Digidexo.com

Hvordan bruke en Bowflex Extreme

Hvordan bruke en Bowflex Extreme


Bowflex Extreme, ofte referert til som Bowflex Xtreme er et hjem gym tilbyr mer enn 60 forskjellige øvelser for å la deg trene forskjellige muskelgrupper. Priset til ca $ 2000, er det kompakte designet gjør det til et attraktivt alternativ for de som foretrekker å trene hjemme i stedet for et treningsstudio. Endre øvelser er lett siden det ikke er behov for å legge til eller lavere vekter. I stedet Bowflex skilte med en "ingen endring wiretrekk system" hvor kablene og trinser er hekta på "power stenger" av varierende diametre. Jo bredere stavdiameteren den tyngre motstanden. For å legge til eller lavere motstand bare å hekte eller hekte stangen fra kabelen.

Hvordan bruke en Bowflex Extreme

•  Bruk "ingen endring wiretrekk system" å fokusere på brystet muskler ved hjelp av brystpress og benk flue øvelser, og skuldermusklene med øvelser som reverse flies, skulderpress og hever.

styrke leggmusklene med knebøy og døde heiser ved hjelp av de justerbare nedre reimskiver. Disse øvelsene målrette gluteals, quadriceps og hamstrings. Bowflex Extreme kommer også med en leg extension vedlegg for å utfylle de andre beinøvelser. Leg extension vedlegget lar deg brette føttene under de polstrede pads å gjøre øvelser.

Stram magemusklene ved hjelp av magebæresele samt polstret sete for abdominal crunches og trunk rotasjoner.

Gi rygg og skulder musklene dine en treningsøkt ved hjelp av Bowflex Extremes trekktårn. Den trekktårn (bildet) festes til baksiden av setet og leveres komplett med en dinglende bar for å gjøre den laterale trekke ned trening. Mens produsentene hevder at trekktårn fordeler din rygg, skulder og laterals, mange anmeldelse nettsteder hevder det stort sett fungerer på ryggen med skuldrene får mindre trening. For å styrke skuldrene ytterligere skivene systemet tillater deg å gjøre skulder hever, presser og reversere flue øvelser.

Øk arm styrke bruker samme wiretrekk system som styrker bryst og skulder muskler. Med Bowflex Extreme kan du fokusere på triceps med push-downs og utvidelser, biceps med ulike curling øvelser. Håndleddet krøller kan arbeide på underarmene.

Hint

  • Mange brukere opplever at når de kommer i bedre form, 210 pounds av motstand er rett og slett ikke nok. Dette er spesielt sant når det kommer til beinøvelser. Det er mulig å kjøpe flere stenger for å tillate deg å jobbe med opp til en ytterligere 200 pounds av motstand for ca 100 kr.
  • Bowflex Extreme kommer ikke med en "predikant curl" vedlegg, en polstret basen plassert foran deg slik at du kan hvile armene når du gjør sittende arm krøller. Denne funksjonen kommer som en del av andre hjem gym systemer, så ha dette i bakhodet hvis predikanten curl er en stor nedtur for deg.