Digidexo.com

Best Protein Shakes for menn

Best Protein Shakes for menn


Opprettholde en sunn kroppsvekt er en utfordrende oppgave som krever mye tid og krefter. Måltider må planlegges og mosjon rutiner må være konsekvent overholdt. Noen menn velger å innlemme en protein shake i sitt daglige kosthold, fordi de er ganske lett å lage og er i hovedsak måltider on-the-go.

Whey Protein

Ved å gi kroppen med essensielle næringsstoffer for å bygge muskelvev, er whey protein en ettertraktet base for å lage protein shakes. En enkel oppskrift er å kombinere skummet melk, lite fett peanøtter eller mandel smør, sjokolade whey protein og is i en blender. Du kan også bruke vanlig flavored whey protein og kombinere det med friske bær og mandler. Hver servering scoop gir kroppen med 33 gram protein. Smakene er sjokolade, sjokolade peanøttsmør, jordbær, vanilje og cookies og krem.

Muscle Milk

Muscle Milk ble opprettet med den hensikt å etterligne de naturlige helsemessige fordeler av en mors melk. Dette produktet inneholder stoffer kjent som lean lipider å intensivere vitamin oppbevaring og styrke kroppens naturlige anti-inflammatoriske egenskaper. Et annet element som heter laktoferrin øker oksygentilførsel. I 5-kilos beholder med pulver, hver servering størrelse med to scoops gir deg 32 gram protein. Selskapet har også ready-to-drink væske rister i 4-pack kartonger. Standard smakene er jordbær, vanilje, sjokolade og kjeks og krem.

Slim-Fast

Som leder av slankeprodukter siden slutten av 1980-tallet, Slim-Fast tilbyr en rekke omfattende protein vibrering for menn. Kommer inn på mindre enn 200 kalorier per porsjon, rister gi hver kunde 15 gram protein og omtrent en tredjedel av sin anbefalte inntaket av viktige mineraler som vitamin A, vitamin D og kalsium. Smaker som tilbys er sjokolade, fransk vanilje, jordbær og krem ​​og cappuccino. Flere lav-karbohydrat alternativer er også tilgjengelig.