Digidexo.com

Hva er årsakene til Excess raping?

Raping er fortsatt en av de enkleste og mest vanlige måter å slippe innestengt luft fra magen. En rekke ting, inkludert ulike medisinske tilstander eller spise og livsstilsvaner, kan forårsake overflødig luft å bli fanget i magen.

Forebygging / løsning

Raping kan reduseres hvis du spiser og drikker sakte, ikke tygge tyggegummi, slutte å røyke og unngå å snakke mens du spiser, som alle disse handlingene kan føre til svelge skytende mengder luft.

Betraktninger

Gastroøsofageal reflukssykdom (GERD) oppstår når spiserøret er fylt med sikkerhetskopierte syre fra magen, noe som kan føre til overdreven svelge, som i sin tur, til syvende og sist kan føre til raping.

Typer

Andre medisinske tilstander som kan forårsake overflødig raping inkluderer magesår og en betent mageslimhinnen eller gastritt.

Misforståelse

Ikke alle årsaker til raping er strengt medisinsk. Svelger luft kan være en nervøs vane hos noen mennesker, til slutt fører til overdreven gass og raping.

Effekter

Kullsyreholdige drikker og noen alkoholholdige drikker som øl, inneholder store mengder karbondioksid gass, som kan forårsake raping.