Digidexo.com

Remedy for Thin hudblødninger

Tynn hud er dokumentert av små porer og en papery følelse. På grunn av tynn hud, kan blødning skyldes en lys bump på huden eller en skramme. Dette blødning er ikke bare over huden, men kan også skje på undersiden, noe som resulterer i store røde flekker under huden.

Årsaker til Thin Skin

Tynn hud kan være forårsaket av flere forhold, blant annet alder, soleksponering og bivirkninger av medisiner, eller til og med genetikk. Noen medisinske tilstander som amyloidose og Ehlers-Danlos syndrom føre til tynn hud.

Common-Sense rettsmidler

Iført lange armer og lange bukser vil beskytte kroppen når du er utendørs eller rundt huset. Unngå overflødig soleksponering vil holde huden tørker ut. Dersom det er behov for å være ute i solen, bruk solkrem med solfaktor 15 eller høyere. Til slutt bruker du en fuktighetskrem som helbreder og beskytter.

Herbal rettsmidler

En diett rik på vitaminene A, vil B og D beskytte, gjenoppbygge og styrke huden, mens vitamin C gjør veggene i blodårene sterkere å bidra til å redusere blåmerker og / eller blødning. En urte fuktighetskrem som inneholder calendula, Comfrey og ryllik ekstrakter vil bidra til å forhindre tynn hud blødning. Hvis blødningen ikke forekomme, søker emu olje og en ren bandasje vil redusere healing tid.