Digidexo.com

Teppe Installasjon og en Baby helseproblemer

Teppe Installasjon og en Baby helseproblemer


Når får barnehagen klar for en ny baby, foreldre ofte male vegger og installere nye tepper. Teppe synes den perfekte barnehage alternativ; det reduserer lyd, holder rommet varmere om vinteren og gir et mykt sted for en ny crawler. Men et økende antall eksperter mener teppe utgjør en usynlig helse trussel for babyer, som er i nærheten av åndedretts kontakt med det mens deres immunforsvar utvikler.

Støv og støvmidd

Ifølge Washington Toxics Coalition, har forskere oppdaget "forbruker bly, plantevernmidler, og forbrennings biprodukter å være vanlige komponenter i husstøv ... [og] også funnet nivåer av noen vedvarende bioakkumulerende giftige kjemikalier (PBT) ... på høyere nivåer inne husholdningsstøv enn i det omgivende utendørs jord. " Teppe har en målbar mengde støv, selv når støvsugd regelmessig. Det er blitt assosiert med "syke bygg syndromet"; dem som berøres klager over hodepine, svimmelhet og generell tretthet. Støvmidd er forskjellig fra støv og krever et element av fuktighet for å overleve. I fuktige miljøer spesielt, er teppe moden for å være vert for støvmidd som spør astmaanfall og kan faktisk føre til astma utvikling.

Giftige utslipp

Hundrevis av giftige kjemikalier brukes i produksjonsprosessen av tepper. Selv om teppe produsenter har tatt skritt for å redusere kjemikalier som brukes, er de fortsatt ofte funnet i "fiber bonding materiale, fargestoffer, backing lim, brannhemmende maling, latex bindemiddel, soppdrepende, og anti-statiske og motstandsdyktig mot flekker behandlinger," i henhold til Christi Graham, skribent for sunt hjem planer. Slike kjemikalier omfatter toluen, xylen, benzen, styren og 4-fenyl-cykloheksen (4-PC); en blanding av nervegifter (som påvirker nervesystemet) og kreftfremkallende (kreftfremkallende). Selv om ikke alle har bivirkninger av tepper, andre utvikler hodepine, utslett, og vernebriller og luftveisproblemer, blant andre helsemessige problemer.

Expert Opinion

I hennes papir "Carpet Bekymringer del fire: Leger Speak Up Som medisinske bevis Mounts", Cindy Duehring, forskningsdirektør for Miljø Tilgang Research Network, nettsteder en studie der to små barn som ofte spilles på nyinstallerte teppe begynte å få epileptiske anfall , som ble bekreftet gjennom EEG. Hele familien klaget over hodepine, inkludert ungdommer som ikke hadde spilt på teppet. Da den ble fjernet, alle symptomer og beslag forsvant. Yrkesmedisin spesialist Dr. Grace Ziem, sier MD "[Jeg] dypt bekymret for den vanlige praksisen med å pusse opp barnehager med giftige produkter og sette i nytt teppe før babyer blir født. [Det er] barnets 24-timers miljø. [Det er ] en ... farlig risiko å ta. "

Bruke Carpet

I hjem hvor å fjerne teppet er ikke en umiddelbar eller ønskelig alternativ, kan huseiere iverksette tiltak for å minimere den potensielle virkningen av støv og giftige utslipp for alle beboerne. Det er blitt vist at utenfor dørmatter og sko fjernes på døren kan minske en baby underkastelse til støv med 90 mot 98 prosent. I tillegg, ved bruk av et vakuum med et rent filter og en bankerbørste vil bidra effektivt løfte støv og støvmidd fra teppefibre. God ventilasjon kan redusere virkningen av noen giftige utslipp og opprettholde friskere luft. Planter absorbere og fjerne giftige elementer fra luften (inkludert de av rengjøringsmidler, maling, tapeter og møbler).

Alternatives

Alternative gulv alternativer inkluderer kork, som er mykere enn hardtre, miljøvennlig og lyd-absorberende; bambus, som også er miljøvennlig; og fliser på gulv. Tregulv er den tradisjonelle alternativ --- er det en god idé å be leverandøren for minst giftige alternativet etterbehandling. Alle harde gulv er lettere holdes støvfritt med hyppig støvsuging og våt-mopping. Men i motsetning til teppe --- som holder støv --- skitne harde gulv tillater støv til å virvle opp i luften der det er lett inhalert.