Digidexo.com

Betablokkere Vs. ACE-hemmere med diabetes

Betablokkere Vs.  ACE-hemmere med diabetes


Betablokkere og ACE (Angiotensin-converting enzyme) hemmere er både vanlig foreskrevet når høyt blodtrykk er til stede, og konvensjonelle behandlinger som kosthold og mosjon er ikke effektive. Diabetikere opplever høyt blodtrykk enten gjennom vaskulære eller nyre sekreter og hver type narkotika er konstruert for en bestemt omstendighet.

To ulike mekanismer, samme resultat

I diabetes er det to forskjellige organsystemer som kan forårsake høyt blodtrykk (HPB). En type starter starter i binyrene. Den andre er basert i nyrene og er forårsaket av et enzym.

Betablokkere

Betablokkere stoppe produksjonen av noradrenalin og adrenalin i binyrene. Ved å stoppe denne sekresjon, er senket blodtrykk og forbedret sirkulasjons respons er sett og overflødig væske skilles ut.

ACE-hemmere

I diabetes ACE (Angiotensin-converting enzyme) begrenser blodstrømmen ved å klemme de små fartøyene og øker blodtrykket, forårsaker skade på nyrene selv. En ACE-inhibitor stopper utskillelsen av enzymet, og gjør det mulig for fartøy å åpne nyre og blod å strømme lettere.

Brukte Separat

Sjelden, om noen gang, er både narkotika brukes sammen. Muligheten for å senke blodtrykket til farlige hypotensive nivåer er stor. Hypotensjon, eller for lavt blodtrykk kan bety hjerte kompromiss og mangel på oksygen til hjernen.

Legemiddelinteraksjoner

ACE-hemmere føre til en økning i kalium i blodet, noe som kan føre til arytmier, for eksempel ventrikkelflimmer eller asystole, ifølge MediciNet. Det gjøres oppmerksom på at anvendelsen av aspirin kan redusere effektiviteten av en ACE-inhibitor. Ifølge MediceNet, betablokkere ikke skal brukes med CHF (hjertesvikt) medisiner, andre diuretika, kalsiumtilskudd, forkjølelsesmedisiner eller urte johannesurt. Blanding av reseptbelagte legemidler og andre rettsmidler bør overvåkes av lege.