Digidexo.com

Hvordan øyedråper Work

Hvordan øyedråper Work

Introduksjon

Enten øynene dine er konstant tørr, eller hvis du lider av en sykdom eller lidelse i øyet, kan øyedråper være en viktig del av medisinskapet. Øyedråper kan brukes til å fukte, smør eller medisinere øyet. De kan også bli funnet i fire hovedformer: resept, reseptfrie, bedøvelse og strekke.

Resept

Reseptbelagte øyedråper brukes under en lege omsorg for å behandle øye-relaterte sykdommer. Oftest disse øyedråper inneholder kortikosteroider eller infeksjon kjemper medisiner. Kortikosteroid øyedråper opptre spesielt for å redusere betennelser og irritasjon av øyet. Øyedråper med infeksjon kjemper medisiner variere mye i aktive ingredienser, men all fokus på å behandle infeksjon som rosa øye.

Nonprescription

Reseptfrie øyedråper er lett kjøpes over disk på de fleste stoff og nærbutikker. De vanligste formene av disse øyedråper er kunstige tårer og slimhinneavsvellende dråper. Kunstige tårer er laget av ikke-medisinert saltløsning og arbeid ved ettersmøring øyet. Decongestant dråper har små mengder medisin i dem med aktive ingredienser som bidrar til å innsnevre blodkar i øyet. Dette gjør røde øyne på grunn av allergi ser kosmetisk hvitere.

Bedøvelse

Bedøvelse øyedråper er spesielt medisinert øyedråper som brukes av leger som inneholder smertestillende medikamenter. Den smertestillende medikamenter blir direkte absorbert av den mukøse membran på overflaten av øyet og hjelper nummen noen smerte som ellers ville bli utsatt for på en medisinsk prosedyre på øyet.

Strekke

Strekke øyedråper brukes av optikere og leger å strekke øynene under en eksamen. Dette gjør det mulig for profesjonelle til å gjøre en grundig undersøkelse av innsiden av øyet. De virker enten ved å stimulere dilator iris muskler til å åpne opp, eller for å hindre sphincter iris muskel fra stengetid.