Digidexo.com

nellik sykdom

Urte rette for tannkjøtt sykdom

Urte rette for tannkjøtt sykdom


Gum Disease (gingivitt og periodontitt) kan behandles med hell med naturmidler. Bruken av aloe vera, nellik og Echinacea er effektiv i behandling av periodontal sykdom. Disse behandlingene er generelt ansett som trygt av konvensjonell medisin, men alltid ta kontakt med helsepersonell om noen urte medisiner for å sikre at det er riktig for deg.

Symptomer

Gingivitt (irritasjon i tannkjøttet) symptomer inkluderer rødhet, blødning og dårlig ånde. Periodontitt refererer til mer alvorlig betennelse i vev som omgir tennene, med mer alvorlige smerter som kan føre til tap av tenner. Alle kan bli berørt, særlig tenåringer, siden de er spesielt utsatt for dårlig tannhygiene.

Behandling

For å bruke aloe vera til å avlaste hovent tannkjøtt, bare spre litt kommersielt tilgjengelig gel på tannkjøttet. Fedd olje kan også brukes på tannkjøttet som en bedøvende og bidra til å forhindre viker tannkjøtt.

Forebygging

Bruk urte tannkrem forberedelser for å forebygge tannkjøttsykdommer og dårlig ånde. Bruk Echincea, en immunitet booster, som en skylling flere ganger om dagen for ytterligere å fremme tannhelse. Legg en halv teskje av flytende form til en halv kopp vann og skyll munnen flere ganger før du svelger. Disse øvelsene vil hjelpe deg å bekjempe bakteriell infeksjon og holde tannkjøttet og tennene friske.

Eteriske oljer for Cushings sykdom

Eteriske oljer for Cushings sykdom


Eteriske oljer brukes i aromaterapi, massasje og matlaging over hele verden for å redusere stress og tretthet, og for å forbedre sex-stasjonen, som alle er bekymringer for Cushings sykdom lider.

Årsaker og symptomer på Cushings sykdom

Den viktigste årsaken til Cushings sykdom er langvarig eksponering for høye nivåer av kortisol, som kroppen produserer som svar på stress. Noen symptomer på Cushings sykdom er tretthet, depresjon og nedsatt sexlyst.

Eteriske oljer

Eteriske oljer er hentet fra plante, blomst eller frukt materialer, for eksempel lavendel, kamille og ylang ylang, og mange har blitt rapportert å redusere noen symptomer assosiert med Cushings sykdom. Eteriske oljer kan kjøpes på nabolaget ditt helsekost butikk eller på nettet. Avhengig av hvilken type olje og forhandler, kan en unse koster mellom $ 5 og $ 120.

Hvordan de fungerer

Ifølge Dr. Earl Mindell, inhaling essensielle oljer gjennom nesen stimulerer olfactory organer ", som er knyttet til de områdene av hjernen som styrer følelser." Hypofysen styrer om vi føler stresset eller avslappet, glad eller reflekterende. Rubbing utvannet essensielle oljer på huden stimulerer nerveender; oljer deretter passere gjennom nervene til hypofysen eller master kjertel. Med begge metodene, de kjemiske reaksjoner forårsaket av de essensielle oljer påvirker følelser, som for eksempel stress, glede og kjærlighet.

Hvilke essensielle oljer for å bruke

Å fremme følelser av ro, anbefaler Dr. Mindell kost, kattemynte, lilje eller rue. For å motvirke søvnløshet, prøv bergamot, selleri, kamille, humle eller merian. Du kan bekjempe tretthet og depresjon med benzoin, bergamot mynte, kamfer, karve, nellik, kanel, ingefær, sitron, lime, muskat, oransje eller safran. Du kan øke sexlysten og følelser av kjærlighet med kardemomme, påskelilje, hjort tunge, jasmin, sandeltre, vanilje og ylang ylang.

Hvordan du bruker dem

For å inhalere eteriske oljer, sette en eller to dråper i en bolle med dampende vann, legg et håndkle over hodet og rundt bollen å fange dampen. Pust inn til du oppnår ønsket effekt. Eller sagt på noen dråper i en aromaterapi diffuser og plassere den på et bord i nærheten av deg; Dette gir mulighet for lengre nytelse av aroma.

For massasje, bland tre eller fire dråper med 1 ss. av uparfymert carrier olje, for eksempel søt mandel, aprikos eller avocado, og massere inn i huden. Kanel, muskat og mange typer sitrusoljer kan irritere huden og er bedre brukt for innånding.

Eteriske oljer kan trygt brukes i matlaging, med nøkkelen vesen moderasjon.

Hvordan bruke Nellik som hjemme bøte for en tannpine

Hvordan bruke Nellik som hjemme bøte for en tannpine


Mange lang tid å finne naturlige løsninger for daglige plager, istedenfor å tvinge sterke kjemikalier fra over-the-counter medisiner inn i kroppen. En sykdom som kan være ganske forstyrrende er en tannpine. Smerten kan ta over alle aspekter av din daglige rutine til du kan få tannbehandling for å løse problemet. Hvis du ikke kan få til en tannlege med en gang og ikke ønsker å konsumere smertestillende midler, kan du bruke hele nellik som en naturlig tannpine rette. Juni 2007-utgaven av "Phytotherapy Forskning" rapporterer at fedd olje er effektiv som en aktuell bedøvelse og anti-inflammatorisk.

Bruksanvisning

•  Kjøpe noen friske, hele nellik fra din supermarked eller helsekostbutikk. Hvis du har hele nellik i skapet, kan du bruke dem. Imidlertid, hvis de er gamle de kan ikke være så effektiv.

Tygg lett på to fedd, akkurat nok til å knekke dem litt. Dette gjør oljen til å flykte.

Plasser nellik mellom sår tann og kinnet ditt.

La nellik i munnen i minst 30 minutter eller til smerten avtar. Denne behandlingen kan brukes for lindring gjentatte ganger, helt til du får riktig medisinsk behandling.

Hint

  • Hvis du har tilgang til ren fedd olje, kan du dyppe olje på en bomullsdott og plassere den på tannkjøttet nær tann. Ikke bruk aromatiske fedd olje, eneste rene fedd olje. Spør på apoteket eller helsekost butikk kontorist som fedd olje kan brukes til medisinske formål.
  • Ikke sovne med nellik i munnen, da dette kan være en kvelningsfare.

Hva Er Pull Test for Parkinsons sykdom?

Hva Er Pull Test for Parkinsons sykdom?

Parkinsons sykdom er en nevrologisk lidelse som rammer mange områder, blant annet bevegelser og holdning. Den strekkprøve brukes til å måle de problemer med kroppsholdning i sykdommen.

Identifikasjon

Den trekker test for Parkinsons sykdom måler spesielt postural ustabilitet, som er den relative evne eller manglende evne til å gjenopprette fra å falle, ifølge Wemove.org, en utdanningsorganisasjon for bevegelsesforstyrrelser.

Prosedyre

I pull test, er den enkelte som testes bedt om å holde balansen mens en sensor trekker henne bakover.

Betydning

Den trekker test har blitt innlemmet i Unified Parkinsons sykdom Rating Scale, som brukes til å sammenligne alvorlighetsgraden av Parkinsons symptomer.

Betraktninger

Variasjoner i testprosedyrer kan gjøre pull test noe unøyaktig, ifølge Ann Hunt, av Beth Israel Medical Center i New York, og Kapil Sethi, ved Medical College of Georgia i Augusta, Ga.

Andre tester

Andre tester som brukes til å diagnostisere Parkinsons sykdom omfatter å måle hastigheten av bevegelser og inspisere muskelstivhet.

Dreven søvnighet på dagtid og Parkinsons sykdom

Dreven søvnighet på dagtid og Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er mest forbundet med problemer med bevegelse at det fører til. Imidlertid kan Parkinsons sykdom påvirker mange aspekter av livet, noe som fører til muligens uventede symptomer som søvnighet på dagtid.

Funksjoner

Søvnproblemer, inkludert problemer med å sovne og våkne opp i løpet av natten, blir ofte opplevd ved Parkinsons sykdom ifølge Mayo Clinic og National Institute of nevrologiske lidelser og Stroke (ninds).

Effekter

Parkinsons syke kan oppleve søvnløshet, som fører til tretthet på dagtid. Insomnia oppstår ofte fordi lider må urinere ofte som forstyrrer søvnen. Andre symptomer forverres om natten slik som REM-søvn atferdsforstyrrelse, noe som øker ufrivillige bevegelser, ifølge Merck Manuals.

Effekter

Personer med Parkinsons som har problemer med å sove om natten kan oppleve søvnanfall, der folk plutselig blitt veldig trøtt og selv sovner, ifølge Mayo Clinic.

Identifikasjon

Søvnproblemer for Parkinsons sykdom syke kan bli vurdert av avhør pasienten samt gjennom å observere søvn, ifølge Joan Santamaria, MD, av Nevrologisk avdeling ved Hospital Clinic i Barcelona og Institut d'Investigació BIOMEDICA.

Komplikasjoner

De som har søvnproblemer på grunn av Parkinsons sykdom ofte også lider av depresjon, ifølge Merck Manuals.

Vitamin D for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom, også kjent som PD, har fire viktigste symptomene: skjelving i ett ben, armer, ansikt og kjeve; lemmer og bagasjerommet som er stiv; langsom bevegelse; og nedsatt koordinasjon og balanse. Forskning har blitt gjennomført for å se på effekten vitamin D kan ha på Parkinsons sykdom.

Vitamin D

Vitamin D kan gjøres i kroppen fra eksponering for sollys, og kan også komme fra matvarer og kosttilskudd. Melk og mest meieriprodukter er beriket med vitamin D.

Vitamin D & Blood

En studie i Archives i Neurology tyder på personer som lider av Parkinsons kan ha "lave nivåer av vitamin D. blod" Pasienter med Parkinsons og Alzheimers og voksne på samme alder ble studert. De med Parkinsons sykdom hadde lave nivåer av vitamin D.

Mangel på vitamin D

Studien, utført av forskere ved Emory University, betyr ikke vitamin D vil hindre Parkinsons sykdom. Studien indikerer også at det ikke har blitt bevist at det å ha lave nivåer av vitamin D er årsaken til Parkinsons sykdom.

Bentap

Mange pasienter som har Parkinsons sykdom kan også være i fare for osteoporose. Det er en mangel på forskning på vitamin D og dens innvirkning på beinmetabolismen hos Parkinson-pasienter.

Fremtidig forskning

Videre forskning er nødvendig for å fastslå om vitamin D kan forebygge Parkinsons sykdom.

Lithium & Parkinsons sykdom

Lithium & Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom (PD) er en progressiv, neurodegenerativ forstyrrelse karakterisert ved lem stivhet, mangel på balanse, nedsatt bevegelighet, og rystelser. Nedskrivningen og død av dopamin cellene resulterer i utviklingen av PD som svekker motor, tale og nevrologiske funksjoner. Studier har demonstrert den potensielle gunstige virkninger av litium behandling for Parkinsons sykdom.

Nøkkel Proteiner

Bcl-2 er et protein som virker til å beskytte hjerneceller mot skader. Høye nivåer av proteinet glykogensyntasekinase 3b (GSK-3b) påvirke hjerneceller, og bidra til deres forringelse.

Fordeler med litiumbehandling

Studier har vist at litium er fordelaktig for beskyttelse av hjerneceller mot for tidlig død. Litium er vist å øke konsentrasjonen av Bcl-2 og redusere nivåene av GSK-3b.

Litiumtoksisitet

Toksisitet oppstår når litiumnivåene i kroppen blir for høy. Personer med litiumtoksisitet kan oppleve symptomer som inkluderer oppkast, diaré og muskelsvakhet.

Drug Interaction

Medisiner, inkludert ikke-steroide antiinflammatoriske legemidler (NSAIDs), diuretika, og selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI) kan ha negativ samhandle med litium.

Bivirkninger

Vanlige bivirkninger forbundet med langvarig litium bruk inkluderer økt tørste, enten økt eller redusert vannlating, oppblåsthet og mild kvalme. Alvorlige bivirkninger inkluderer sløret tale, nedsatt syn og skjelvinger og kan være en indikasjon på litiumtoksisitet.

Personlighetsforandringer og Parkinsons sykdom

Personlighetsforandringer og Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en progressiv nevrologisk lidelse som forårsaker bevegelsesproblemer, skjelvinger, stivhet, stivhet, og vanskeligheter med å gå og snakke. I tillegg til fysiske utfordringer, mennesker med Parkinsons, og deres omsorgspersoner, må ofte forholde seg til følelsesmessige problemer og personlighetsforandringer.

Årsak

Parkinsons sykdom minsker dopamin, et kjemisk stoff i hjernen som påvirker mental helse. For mye dopamin, i stedet for lite, kan gi symptomer på schizofreni.

Symptomer

The Cleveland Clinic lister emosjonelle symptomer som angst, forvirring, tretthet, søvnproblemer og spenning.

Mood

Dr. Irene Richard, senior medisinsk rådgiver for Michael J. Fox Foundation, skriver at depresjon forekommer hos opptil 40 prosent av pasientene, og kan være et tidlig symptom på Parkinsons sykdom. Humørsvingninger som ligner "bipolar lidelse på daglig basis" kan også vises.

Følelser

Ifølge PDCaregiver.org, irritabilitet uten grunn kan være blant de første tegn på Parkinsons, og noen mennesker utvikler frykt, usikkerhet og motvilje mot å engasjere seg i nye situasjoner. Andre kan miste motivasjonen og bli avhengig, og normalt muntre mennesker kan bli pessimister.

Medisiner

The Cleveland Clinic rapporterer at medisiner som brukes til å behandle Parkinsons kan noen ganger føre til hallusinasjoner, vrangforestillinger og paranoia.

Behandling

Som i 2009, forskning på behandlingsalternativene var pågående. Terapi inkluderer antidepressiva og antipsykotiske medisiner. Blant antidepressiva, melder Reuters den 18. mars 2009 at trisykliske kan være mer effektivt enn SSRI.

Genetisk kausalitet Involvert i Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er ansett å være idiopatisk, noe som betyr at dets samlede årsak er ukjent. I noen tilfeller er det imidlertid ikke ut til å være en genetisk (arvet) komponent i utviklingen av sykdommen.

Impact

Mellom 15 og 20 prosent av personer som utvikler Parkinsons sykdom har også en familie historie av tilstanden, ifølge Merck Manuals.

Funksjoner

Merck Håndbøker rapporterer at autosomal (ikke-sex kromosom) dominante og recessive gener har blitt identifisert til utviklingen av Parkinsons sykdom.

Betydning

Snarere enn å forårsake Parkinsons sykdom, noen arvet egenskapene kan gjøre folk mer mottagelig for å utvikle sykdommen, ifølge Cleveland Clinic.

Alder

Det ser ut til at form av Parkinsons sykdom som går i familier påvirker yngre mennesker (Parkinsons påvirker det meste personer over 50 år), ifølge Medline Plus.

Risikofaktorer

Andre risikofaktorer for Parkinsons sykdom omfatter kjønn, som menn er en noe økt risiko, og eksponering over tid for å herbicider og pesticider, i henhold til de Mayo Clinic.

Ny forskning på Parkinsons sykdom

Ny forskning på Parkinsons sykdom

Mer enn 1 million amerikanere har Parkinsons sykdom, ifølge National Institute of nevrologiske lidelser og hjerneslag. Det finnes ingen kur, men det har vært mye lovende forskning på forståelse, behandling og stanse utviklingen av sykdommen i 2008 og 2009.

Gene Funnet

Ett gen er avgjørende i utviklingen av Parkinsons sykdom og essensielle rystelser. Genet, LINGO1, er «den første felles genetisk komponent i utviklingen av begge lidelsene,» ifølge mayoclinic.org.

Anemi

Personer med kronisk anemi var mer sannsynlig at lider av Parkinsons sykdom tiår senere, mayoclinic.org rapportert. Den anemi-Parkinsons sykdom forbindelse overrasket forskerne.

Gambling

Parkinsons sykdom pasienter som tar legemidler som kalles dopaminagonister for å bekjempe deres tilstand er mer tilbøyelige til å utvikle destruktive atferd, inkludert spilleavhengighet og hyper mayoclinic.org rapportert.

Potensiell terapi

Mayo Clinic forskere oppdaget en terapi som kan stanse utviklingen av hver Parkinsons sykdom pasienten. Behandlingen reduserer mengden av et protein som kalles alfa-synuclein som er tilstede i unormale mengder i alle pasienter.

Brain Stimulation

På den 12 september 2008, avslørte Mayo Clinic at det hadde utviklet en trådløs sensor som måler nivåene av flere kjemikalier i hjernen, inkludert dopamin. En mangel på dopamin forårsaker Parkinsons sykdom.

Nevrologisk funksjon av Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom (PD) er en nevrologisk lidelse som rammer oftest folk som er minst 50 år gammel. Parkinsons sykdom er forårsaket av en mangel på dopamin produksjon i hjernen. PD er en progressiv sykdom.

Dopamin

Nervecellene bruker dopamin, et produkt av hjerneceller, for å kontrollere kroppsbevegelser. Med Parkinsons sykdom hjernen ikke produserer nok dopamin, som fører til nevrologiske funksjonsproblemer som oppstår.

Symptomer

Vanlige symptomer på PD er muskelskjelvinger, muskelspenninger, langsomme bevegelser og dårlig balanse. Muskelskjelvinger kan vises i armer, ben, hender og ansiktet.

Diagnose

Symptomer på Parkinsons sykdom kan oppdages gjennom en fysisk undersøkelse. Imidlertid kan tidlig påvisning av PD være vanskelig fordi symptomer første vises subtilt.

Behandling

Reseptbelagte legemidler, som levodopa, brukes for behandling av Parkinsons sykdom. Disse stoffene bidra til å stimulere produksjonen av dopamin.

PD hos barn

Parkinsons sykdom hos barn er sjelden og er forårsaket av mer følsomme nerver, fremfor problemer med å produsere dopamin.

Balanseproblemer med cervical plate sykdom

Balanseproblemer med cervical plate sykdom

Nakkeskader og aldring føre til cervical plate sykdom. Balanseproblemer fra cervical plate sykdom tyder nerve kompresjon som krever aggressiv medisinsk intervensjon.

Årsaker

Ifølge Nevrokirurgi dag kan cervical plate sykdom føre til kompresjon av ryggmargen og nervene som fører til bena. Som ryggrad få mindre mellomrom mellom ryggvirvlene krympe. Nerver serverer armer, bein og indre organer (perifere nerver) er komprimert.

Symptomer

Turgåing er ustø. Sprer bena og føttene bredere enn normalt skaper bedre stabilitet mens du står. Snubler eller trenering kan øke, og du kan oppleve muskelkramper eller nummenhet i føtter og ben.

Diagnose

Leger gjennomføre nevrologiske eksamener, teste reflekser og sensasjon. En MR kan vise en innsnevring spinalkanalen (spinal stenose) eller ødelagte plater i nakken. Røntgenbilder kan vise benete anslag trykke med rot nerver der de kommer ut av ryggraden.

Behandlinger

Dekompresjon kirurgi, anterior cervical diskektomi eller spinal fusjon kan stabilisere nakke regionen og avlaste presset på rot nerver. Ved hjelp av en rullator eller stokk kompenserer for tap av balanse.

Advarsel

Kirurgi kan ikke redusere balanseproblemer og kan føre til kroniske smerter, talevansker og ryggmargsskade.

Avgiftning for Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en motor-system lidelse som oppstår på grunn av tap av hjernecellene som produserer dopamin. Genetikk er en betydelig risikofaktor for å få Parkinsons sykdom. Kjemikalier og andre giftige stoffer som du blir utsatt for hver dag også spille en rolle. En pasient med Parkinsons sykdom kan ha en genetisk abnormitet i måten kroppen blir kvitt giftstoffer. Dette fører til økte mengder giftstoffer i kroppen, som direkte påvirker nervesystemet. Glutation avgiftning terapi ser ut til å hjelpe de med Parkinsons sykdom.

Glutathione Therapy og avgiftning

Glutathione terapi er en vellykket avgiftning terapi for Parkinsons sykdom, som ble startet i 1998 av Dr. David Perlmutter, en ekspert innen nevrologi. Han studerer bruk av glutation i bekjempelsen av sykdommer så som Parkinsons sykdom. Glutation er et lite molekyl som består av tre aminosyrer, og er til stede i nesten hver eneste celle i kroppen. Det bidrar til å fjerne eller avgifte skadelige stoffer fra kroppen.

Den primære rolle glutation avtar Parkinsons sykdom ved å ødelegge frie radikaler. Frie radikaler er skadelig for kroppen og hjernen og vises når giftstoffer er tilstede i miljøet. Perlmutter rapporterer at 80 prosent til 90 prosent av de som bruker glutation terapi demonstrere en bemerkelsesverdig forbedring. Disse forbedringene omfatter mindre stivhet og bedre gange, bevegelse, koordinasjon og tale. Rystelser er langt mindre tydelig, og det er en reduksjon av depresjon hos mennesker med Parkinsons sykdom ved hjelp av denne behandling.

Perlmutter foreslår å gi 1400 mg av glutation intravenøst ​​i 10 minutter tre ganger i uken. Han bruker denne protokollen på Perlmutter Health Center i Naples, Florida. Glutation må tas intravenøst ​​fordi den er fordøyd for fort når det tas oralt. Urten melk tistel forårsaker oppbevaring av glutation, så det er en del av glutation avgiftning program.

Selv de som har sent stadium av Parkinsons sykdom få noen nytte av behandlingen. Klinikker over hele landet, som for eksempel Hoffman Center i New York, kan du bruke glutation detoksifiseringsterapi hell for de som lider av Parkinsons sykdom.

Restless Leg Syndrome & Parkinsons sykdom

Restless Leg Syndrome & Parkinsons sykdom

Rastløse ben syndrom og Parkinsons sykdom er to helt forskjellige forhold. Men de er noen ganger sammenvevd. De ofte eksistere sammen og har liknende behandlinger.

Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom er en tilstand som innebærer trang til å bevege bena, involverer en kløe, dra, krampetrekninger følelse dypt inne i beinet.

Årsak til Restless Leg Syndrome

Restless legs syndrom kan utløses av en rekke forhold som spenner fra svangerskap til jernmangel. En annen tilstand som er kjent for å utløse rastløse ben syndrom er Parkinsons sykdom.

Parkinsons sykdom

Parkinsons sykdom er en sentralnervøs forstyrrelse som skader den del av hjernen som produserer dopamin, en nevrotransmitter som regulerer bevegelsen. Denne sykdommen resulterer i langsom bevegelse, skjelvinger, balanse problemer og tap av koordinasjon.

Årsak til Parkinsons sykdom

Forskere spekulerer i at årsaken til Parkinsons sykdom kan ha genetiske og miljømessige opprinnelse.

Behandling

Selv om de er forskjellige lidelser, kan både Parkinsons sykdom og restless legs syndrom behandles med dopaminergiske midler, en gruppe av medisiner laget av dopamin. Eksempler på slike medisiner er levodopa og karbidopa kombinasjon (Stalevo og Sinemet).

Hva er lesjonen ved Parkinsons sykdom?

Hva er lesjonen ved Parkinsons sykdom?

Lesjonen som utvikler ved Parkinsons sykdom er kjent som en Lewy legeme. Det er et uvanlig samling av proteiner som bidrar til død av celler i hjernen hos en person som påvirkes av Parkinsons sykdom.

Identifikasjon

Lewy-legemer er sammensatt av det naturlig forekommende protein synuclein, som danner uvanlige innskudd i hjerneceller i Parkinsons sykdom, i henhold til Merck håndbøker.

Beliggenhet

I Parkinsons sykdom, Lewy-legemer utvikles i cellene i en del av hjernen som er kjent som substantia negra og i noen andre områder i tillegg, i henhold til Merck håndbøker.

Betydning

Lewylegemer ødelegge celler i hjernen som produserer dopamin, et kjemikalie som brukes av hjerneceller å styre koordinering og bevegelse, i henhold til Merck håndbøker og Medline Plus.

Betraktninger

Det er svært få tilfeller av Parkinsons sykdom der Lewylegemer ikke utvikler, ifølge Merck Manuals.

Ties

Lewy-legemer, i henhold til Merck håndbøker, er også funnet i andre neurologiske lidelser som Alzheimers sykdom.

Grunnleggende Patofysiologi av Parkinsons sykdom

Grunnleggende Patofysiologi av Parkinsons sykdom

Patofysiologi studier endringene i et organ eller vev forårsaket av en sykdom eller andre medisinske forhold. Parkinsons sykdom er markert med tapet av en viss form for hjerneceller, og utvikling av spesielle områder av proteiner i hjernen.

Dopamin

Ved Parkinsons sykdom, celler i hjernen som produserer signalstoffet (kjemisk budbringer) dopamin dør eller slutter å virke, ifølge Medline Plus.

Funksjoner

Det er ikke bestemt nøyaktig hva som forårsaker dopamin-produserende celler til å dø, ifølge Mayo Clinic. Imidlertid er det kjent at tap av disse cellene fører til en mangel på muskelkontroll ifølge Medline Plus.

Teorier

Noen teorier for tap av dopaminproduserende celler i Parkinsons sykdom omfatter aldring (celler blir tapt naturlig over tid), eksponering overfor neurotoksiner (kjemikalier som dreper hjerneceller) og en mulig genetisk predisposisjon, ifølge Cleveland Clinic.

Lewy Bodies

Lewy-legemer er uvanlige forekomster av proteinet synuclein, som utvikler seg i en del av hjernen som kalles substantia nigra, ifølge University of Minnesota Department of Neurology.

Betraktninger

Det er bare noen få tilfeller av Parkinsons sykdom der Lewylegemer ikke utvikler, ifølge Merck Manuals. Lewy-legemer er også funnet i en rekke andre neurologiske sykdommer, ifølge University of Minnesota Department of Neurology.

Fysisk Vurdering av Ménières sykdom

Ménières sykdom er en indre øret lidelse som fører til uvanlige sanseopplevelser. Endringer i volum eller sammensetning av en persons indre øret fluid kan føre denne lidelse. Ménières sykdom er diagnostisert fra symptomer, tester og en medisinsk undersøkelse.

Vertigo

Ifølge Mayo Clinic, er vertigo en spinnende følelse som fører til tap av balanse og er et tegn på Ménières sykdom når to spontane forekomster av vertigo vare i 20 minutter eller lenger.

Hørselstap

Pasienter med Ménières sykdom erfaring hørselstap som er bekreftet av en medisinsk test av hørsel.

Tinnitus

Tinnitus eller øresus ofte oppstår med Ménières sykdom pasienter og kan forårsake en brølende, summende eller hvesende lyd i øret.

Aural Fylde

En aural fylde eller felling av fylde og trykk i øret forekommer hyppig hos pasienter med Ménières sykdom.

Tester

En pasients balanse kan vurderes med roterende stol testing som måler indre øret funksjon og andre balanse vurderinger. Magnetic resonance imaging tester og datastyrte tomografi skanninger kan utføres for å få et detaljert bilde av det indre øret området og utelukke andre medisinske tilstander.

Parkinsons sykdom Support og utdanning

Parkinson-pasienter ikke produsere nok dopamin, som svekker deres hjernens evne til å kontrollere kroppslige bevegelser. Det finnes ingen kur, men fortsatte støtte, offentlig utdanning og forskning øker håp.

Statistikk

Som i 2009, har nesten 1 million amerikanere blitt diagnostisert med Parkinsons, siterer Parkinsons sykdom Foundation (PDF). Om 60.000 er diagnostisert hvert år - de fleste over 65 år og 15 prosent under 50 år, melder National Parkinson Foundation.

Utdanning

Tegn Parkinsons kan inkludere ukontrollerbar risting, treg eller stiv bevegelse, begrenset mimikk, lutede holdning, dårlig balanse, myk eller mumlende tale og demens. Alle pasienter opplever ulike symptomer og alvorlighetsgraden.

Medical Support

Fordi Parkinsons presenterer en livslang kamp, ​​utvikle en sterk handlingsplan. Besøk din lege eller nevrolog regelmessig, ta foreskrevet medisiner, se en ernæringsfysiolog og / eller psykolog og få behandling (tale, fysisk eller yrkesmessig) for å styrke muskler og motoriske ferdigheter.

Family Support

Snakk med barn, venner og familie, og forklare hvor hjelp er nødvendig og vurdere å finne en profesjonell omsorgsperson. Å ta vare på sine kjære med progressive sykdommer kan være fysisk og følelsesmessig drenering.

Utenfor Support

PDF viser noen støtte organisasjoner: Omsorgs Media Group, National Family Pleiere Association, Parkinsons Training for omsorgspersoner og godt Ektefelle Association. Oppsøk lokale støttegrupper for å finne andre som står overfor lignende utfordringer.

MRI med Parkinsons sykdom

MRI med Parkinsons sykdom


Det finnes ingen spesifikk test for Parkinsons sykdom. Av denne grunn kan det være svært vanskelig å diagnostisere. Leger må i stedet observere pasienter for symptomer på Parkinsons og utelukke andre sykdommer. Et av verktøyene de bruker er magnetisk ressurs imaging (MRI-skanning).

Funksjon

En MR-undersøkelse gir bilder av hjernen ved hjelp av magnetfelt og radiobølger.

Fordeler

En lege kan bestille en MR-undersøkelse hvis hun ikke er overbevist om pasientens symptomer er forårsaket av Parkinsons. MR brukes ofte for å utelukke hjerneslag eller hjernesvulster, noe som kan gi de samme symptomene som Parkinsons sykdom.

Symptomer

En pasient kan være som får symptomer som: bremset bevegelse, stive muskler, bøyde holdning, dårlig balanse, tale endringer, tap av automatiske bevegelser eller demens.

Diagnose

En pasient skal ha minst to primære symptomer på Parkinsons sykdom å motta en diagnose. En av disse symptomene hviler tremor.

Behandling

Det er ingen kur for Parkinsons sykdom, men medisiner eller kirurgi kan anvendes for å minske symptomene. Det er viktig for en diagnose skal gjøres slik at pasientene kan starte behandling.

Organer som ble påvirket av Parkinsons sykdom

Organer som ble påvirket av Parkinsons sykdom


Parkinsons sykdom er en nevrologisk tilstand som påvirker hjernen og kan føre til komplikasjoner i organer i urinveiene og mage-tarm. Denne lidelsen fører til ubalanser i et kjemisk stoff i hjernen og problemer med dagligdagse bevegelser og funksjoner.

Brain

Pasienter med Parkinsons sykdom lave nivåer av dopamin i hjernen på grunn av svekkelse og hjerneceller som produserer denne hjerne kjemiske, ifølge Mayo Clinic.

Symptomer på Brain Effekter

Parkinsons sykdom kan forårsake feil i hjernens evne til å generere riktige muskelbevegelser og kan forårsake treghet, skjelvinger og reduserte evner til å blinke eller endre ansiktsuttrykk. Denne sykdommen kan føre til vanskeligheter med å snakke og demens.

Komplikasjoner av Brain Effekter

Den ødeleggende effekt av Parkinsons sykdom i hjernen kan føre til at pasienter utvikler depresjon eller søvnproblemer.

Urinveis Komplikasjoner

Personer med Parkinsons sykdom kan utvikle urinretensjon eller inkontinens på grunn av nedsatt funksjon av organer i urinveiene som nyrene eller blæren.

Gastrointestinale veiskomplikasjoner

Parkinsons sykdom lider kan bli forstoppet grunn bremset funksjon og bevegelse i tykktarmen.