Digidexo.com

Hva er årsaken til søvnmangel hos barn?

Slik aktiverer du barnet til å være produktiv i løpet av hans våkne timer, må du sørge for at han får nok søvn. Barn som er sove ute kan få et svakt immunsystem og erfaring konsentrasjonsvansker, irritabilitet og tretthet. Ifølge National Sleep Foundation nettside, barn i alderen 0 til 2 måneder, trenger mellom 12 og 18 timer søvn i døgnet. Småbarn i alderen 1 til 3 trenger 12 til 14 timers søvn hver dag, og barn i skolealder bør få ca 10 til 11 timers søvn hver natt.

Medisinske problemer

Medisinsk problem kan føre til mangel på søvn hos barn. Problemer kan omfatte tenner, gass, urinveisinfeksjoner, øre smerter, søvnapné og ADHD. Barn med søvnapné kan snorke og erfaring pauser i pusting eller pustevansker mens du sover. De får ikke nok søvn. Ifølge Dr Greene nettsted, barn med søvnapné er vanligvis mellom 2 og 5 år gammel og er ofte feilaktig diagnostisert med ADHD fordi begge forholdene har lignende symptomer og føre barna til å våkne opp ofte i løpet av natten.

Parasomnier

Parasomnier er navnet gitt til en gruppe av søvnforstyrrelser inkludert søvn snakker, søvngjengeri og natteskrekk. Disse lidelser forstyrre og påvirke kvaliteten på søvn hos barn. Ifølge American Academy of Child and Adolescent Psychiatry, natteskrekk føre barna til å skrike ukontrollert og er mest vanlig hos barn i alderen 4 til 12. Sleepwalking, der barnet ser ut til å være våken, men er faktisk fortsatt sover, er mest vanlig hos barn i alderen 6 til 12. Dersom disse forholdene er vedvarende og forstyrre ditt barns oppførsel i løpet av dagen, kan profesjonell hjelp være nødvendig.

Booking av aktiviteter

Mange barn er litt for opptatt til å få en god natts søvn. Bortsett fra skolen, har de aktiviteter etter skoletid, lekser, svømmetimer, fotballtrening eller ballett klasser planlagt. Barna noen ganger må våkne opp tidlig om morgenen for å komme i ekstra trening for sport eller hobbyer de har uttrykt interesse for. De går i dvale sent og må stå opp tidlig om morgenen for å gå på skole. Mangelen på søvn hver natt akkumuleres og kan legge opp og resultere i mindre produktivitet i løpet av dagen.

Upassende Sleep Miljø

Miljøet barnet sover i kan føre ham til å få for lite søvn. Hvis du plasserer en TV eller datamaskin i barnerommet eller tillate ham å ha sin egen mobiltelefon, bør du være klar over at disse kan påvirke hvor mye søvn han får. I stedet for å sove, kan barnet ditt være å spille videospill eller snakker på sin mobiltelefon. Når det gjelder sovemiljø for babyer, kan co-sleeping være et bedre alternativ. Ifølge University of Michigan, babyer som sover med sine foreldre opplever mindre søvnproblemer. De som sover i sin egen barneseng kan mangle søvn på grunn av separasjonsangst.