Digidexo.com

Hvordan bli en eggdonor i Tampa

Hvordan bli en eggdonor i Tampa


Å være et egg donor kan bety å hjelpe par får sjansen til å skape og holde liv i et liv. Hvis du ønsker å bli en eggdonor i Tampa, er det flere hensyn å ta og tiltak for å gjennomgå før du kan bli en donor. Donere egg er en langvarig prosess som ofte involverer komplekse og overveldende følelser. Det er viktig for alle involverte at eggdonor være 100% forpliktet til prosessen og være klar over følelsene de kan gjennomgå.

Bruksanvisning

•  Gjennomgå kravene for å bli en eggdonor. Ikke alle kvinner er i stand til å være donorer, så vær sikker på at du er kvalifisert til å bli en donor før du forplikter deg til prosessen. Mange egg donor anlegg krever giveren til å være mellom 18 og 34, være fysisk friske, har en BMI på 19 til 29, være en ikke-røyker, har regelmessig menstruasjon, har ingen historie med rusmisbruk eller arvelige genetiske sykdommer og være psykisk friske.

Forsknings egg donor programmer i Tampa for å finne ut den rette for deg. Det er flere klinikker i Tampa området å velge mellom hvis du ønsker å begynne de første skritt for å bli en donor. Men fordi det ikke er noen statlige lover i stedet å styre egg donor byråer, sørg for å foreta grundige undersøkelser på klinikker før du forplikter deg til en bestemt senter. Du kan besøke klinikkene, og sørg for å gå med en liste med spørsmål, for eksempel hva screening prosessen for giverne innebærer, hvor lenge etaten har vært i drift og hvordan etaten matcher givere opp med foreldrene. Giverorganisasjoner i Tampa inkluderer The Reproductive Medicine Group.

Den Reproductive Medicine konsernet

5245 East Fletcher Avenue

Suite 1

Tampa, FL 33617

http://floridafertility.com/Donor/Default.aspx

Forskning eggdonasjon prosessen. Når du har valgt et byrå, bør du vurdere den aktuelle etatens donasjon prosessen og finne ut hvordan det vil passe inn i livet ditt. Som et egg donor, vil du bli forventet å gjennomgå en medisinsk, genetisk og psykologisk screening. Du kan bli satt på p-piller for å synkronisere egg donor og egg mottakerens sykluser. Du vil også bli gitt hormoner, noe som vil føre til egg follikler til å vokse. Når folliklene er klar, må du besøke klinikken for å gjennomgå egguthenting.

Finn ut om du ønsker å være en anonym donor. Hvis du ønsker å være en anonym donor, vil foreldrene få bakgrunnsinformasjon om deg, men vil aldri vite navnet ditt eller kontaktinformasjon. Noen egg givere, men velge å møte foreldrene eller har et kontinuerlig forhold til familien.

Tips og advarsler

  • Det er flere risikoer og komplikasjoner som kan være forbundet med egg donasjon. Givere kan oppleve moderat ubehag eller symptomer under donasjon prosessen som et resultat av medisiner er forventet de å ta. Givere kan også oppleve emosjonelle nød. Sørg for å undersøke risikoen før du forplikter deg selv som en donor.