Digidexo.com

Hvordan bruke Mind Powers

Det antas at vi bare bruker 10 prosent av hjernen vår. Vi ofte spekulere om hva vi ville være i stand til hvis vi bare brukte 100 prosent av hjernen vår. De evner som vi refererer til som paranormal eller overnaturlig er naturlige evner som vi alle er begavet med ennå de ligge latent i oss. Vi vet ikke hvordan de skal bruke slike evner og vurdere dem som gjør annerledes eller unikt. Den eneste forskjellen er at de har funnet en måte å benytte seg av disse slumrende evner og få tilgang til dem. Slike gaver eller evner kan omfatte energi healing, esp, levitasjon, astral projeksjon, telekinese og mer. Det største problemet med bruk av sinn makt er at folk flest ikke fullt ut forstår sinnet og hjernen. Hvis vi hadde en bedre forståelse av sinnet og hjernen flere mennesker kan være villig til å ta de nødvendige skritt for å få tilgang til kraften i det underbevisste. Men for nå vil vi fokusere på hvordan du kan bruke de ekstraordinære evner av sinnet.

Bruksanvisning

•  Tro disse evnene eksisterer. Det første skrittet til å bruke sinn makt er å tro den eksisterer. Troen er nøkkelen. Hvis du ikke tror på kraften i sinnet, er det ikke til å fungere for deg. Hvordan kan du forvente noe å jobbe hvis du ikke tror det kan? Bilen vil ikke starte hvis du ikke sette nøkkelen i tenningen og slå den på. Troen er nøkkelen som slår på kjempe sinn makt.

Bli kvitt tvil og frykt. For å bruke ditt sinn makt effektivt, må du utsette all tvil og frykt fra sinnet ditt. Tvil og frykt er de to største fiender. Så lenge du tviler på kraften i tankene dine, vil det ikke fungere for deg. Så lenge du er engstelig, er du skape dine egne hindringer som holder deg fra å få tilgang til kraften i tankene dine.

Lær å bevisst fokusere tankene dine. Sinnet blir lett distrahert. Du må lære å fokusere konsentrasjonen uten å la utenfor distraksjoner avskrekke deg fra målet ditt. Dette kan ta tid, men jo mer du øver jo lettere vil det bli.

Godta det faktum at hjernen din har ubegrenset potensial. Det er tidløs og tidløs. Ditt sinn når utenfor rammen av den fysiske materiell eksistens. Alle har ubegrenset potensial. Godta det faktum og det vil bli lettere å benytte seg at potensialet. Det har blitt sagt at det du tror du kan oppnå. Lev etter disse ordene, og det vil bli så.

Bruk verktøyene av affirmasjoner, visualisering og meditasjon å tappe inn i ditt sinn makt. Hvis du har problemer med å tro på krefter av sinnet så må du re-tilstand eller omprogrammere hjernen din før du kan begynne å bruke tankene dine krefter. De forestillinger som har blitt inngrodd i våre bevisste og ubevisste sinn gjennom hele livet påvirker våre liv omstendigheter. Du må erstatte den gamle utslitte program med en ny. For eksempel, hvis du tror du vil mislykkes i stedet for å lykkes, i all sannsynlighet vil du mislykkes fordi det er hva du tror. Hvis du mener at tankene krefter er tull da tull er hva du får. Affirmasjoner og visualisering kan hjelpe deg å endre den tankegangen. Meditasjon kan hjelpe deg til å fokusere tankene dine, og lære å konsentrere seg. Det kan også hjelpe deg å se i og trykke inn din indre potensial.