Digidexo.com

Potato Chips Ernæring

Potetgull kan være en rask matbit for de som er på farten. Det er mange som tror at potetgull er en fryktelig snack. Mens potetchips har mange negative nærings-punktene, de har også positive ernæringsmessige punkter.

Visning Størrelse

The United States Department of Agriculture (USDA) lister opp en porsjon vanlig, saltet potetgull som én, 8 oz. bag. Fakta her fokuserer på mindre servering av en oz.

Fat

Potetgull er kjent for å være høy i fett. Ett enkelt unse servering har 16 prosent av det daglige verdi av fett med 10 g, og 3 g mettet fett.

Omega-6

Mange klarer å innse at vanlig potetgull har omega-6 fettsyrer, som er sunt for kroppen. En porsjon har 3354 mg omega-6.

Vitaminer

Potetgull faktisk har noen ernæringsmessige fordeler, i form av vitaminer. Potetgull kan være en god kilde til vitamin C (9 prosent av daglig verdi), vitamin E (9 prosent) Vitamin K (8 prosent), vitamin B6 (10 prosent) og Panothenic Acid (12 prosent).

Mineraler

Potetgull kan også være en god kilde til mineraler. En porsjon kan være en god kilde til mangan (9 prosent) og kalium (13 prosent).