Digidexo.com

Hvordan bruke Trening for å senke høyt blodtrykk

Hvordan bruke Trening for å senke høyt blodtrykk


Daglig mosjon har vist seg effektiv i å hjelpe på risiko individer avverge eller kontrollere høyt blodtrykk. Sjansene for å utvikle høyt blodtrykk øker med alderen, og kan også bli påvirket av vektøkning, fedme eller høyt kolesterol. De med kroniske medisinske forhold eller en familiehistorie med diabetes eller hjertesykdom er også i fare. Hvis blodtrykket ditt er moderat høyt, kan trening være nok til å unngå å ta medisiner for å regulere blodtrykket. Hvis du allerede bruker medisiner, kan trening gjøre medisiner mer effektive i å senke høyt blodtrykk. Les videre for å lære hvordan du bruker trening for å redusere høyt blodtrykk.

Hvordan bruke Trening for å senke høyt blodtrykk

Utøve din vei til bedre helse

Senk blodtrykket med kardiovaskulær trening. Aerobic aktivitet er nummer én måte å bygge et sterkt hjerte.

Bruk frie vekter og treningsapparater for å fullføre en trening for hele kroppen. Øke muskelmasse vil gjøre deg i stand til å brenne flere kalorier, som fører til større kroppsfett og vektreduksjon.

Etablere fitness mål og belønn deg selv når de er oppnådd. Senke blodtrykket gjennom trening krever en livsstilsendring, og bør ikke sees på som en kortsiktig løsning.

Bli en walking eller løping gruppe og bruke andre som motivasjon. Studier viser at de som trener med en partner er tre ganger mindre sannsynlighet for å hoppe over en planlagt treningsøkt.

Redusere helserisiko for eksempel høyt blodtrykk, fedme, hjertesykdom og type II diabetes ved å inkludere 30 minutter med aerobic aktivitet i din daglige rutine.

Finn en øvelse plan som fungerer for deg

Velg en fysisk aktivitet du liker. Turgåing, løping, sykling eller spille en sport som basketball eller softball med venner er alle gode måter å ha det gøy mens du trener.

Øvelse på din optimal tid på dagen. Hvis du er en morgenfugl, trene tidlig på dagen når du er mest energiske å høste fullt utbytte av treningen.

Lag alternative treningsplaner som du kan bruke i 15, 30, 45 og 60 minutters intervaller. Derfor, eliminerer du unnskyldning for ikke å ha nok tid.

Vær kreativ i å maksimere dine muligheter for å få en rask aerobic trening. Parkere bilen lengre unna din destinasjon eller sykle til butikken i stedet for kjøring. De ekstra kaloriene du forbrenner vil legge opp over tid.

Spis sunt å maksimere treningsresultater.

Hint

  • Hvis du lider av noen alvorlig medisinsk tilstand eller har en familiehistorie med hjertesykdom i ung alder, bør du kontakte legen din før du begynner på et nytt treningsprogram.