Digidexo.com

Slik Cure Dry Eye

Tørre øyne, også kjent som keratitt sicca, er et syndrom hvor det er en mangel på tilstrekkelig fuktighet i øyet. Symptomer på tørre øyne vanligvis inkluderer kløe, svie, følelse av fremmedlegeme, sandete følelse, lysfølsomhet, tåkesyn og rødhet. Tørre øyne kan være forårsaket av miljøfaktorer som aircondition / oppvarming eller bor i et tørt / støvete klima, samt av aldringsprosessen (spesielt i overgangsalderen), som en bivirkning til enkelte medisiner som antihistaminer og p-piller , kontaktlinsebruken, ubalanse i tåreproduksjon system og strukturelle problemer med øyet / tårekanalene. Sykdommer som påvirker tåre prosessen som Sjøgrens syndrom, revmatoid artritt og kollagen vaskulære sykdommer er også kjente årsaker. Det er flere trinn som kan tas for å behandle denne tilstanden.

Slik Cure Dry Eye

Kunstige tåre dråper og salver. Dette er den vanligste behandlingen for tørre øyne, som kunstige tåre slipp og salve produkter er tilgjengelige over disk. Hvis saken av tørre øyne er mer vedvarende, er bruk av produktet selv når øynene er riktig fuktighetskrem anbefales for å holde øynene smøres. Hvis uttørking skjer mens du sover, kan en tykkere salve påføres før du går til sengs.

Midlertidig eller permanent punktal okklusjon. For å sikre mer fuktighet, noen ganger kanalene som drenerer ut tårer på øyet må være lukket for å sikre at tårene som produseres opphold rundt øyet for en lengre tidsperiode. I forbigående okklusjon, en smertefri prosedyren, er en oppløselig plugg plasseres inn i den nedre øyelokk rive avløp. I den faste prosessen, er flyttbare silikonplugger brukt. Noen ganger, men sjelden blir de ut av stilling og / eller gjøre veien ned tåre renne. Mange mottakere av denne formen for behandling, men rapportere en økt grad av komfort og mindre behov for bruk av kunstige tåre dråpe produkter.

Restasis. Dette en resept øyedråper som ble godkjent av FDA i 2002 som nå, er det den eneste resept øyedråper som hjelpemidler i produksjonen av mer naturlige tårer fra pasientens øyne med fortsatt bruk.

Eye setter inn. En annen mulig løsning kalles Lacrisert. Dette er et lite innsats som inneholder smøremiddel hydroksypropylcellulose. Det er plassert inne i det nedre øyelokket og frigjør små mengder av smøremidlet kontinuerlig gjennom hele dagen.

Hint

  • Kirurgi eller andre medisiner som steroider er også alternativer. Ta kontakt med din optiker for å fastslå alvorlighetsgraden av din tilstand og riktig løpet av behandlingen.
  • Hvis problemet er i stor grad miljø, prøve å få en renere luft for støvproblemer innendørs, og / eller en luftfukter for å legge fuktighet til luften som har blitt tørket ut på grunn av AC / varme. For utendørs støv og vindbeskyttelse, er tettsittende wrap-stil ramme solbriller anbefales.
  • Langvarig bruk av kunstige tårer kan forstyrre den naturlige produksjonen av tårer og utdype alvorlighetsgraden av tilstanden.