Digidexo.com

Hvordan å lindre smerten av nyrestein

Hvis du lider av nyrestein, du vet alt for godt hvor vondt det kan være å passere de harde krystallformasjoner fra kroppen din. Selv om det ofte ukjent hvorfor nyrestein dannes, kan de være et resultat av overflødig vitamin D i kosten, metabolske forstyrrelser, eller enkle genetisk. Heldigvis finnes det en rekke måter som du kan lindre smerten mens du passerer steinene.

Hvordan å lindre smerten av nyrestein

•  Drikk marshmallow rot te tre til fire ganger om dagen for å hjelpe lindre betennelse i urinveiene og redusere smerte som kroppen din er passerer nyrestein. Mens marshmallow root er et flott hjem behandling, bør du unngå andre urtete, som de inneholder tanniner som faktisk kan constrict slimhinnen i tarmen og urinveiene midlertidig, og forverrer problemet.

Kontroller at du drikker minst 2 liter vann hver dag for å hjelpe kroppen din å flytte steinene gjennom urinveiene. I tillegg til vann, kan du drikke opp til en liter aloe vera juice daglig som steinene passerer å bidra til å redusere størrelsen og i sin tur, lette smerter.

Legg en vibrerende massasjesetet i løpet nyrene dine i 10 minutter fem til seks ganger om dagen for å hjelpe løsne og bryte opp steiner. Hold alltid massasje forsiktig mot huden, så sterkt press på nyrene kan føre til smerte og forverre delikat urinveiene.

Ta en lang, rask gange for å lette smerten og bestå nyrestein raskere. Walking stimulerer urinveiene og hjelper tyngdekraften til å gjøre den jobben, flytte steinene lenger og lenger ned kroppen før de kan sendes.

Spis så mye vannmelon som du kan mulig håndtaket, da det tilbyr en søt kilde til vann, bidrar til å rense urinveiene og inneholder kaliumsalter som stimulerer vannlating.

Snakk med legen din om myke vev muskelavslappende hvis ditt hjem rettsmidler ikke fungerer. Mens reseptbelagte medisiner bør alltid være en siste utvei, tar muskel relaxers for noen dager kan være akkurat det du trenger for å lindre smerten og fortsette med din daglige rutine.