Digidexo.com

Hvordan behandle en blødning Hemorrhoid

Hvordan behandle en blødning Hemorrhoid


Blødning hemorroider, som er en smertefull tilstand som består av hovne eksterne eller interne årer i anal og rektal område, kan effektivt behandles. Det er viktig å ha førstegangs lider vurderes av lege. Det finnes en rekke årsaker som fører til hemorroider, for eksempel uke rektale vene vegger eller ventiler, forstoppelse, overdreven koffein eller alkoholforbruk, og graviditet.

Hvordan behandle en blødning Hemorrhoid

•  Spør din lege om kirurgi. Ifølge en 1991 studie ved Kirurgisk avdeling, Chang Gung Memorial Hospital i Taipei, Taiwan, bare 11 prosent av de som ble behandlet med laser kirurgi bedt narkotiske smertelindring, mens 56 prosent av pasientene som fikk lukket Ferguson hemorrhoidectomy nødvendig narkotiske smertestillende medikamenter. Fordi laser i det vesentlige forsegler nerver og blodkar i løpet av behandlingen, er det mindre sjanse for infeksjon sammenlignet med den tilhørende etter-behandling som involverer suturene som benyttes i tradisjonell operasjon.

Påfør lidokain / hydrokortison krem, en over-the-counter medisiner, som en måte å forebygge behovet for hemorrhoid kirurgi. Ifølge Drugs.com, denne fløte blitt rapportert å redusere ubehag som kløe og svelling; imidlertid bruke den under en lege omsorg og retning.

Løs opp ca 1/2 kopp Epsom salt per liter vann i en sitz bad, og sitte i den i 15 til 20 minutter. Len deg tilbake slik at du ikke bruker for mye press på blødning hemorroider. Ifølge hemorrhoidshemroids.com, vil en sitz bad bidra til å endre blodtilførselen til området og bidra til å lindre hevelse. Naturalhemorrhoidtreatment.org sier at dette er en behandling for det meste effektive tidlig.

Naturlig rettsmidler har ikke blitt evaluert eller godkjent av US Food and Drug Administration. Oppsøke lege før selv-medisinering.

Hint

  • Forebygging er en av de beste verktøyene for å bruke mot hemoroider. For dem som er rammet, dette inkluderer du unngår å sitte i lengre perioder av gangen eller gjøre aktiviteter som lesing mens du er på toalettet.