Digidexo.com

HCG Behandling av testosteron Bruk

Etter en typisk steroid syklus som involverer testosteron, kroppsbyggere bruker ofte humant choriongonadotropin (hCG), et hormon som er funnet hos gravide kvinner, for å re-stimulere testiklene til å produsere testosteron.

Slik fungerer det

HCG er et hormon som simulerer nærvær av Leutenizing hormon (LH), som forteller hann-legemet for at den skal begynne å slippe testosteron inn i blodstrømmen. Ved å re-sensibiliserende testiklene til LH og stimulere naturlig testosteron produksjon, kan de atrophying effekten av testosteron tilskudd på testiklene forebygges eller reverseres.

Bruk under et steroid syklus

Kroppsbyggere kan bruke HCG i løpet av et steroid syklus for å hindre at testiklene krymper og atrophying, og holde dem mottakelige for typiske hormoner som stimulerer frigjøring av naturlig testosteron. Det kan også øke testosteronnivået i kroppen, noe som resulterer i høyere muskelbyggende gevinster.

Bruk hos Post-Cycle Therapy

Når inkorporert i post-syklus terapi, prosesskroppsbyggere går gjennom etter å ha et steroid syklus, HCG gjen stimulerer testiklene til å produsere naturlige testosteron og gjør dem mer følsomme overfor tilstedeværelsen av LH, redusere atrofi og gjenopprette den naturlige produksjonen av testosteron i testiklene .

Administrasjon

Når den brukes i løpet av et steroid syklus, er HCG generelt injisert daglig, i en dose på 250iu til 500iu i to til tre uker etter behov. Hvis innlemmet i et steroid syklus, er en enkelt 500iu injeksjon annenhver uke som regel tilstrekkelig, og kan forkorte dets behov for inkludering i post-syklus terapi.

Bivirkninger

Fordi HCG øker testosteronproduksjon, kan det også øke østrogenproduksjonen gjennom en prosess som kalles aromatisering. Dette kan føre til symptomer på gynecomastia (bryst vev vekst hos menn) samt vann og salt oppbevaring.