Digidexo.com

Hvordan bruke Fat Energy

Hvordan bruke Fat Energy


Når du brenner mer kalorier enn du forbruker, blir kroppen din til buildups av fett som en sekundær energikilde, forårsaker lommer av fett å krympe. Ved stadig å spise mindre og bevege seg mer, kan du øke kroppens indre temperatur, bokstavelig talt "brenner" av overskytende pounds. I motsetning til kjepphest dietter, vil en rutine for porsjonskontroll og regelmessig mosjon fremme sunn vekttap som du kaste fett fra kroppen din.

Hvordan bruke Fat Energy

•  Bruk intervalltrening for å forbrenne fett raskt. I løpet av en 30-minutters trening, veksler intensitetsnivå fra 65 prosent til 95 prosent og tilbake. Denne metoden brenner mer fett kalorier enn å gjøre vedvarende trening på en 85 prosent intensitet. Sette dette ut i praksis ved å legge korte spurter til vanlig jogge, eller løpe opp en trapp og gå ned igjen.

Spis en sunn balanse av matvarer. Du tenker kanskje hvis du sulte deg selv eller frata kroppen av visse matvaregrupper som du vil umiddelbart løs fett. I sannhet, opprettholde en jevn strøm av næringsstoffer til kroppen din gir nødvendig energi til å ta del i fettforbrennende trening.

Oppgave i 30 minutter om gangen. Etter trening i mer enn 20 minutter, går kroppen ut av dens opprinnelige energikilder og begynner å slå til fettreserver. Denne fett kosttilskudd annen energi og gjør at kroppen din til å fortsette å arbeide ut for lengre perioder av gangen.

Shift matvaner fra enkle karbohydrater til komplekse. I stedet for å hoppe over karbohydrater helt, sikre at du får 4-6 porsjoner hver dag av komplekse karbohydrater. Disse inkluderer brun ris, stivelsesholdige grønnsaker og hel-hvete brød og pasta. Komplekse karbohydrater gi kroppen din med nødvendig energi, men tar lengre tid å fordøye, noe som betyr at de er mindre sannsynlig å bli lagret i kroppen som fett.

Lag en samlet plan for helse. Doing 1000 crunches hver natt vil ikke umiddelbart gi deg six-pack abs, mens resten av kroppen er fortsatt slapp. Fett er brent jevnt fra alle områder av kroppen, noe som betyr at du må få tonet armer, ben og magemuskler alt på samme tid.

Hint

  • Konsultere legen din før du starter en ny diett eller treningsprogram.