Digidexo.com

Bivirkninger av Midol

Midol er en over-the-counter naproxen medisiner som brukes til å behandle symptomer på premenstruelt syndrom. Til tross for dets effektivitet, utgjør Midol en risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Midol inkluderer øresus, halsbrann, diaré, forstoppelse, oppblåsthet, gass, svimmelhet, hodepine, nervøsitet og tåkesyn.

Legemiddelinteraksjoner

Når det kombineres med blodfortynnende som warfarin, øker Midol risikoen for alvorlig blødning i magen. Antidepressiva som Cipralex, Zoloft og Effexor forårsake lett blåmerker da tatt med Midol.

Risiko

Noen pasienter utvikler aseptisk meningitt, en farlig sykdom som fører til hevelse i vevet som linjer hjernen og ryggmargen mens du tar Midol. Andre opplever perforering av tarmen knyttet til bruk av stoffet.

Advarsel

Hos noen pasienter resulterer bruk av Midol i dødelig hjerteinfarkt eller hjerneslag. Kvinner med en historie med hjertesykdom bør ikke ta Midol.

Betraktninger

Røyking øker risikoen for kardiovaskulære bivirkninger fra Midol. På grunn av mulige komplikasjoner, må legene ikke anbefaler Midol for kvinner som er gravide.