Digidexo.com

De beste kosttilskudd for kvinner vekttap

Kvinner krever spesifikke vitaminer og mineraler i kroppen for å fungere skikkelig, og kvinners behov er forskjellig fra menns behov, spesielt når kvinner prøver å gå ned i vekt. Sikre tilstrekkelig inntak av vitaminer og mineraler sikrer at en kvinnes kropp vil forbrenne kalorier og bruker kroppen energi effektivt. Her er noen av de kosttilskudd som kvinner bør vurdere å ta når du prøver å gå ned i vekt.

Vitamin B2

Vitamin B2, eller riboflavin, er nødvendig for riktig funksjon av skjoldbruskkjertelen. Dette vitamin bidrar til å regulere stoffskiftet. Holde stoffskiftet regulert er nødvendig for sunn vekt vedlikehold. Både kvinner og menn trenger tilstrekkelig vitamin B2 for at kroppen skal være i stand til å omdanne karbohydrater til glukose for energi. Kroppen lagrer ikke vitamin B2, fordi det er vannløselig; derfor, menn og kvinner trenger å få tilstrekkelig inntak av dette tillegget hver dag. Kvinner i alderen 19 og eldre trenger minst 1,1 milligram av vitamin B2 daglig, og ammende kvinner trenger 1,6 milligram av vitamin hver dag.

Vitamin B3

Vitamin B3 eller niacin, er et nødvendig vitamin for kvinner som prøver å gå ned i vekt, fordi det bidrar til å holde blod-sukker nivåer regulert. Et plutselig fall i blodsukkernivå kan føre til sult, og får nok vitamin B3 hver dag kan bidra til å lindre sult cravings. Dette vitamin er også nødvendig for riktig thyroid funksjon. Niacin forbruk bidrar også med å holde kolesterolnivået under kontroll. Kvinner i alderen 19 og eldre trenger 14 milligram niacin daglig, og ammende kvinner trenger 17 milligram.

Vitamin B5

Vitamin B5, eller pantothetic syre, er et vitamin som er nødvendig for å bidra til å brenne av kroppsfett og skape energi som kroppen kan bruke. Vitamin B5 er ansvarlig for nedbryting av karbohydrater og fett, slik at de kan konverteres til brukbare energiformer for kroppen. Forbruker nok vitamin B5 kan også bidra til å redusere triglyserider i kroppen. Å fremme helse og vekttap, kvinner i alderen 19 og eldre trenger minst 5 milligram av vitamin B5 daglig, og ammende kvinner trenger 7 milligram daglig.

Vitamin B6

Vitamin B6 eller pyridoksin, er en naturlig metabolisme regulator som fungerer med vitaminer B2 og B3 for å lage skjoldbrusk hormoner. Som vitamin B2, vil dette vitamin bidra til å holde metabolic rate konsekvent å hjelpe brenne kalorier mer effektivt. Kvinner i alderen 19 og eldre trenger 1.3 til 1.5 milligram av vitamin B6 daglig, mens ammende kvinner trenger to milligram hver dag for å holde sin metabolic rate konsekvent.

Chromium

Både menn og kvinner trenger tilstrekkelige mengder krom i kostholdet. Reduserte krom nivåer kan føre til en økning i triglyserider, en økning i blodsukkernivå og en økt risiko for å utvikle andre forhold, for eksempel hjertesykdommer og diabetes. Krom hjelper kroppen med å utvikle muskelmasse, noe som er mer bidrar til fettforbrenning. Kvinner alder 19 og over trenger minst 25 mikrogram krom hver dag, og ammende kvinner krever 30 mikrogram krom hver dag.