Digidexo.com

Hvordan Begynn en plan for å miste vekt

Hvordan Begynn en plan for å miste vekt


Kanskje den hindring for å starte en plan for å gå ned i vekt er å vite hvor du skal begynne. Starter et vekttap program betyr å endre vaner og gjøre ulike livsstilsvalg. Det kan være lurt å gi opp før du begynner. Med noen god vekttap program, to essensielle er å spise mindre og trene mer. Noen viktige retningslinjer vil tillate deg å oppnå naturlig vekttap, noe som skjer når de kaloriene du forbruker er mindre enn kalorier du forbrenner.

Bruksanvisning

•  Begynn liten når du begynner på et treningsprogram. Prøv å trene 20 minutter om dagen i fem dager i uken. Jobbe opp til å trene 30 til 45 minutter om dagen i fem dager i uken. Planlegg en tid til å trene regelmessig.

Lag en backup plan; dårlig vær og venner kan forstyrre en øvelse rutine. Lag flere utøve opsjoner tilgjengelig for deg selv. For eksempel, hvis du ikke kan jogge fordi det er regn ute, har en øvelse DVD tilgjengelig som du kan bruke innendørs.

Roter trening rutiner. Muskler ofte bli sår når du starter et treningsprogram. Ha en øvelse rutine for mandag, onsdag og fredag. Utvikle en ny øvelse rutine for tirsdag og torsdag som fungerer et annet sett med muskler.

Få en god natts søvn, spesielt når du starter en ny plan for å gå ned i vekt. Folk som er lei tendens til å spise mer, føler seg sulten og mosjonerer mindre.

Ta en multivitamin / mineraltilskudd, slik at kroppen din får alle de næringsstoffene kroppen din og hjernen trenger for å fungere skikkelig. Dårlig ernæring kan føre til depresjon, tretthet, og helsespørsmål. Omega 3 tilskudd også hjelpe kroppen og hjernen skal fungere skikkelig.

Sett ukentlig vekttap mål. Bestem deg for hvor mye vekt du trenger å miste. Sett en ukentlig mål å miste £ 1 hver uke. Fokus på den ukentlige mål, ikke den langsiktige mål.

Slukk tørsten med vann. Cutting backing på høy kalori drikker vil bidra til å redusere kaloriinntaket og dempe sult.

Hold sunn snacks og mat i ditt hjem. Unngå fristelsen til å spise junk food ved å ikke kjøpe den. Aksje opp på frukt, grønnsaker og fullkorn snacks.

Skrive påminnelser og legge dem på kjøleskapet, kjøkkenskap og rundt hjemmet ditt for å minne deg selv å spise sunt og trene. Merknader kan inkludere uttalelse som: ". Spis sunt og unngå diabetes", "Slim ned før konfirmasjonen," eller "Ta en tur"