Digidexo.com

Tegn og symptomer på en trakk muskel i armen

Tegn og symptomer på en trakk muskel i armen


Alle som er involvert i anstrengende arbeid eller trening kan fortelle en historie om en trakk muskel i armen. Vanligvis vil den starte som en skarp spasme, men det kan også utvikle seg langsomt, inntil du vekke neste morgen ute av stand til å bevege armen. Hvis du tror du har en trakk muskel i armen din, vel vitende om skiltene, hva deres plassering betyr, vil risikoen, og hastigheten på progresjon bidra til å lindre problemet.

Symptomer

De vanligste symptomene følte når du trekker en muskel i armen kan være smerte, ømhet og hevelse i muskler. Den manglende evne til å bevege armen eller muskel på grunn av smerter og hevelse er et annet tegn på en trakk muskel. Et annet tegn er stivhet eller en ekstremt stram følelse i det berørte området. Plutselige kramper kan oppstå også. En følelse av lammelse - der du ikke kan bevege armen, eller oppleve en prikking eller nummenhet - er nok et tegn på.

Årsaker

Tegn eller symptomer på en trakk muskel ofte et resultat av to typer skader på armen. Den første er en plutselig skade, for eksempel forstuing eller plutselig støt. Den andre årsaken er overforbruk eller overextension av muskel; er vanligvis oppstår fra løfte elementer som er utenfor din kapasitet, for fort, eller i lange perioder av gangen.

Type

Tegn og symptomer kan variere avhengig av muskel trukket. Deltoid musklene er lokalisert rundt skulderen, og kan vise tegn til smerte når du prøver å flytte den på overarmen. Biceps er musklene like under deltoids, og vanligvis viser tegn til smerte når du strekker armen rett ut. Triceps er muskler motsatte biceps på undersiden av armen. Disse musklene kan vise tegn på en pull når du bøyer armen ved albuen. De brachioradialis musklene utgjør muskelgruppe i underarmen. Ofte er disse musklene viser symptomer når du prøver å løfte noe, bøyer håndleddet, eller erfaring skade på albuen eller håndleddet.

Tidsramme

Smerten fra en trakk muskel kan være nesten momentant. Avhengig av hvor stramt muskelen er når skadde, kan du begynne å føle en kjedelig, bankende smerte som bygger seg opp over 24 timer, eller en skarp smerte som kan oppstå plutselig. Mens bankende smerte er lettere å håndtere i begynnelsen, er det også grunnen til musklene blir immobile for lange perioder av gangen. De skarpe smerter er ofte forårsaket av kramper og kan være lettere å håndtere ved melding eller arbeider muskelen sakte. Kramper ofte tar bare timer å eliminere.

Risiko

Ignorerer tegn på en trakk muskel kan forårsake ødeleggende effekter. Fortsatt bruk av en trakk muskel kan forårsake varig skade og delvis til fullstendig tap av mobilitet. Tap av deltamuskelen kan føre til manglende evne til å løfte armen. Tap av en bicep eller triceps kan gjøre deg i stand til å løfte gjenstander. Tap av brachioradialis kan resultere i tap av bruk av håndleddet.