Digidexo.com

Slik fjerner Protective Coating Fra briller

Brilleglass kan være belagt med maur-reflekterende belegg for å kutte ned på gjenskinn. De har også noen ganger har scratch belegg for å hjelpe motstå riper. Fordi beleggene påført på overflaten av linsen og er ikke en del av linsen, belegget til slutt kan løsne. Hvis dette skjer med dine briller, det er skritt du kan ta for å fjerne belegg fra linsene. Denne metoden fungerer bare på plastglass. Ikke bruk flussyre til briller.

Slik fjerner Protective Coating Fra briller

Bruk en bomullspinne til å påføre et tykt lag med Armour Etch til begge sider av objektivet.

•  Let glassene sitte med belegget på dem i minst fem minutter.

Ikke gni det sammensatte inn i linsen, bare gjelder belegget og la det sitte.

Skyll linsen med varmt såpevann. Skyll igjen med rent vann og tørk av med en myk, ren klut.

Gjenta prosessen om nødvendig.

Hint

  • Teste et lite, lite synlig sted på objektivet først å sørge for at syre vil ordentlig fjerne belegget. Den øvre, utenfor hjørnet av et objektiv fungerer godt.
  • Vær forsiktig når du bruker flussyre. Les produktets advarsel etikett og følge sikkerhetsinstruksjonene. Bruk verneklær, vernebriller eller vernebriller. Slitasje kraftige gummihansker som ikke lekker. Produktet skal brukes på et godt ventilert område. Hold barn og kjæledyr borte fra områder hvor disse produktene er lagret eller brukt.
  • Ikke bruk flussyre til briller, bare på plast. Produkter som Armour Etch vil frost glass linser, og du vil ikke være i stand til å se gjennom dem.