Digidexo.com

Homøopatiske midler for øreinfeksjoner

Homøopatiske midler for øreinfeksjoner


Homeopatiske midler for ørebetennelser gi et trygt alternativ til antibiotika. I motsetning til antibiotika, homøopatiske midler bidra til å støtte og øke immunforsvaret og kan gi smertelindring. De fleste ørebetennelse er et resultat av en virusinfeksjon, for eksempel en kald.

.

Typer

Gress og vitamin midler kan anvendes for å behandle og støtte immunsystemet. Heat program, salt komprimerer, smertestillende medisiner og eliminering av meieri kan også iverksettes.

Time Frame

Behandling varer vanligvis i 2-3 dager. Vitaminer kan fortsette etter behandling for å støtte immunforsvaret helse. Noen urte behandlinger kan ikke være ment for langsiktig bruk.

Betraktninger

Homøopatiske midler for å behandle mindre ørebetennelser gi et alternativ til antibiotika. Forsiktighet bør utvises, mens de fleste ørebetennelser er små, kan de være et resultat av noe mer alvorlig, for eksempel bakteriell meningitt.

Funksjon

Hyllebær, vitamin C, og Echinacea tas oralt for å hjelpe kampen mot virus og stimulerer immunsystemet. Mullein eller hvitløk oljedråpene kan også anvendes i øret. Varm komprimerer bidra til å øke blodsirkulasjonen og en salt komprimere kan bidra til å gi lindring sammen med ibuprofen eller paracetamol.

Advarsel

Søk råd hos helsepersonell utøveren før du starter noen behandling diett, spesielt for babyer og barn. Et utslipp av væske eller blod kan være et resultat av en sprukket eller perforert trommehinnen. Interaksjoner eller allergi kan oppstå ved bruk av naturmidler. Tilbakevendende ørebetennelser kan føre til hørselstap.