Digidexo.com

Misbruk Vs. Alkohol Addiction

Misbruk Vs.  Alkohol Addiction


Mange refererer til alkoholisme når det faktisk mener de alkoholmisbruk. Selv om forbundet, de to begrepene skiller seg i flere viktige punkter. Forstå dem kan bidra til å avklare problemene rundt alkoholbruk og hjelpe dem nær en alkoholiker eller overgriper foreta informerte valg.

Alcohol Abuse

Alkoholmisbruk er definert som et mønster av å drikke til overmål. Den skiller seg fra alkoholisme i at en overgriper kan fortsatt ha kontroll over om han velger å drikke eller ikke.

Alkoholisme

Alkoholisme innebærer fysisk avhengighet av alkohol, noe som resulterer i cravings og abstinenssymptomer når en person ikke får noen form for alkohol.

Samtrafikk

Alkoholmisbruk kan føre til alkoholisme hvis det fortsetter ukontrollert. Motsatt kan noen alkoholikere ikke være misbrukere hvis de ikke lenger drikke, men deres alkoholisme er fortsatt med dem uansett.

Fire stadier

Alkoholikere fremgang gjennom fire distinkte faser av alkoholmisbruk. Under de to første, kan de beholde kontrollen over sine handlinger, og kan velge å slutte å drikke i noen tilfeller. I løpet av de to siste stadiene, de fullt miste kontrollen, å skyve fra overgrep til alkoholisme.

Endre

Stoppe alkoholmisbruk er ofte et spørsmål om å endre vaner for eksempel å fjerne den sosiale forventning om drikking og få overgriperen til å permittere brennevin. Alkoholisme krever medisinsk behandling og aktiv rådgivning, og er fortsatt med pasienten for resten av sitt liv.