.com

Gjør Hair Transplants Arbeid med Very Fine Hair?

Å miste håret kan ta sitt toll på selvtillit. Hvis Rogaine og andre naturlige over-the-counter rettsmidler ikke har fungert for deg, har du kanskje tenkt på å motta en hårtransplantasjon. Men hvis du har fint hår, kan du ikke være sikker på om det er enda mulig å gjennomgå prosedyren.

Hva er en hårtransplantasjon?

En hårtransplantasjon er en prosedyre der hår fra ditt eget hode er fjernet og deretter podet inn de stedene hvor du opplever hårtap. Håret som er fjernet er generelt fra baksiden av hodet ditt, hvor du har en stor mengde hår, så hvis noen er permanent fjernet (håret vil ikke vokse tilbake når det har blitt fjernet), det kan ikke være lett oppdages .

Hva vil det koste?

Hårtransplantasjon kan være ganske dyrt. De fleste transplantasjoner belastes pr hår transplantat (en pode består av 1-5 hår som skal transplanteres inn i samme hårsekken plassering). Grafts vil kjøre i gjennomsnitt rundt fem dollar hver, med generelt minimum ett tusen grafts. Dette er bare hvis du har liten hårtap. Ekstreme tilfeller kan føre til at du får i overkant av tre tusen grafts, noe som ville ende opp med å koste rundt femten tusen dollar.

Vil prosedyren arbeide med fint hår?

En hårtransplantasjon vil fungere med alle slags hår, uansett hvor grovt eller fint hår er. Ja, det er lettere og resultatene vil være mer tydelig tidligere med grovt hår; men fordi håret er transplantert fra baksiden av din egen hodebunnen, vil du motta ditt eget hår, så fint hår som er transplantert på toppen av hodebunnen din vil se deg hjemme med resten av fine hår.