Digidexo.com

Naturlig behandling for ADHD barn

Naturlig behandling for ADHD barn


Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) er vanligvis behandles av leger med sentralstimulerende medisiner som kan forårsake en rekke uønskede bivirkninger, som for eksempel ansikts tics og søvnløshet. Men ADHD kan også bli behandlet naturlig hjemme.

Eliminer Media

TV-titting og dataspilling har blitt stadig mer populært blant barn. TV-programmer, reklame og actionfylte dataspill kan føre til at barn skal ha en kortere oppmerksomhet spenn og en vanskeligere tid å opprettholde fokus på en oppgave. For å behandle ADHD naturlig, eliminere eller redusere bruken av media i ditt barns liv, og erstatte den med en aktivitet som forbedrer oppmerksomhet, for eksempel lesing eller skape kunst.

Øk Omega fettsyrer

Omega fettsyrer øke et barns fokus og oppmerksomhet, noe som kan bidra sterkt ved behandling av ADHD uten bruk av sentralstimulerende medisiner. Omega fettsyrer kan finnes i en rekke kilder, de vanligste er linfrø, hampefrø og torskelever oljer. Helsekost butikken vanligvis bærer disse elementene i nedkjølt delen. De kan også tas i supplement form.

Reduser Dietary Triggers

Enkelte tilsetningsstoffer føre til en økning i hyperaktivitet, redusert oppmerksomhet og forkortet fokus. Disse tilsetningene inkluderer konditorfarge, kunstige smakstilsetninger, kunstige sukker og fett, og kjemiske konserveringsmidler og fyllstoffer. Raffinerte karbohydrater og sukker kan føre til hyperaktivitet. Unngå disse utløser og erstatte bearbeidet mat med helsekost - frisk frukt, magert kjøtt og grønnsaker.

Sjekk for allergier

Noen ganger allergier er feildiagnostisert som ADHD. Før du går til en allergolog, prøv å eliminere potensielle triggere fra barnets kosthold i to uker, og deretter legge dem tilbake til ditt barns kosthold, ett om gangen.
Matvarer som kan forårsake allergiske reaksjoner inkluderer meieriprodukter, gule matvarer (mais eller squash), bearbeidet mat, fruktjuicer, hvitt sukker, sjokolade, kunstige søtningsmidler, kjøttpålegg, mononatriumglutamat og stekt mat.