Digidexo.com

Foot Soak Hjem Utbedring

Foot Soak Hjem Utbedring


Føttene blir tvunget til å ta mye av misbruk hver dag. Ikke bare transportere de deg fra sted til sted, men føttene kan også forventes å tåle å stå i lengre perioder av gangen eller blir tett kilt inn den nyeste fasjonable fottøy. Hvis føttene begynner å protestere ved å gi deg smertefulle påminnelser om disse og andre former for mishandling, bør en fot suge hjem rette være ditt neste steg.

Bløt Woes fra tærne

En enkel og effektiv fots suge hjemme bøte består av et badekar eller bøtte med varmt vann med 1 til 2 spiseskjeer av Epsom salt oppløst i den. Thereâ € ™ s ingen reell frist for hvor lenge du skal suge føttene, men husk at den terapeutiske nytten vil begynne å avta etter hvert som vannet kjøler av. Å styrke føttene etterpå, skyll dem i kaldt vann. Deretter forsiktig klapp tørke hundene av og behandle dem til en ikke-fet lotion.

Ta med teft for en europeisk spa foten behandling i ditt eget hjem ved å dyppe føttene i vann mens vekslende mellom varme og kalde innstillinger. Du kan enkelt gjøre dette ved å sitte på kanten av karet. To tips: Avslutt økten med en kaldtvannskylling og dra nytte av dusj-massasje vedlegg, hvis du har en.

Tørr, kløende føtter vil sette pris på en melk bad. I et lite badekar eller bassenget, kan du kombinere en kopp melk, 1 kopp med veldig varmt vann, saften av en halv sitron og en spiseskje olivenolje. Ideelt sett bør du har tenkt å bruke denne formelen minst en gang i uken, spesielt i vintermånedene når føttene kan få svært tørr fra seg tunge sokker og foten gear.

Gi føttene det essensielle. Hvis spiker sopp eller athleteâ € ™ s foten er et problem, så foten suge hjem rette bør inkludere tea tree eterisk olje, som er kjent for å ha antibakterielle og antivirale egenskaper. Peppermynte eterisk olje er flott for slitne, verkende føtter. Legge lavendel essensielle olje til fots suge vil gagne dine føtter og din sinnstilstand ved å fremme en følelse av ro og avslapning.

Lage te i karet. Til 2 kopper kokende vann tilsett 3 eller 4 poser med kamille eller annen urtete av ditt valg. La te å bratt i 10 minutter, deretter press og legge te i et badekar eller en vask av svært varmt vann for en beroligende foten suge.