Digidexo.com

Ting du ikke bør spise med Acid Reflux

Acid reflux er en medisinsk tilstand der syre i magen reiser opp i spiserøret, forårsaker en brennende brenne i midten av brystet. Mange amerikanere lider av denne smertefulle tilstanden hver dag. Du kan redusere alvorlighetsgraden av din acid reflux bare ved å se på de tingene som du spiser da enkelte matvarer og drikker kan gjøre symptomene verre, ifølge artikkelen "Acid Reflux, mat for å unngå å stoppe halsbrann" på gerd-doc.com. Du kan gjøre livet mye morsommere ved å snu maten tilbake til din venn.

Krydret mat

Krydret mat er nummer 1 årsaken til acid reflux, ifølge gerd-doc.com. Krydrede matvarer vil gjøre magen produsere mer syre, noe som fører til tilbakeløpskjøling. Det anbefales å unngå eller begrense krydret mat som taco, chili og grill sauser laget med varmt pepper, noe som vil redusere dine symptomer, og også for å unngå indiske retter som inneholder karri og kinesiske oppskrifter som inneholder rød pepper.

Sitrusfrukter

Sitrusfrukter, som appelsiner, sitroner og grapefrukt bør unngås da de er høy i syre. Da lagt til magen de vil heve syrenivå og føre til at acid reflux å forverres. Husk også at saft av disse fruktene vil ha samme effekt som frukten selv. Medhelp.com antyder prøver frukt som epler og bananer for å bidra til å holde syre nivåer lavere og redusere symptomer.

Fettrik mat

Fettrik mat bør være begrenset som de oppholder seg i magen lenger, og føre til at magen til å gjøre mer syre. Noen eksempler kan være full fett meieriprodukter som rømme, ost eller iskrem.
Andre ikke-meieri fettrik mat bør også unngås. Dette vil inkludere høy fett kjøtt som hamburger eller kjøttstykker med overflødig fett. De fleste stekt mat vil også passe inn i denne kategorien, og vil øke symptomene. Egg, tunfisk og smørbrød med kjøttpålegg er også matvarer som kan forårsake smertefulle brenn du prøver å unngå.

Koffein

Koffein er vist å forverre acid reflux og forekommer i mange matvarer spist i dag. Kaffe, te, sjokolade og brus alle inneholder koffein og bør unngås. Kaffe er også svært sure, som er hvorfor det er slik et problem for mange acid reflux lider. Koffeinfri typer av disse produkter vil redusere effekten, i henhold til Agonist læringssenteret.

Gassproduserende matvarer.

Du bør også unngå mat som er kjent for å produsere gass. Grønnsaker i denne kategorien er erter, bønner, brokkoli og kål. Frukt som epler, aprikos og bananer er også sannsynlig å produsere magen gass som kan presse syre ut av magen forårsaker refluks. Kullsyreholdige drikker vil også passe inn i denne kategorien.

Grønnsaker

Grønnsaker er hovedsakelig ikke-syrlig, i motsetning til frukt. Men det er noen grønnsaker som er høy i syre og bør unngås. Tomater og løk er to eksempler, og begge vil fungere på samme måte som en sitrusfrukt å øke surheten i magen. Begge bør unngås hvis du lider av acid reflux, ifølge Agonist Learning Center.