Digidexo.com

Natural sene Cures

Senebetennelse (også stavet senebetennelse), er en betennelsessykdom som manifesterer seg med smerter rundt tendinous innsettinger i beina. Det er en svært vanlig tilstand som rammer sener og resultater i hevelse, smerter, smerter og nedsatt evne når det kommer til turgåing og andre typer fysisk aktivitet. Det er en form for degenerasjon av sener. Det finnes ulike naturlige senebetennelse behandlingstilbud.

Identifikasjon

Det er spesifikke områder av kroppen som er ofte områder av senebetennelse. Noen av disse fellesarealer plaget med senebetennelse inkluderer akillessene, Rotator cuff av skuldrene, shin splinter i beinet, bakre tibial sene i beinet, extensors håndleddet innsetting og diverse andre.

Tverrgående Fiction Massasje

Dette er en naturlig massasje metode som er noen ganger brukt til å behandle senebetennelse. Med tverr fiction massasje, massasje slag funksjon for å forbedre blodtilførselen til de omkringliggende områdene av senebetennelse, stopp arrvev fra forming, forhindre voksn fra forming i bindevevet og også å bidra til å redusere smerter og smerter.

Akupunktur

Akupunktur er en populær naturlig behandling for senebetennelse. Med akupunktur, smerter og smerter som resulterer grunn av senebetennelse er lettet fordi akupunktur utgivelser opioider som er naturlig smertestillende stoffer. Disse opioidene overføre signaler til hjernen som utløser frigivelsen av nevrotransmittere, så vel som hormoner.

Fordeler

Det er noen fordeler ved å bruke naturlige behandlinger for herding senebetennelse. I motsetning til tradisjonelle typer medisiner, har de ikke utgjør fare for mulig avhengighet og avhengig utvikling. De er trygge og effektive alternative løsninger for håndtering av senebetennelse som bidra til å oppmuntre kroppens naturlige helbredende prosess.

Andre vanlige naturlige behandlinger

Andre vanlige naturlige behandlinger og botemidler for senebetennelse inkluderer boswellia, white willow, ingefær, proteolytiske enzymer, bromelain, gurkemeie, Traumeel (en homeopatisk krem), djevelens klo, metoder for homeopati (som rhus tox, ruta og arnica) og diverse andre som også.