Digidexo.com

De beste botemidler for Hjertesvikt

Hjertesvikt oppstår når ikke nok blod pumpes gjennom hjertet til å møte behovene til kroppens organer. Høyt blodtrykk og koronarsykdom kan til slutt forlate ditt hjerte for svak til å pumpe blodet effektivt gjennom hjertet. Hjertesvikt kan behandles med medisiner og endringer i livsstil.

Medisiner

Legen din kan forskrive en eller en kombinasjon av medisiner for din hjertetilstand. ACE-hemmere som Zestril utvide blodårene slik at bedre blodgjennomstrømning og mindre arbeid for hjertet. Betablokkere som Coreg er stoffer som senker pulsen og lavere blodtrykk, bedre hjertefunksjon. Diuretika, også kjent som vanndrivende, føre til at kroppen din til å urinere oftere og holde væske fra å bygge opp i kroppen din. Lasix er en vanlig foreskrevet diuretikum for hjertesvikt, og kan også hjelpe til å redusere væske i lungene gjør det mulig å puste enklere.

Kirurgiske enheter

En skadet hjerteklaff kan noen ganger føre til hjertesvikt, slik reparasjon eller utskifting av hjerteklaffen kan være en behandling. ICD er implanterbare cardioverter-defibrillatorer som er implantert under huden med små ledninger som knytter seg til hjertet. ICD overvåker hjerterytmen, og hvis hjertet begynner racing, vil ICD sjokkere hjertet tilbake til en normal rytme. Biventrikulær pacing, mer kjent som pacemakere, sende elektriske impulser til hjertets to nederste kammer, slik at de kan pumpe på en effektiv måte. Noen leger bruker både pacemakere og ICD for sine hjertesviktpasienter.

Livsstilsendringer

Redusere saltinntaket senker blodtrykket og bidrar til å redusere oppbevaring av vann. Vannretensjon gjør hjertet jobbe hardere og forårsaker hovne ben og føtter. Hvis du røyker, så slutt, som røyking reduserer oksygen i blodet og gjør at hjertet slår fortere. Opprettholde en sunn vekt. Overvekt gir en ekstra belastning på hjertet. Moderat trening som gåing kan bidra til å styrke hjertemuskelen. Reduser stress som blir satt i bevegelse gjør ditt hjerte slå fortere. Alltid diskutere med legen din hva medisinske behandlinger og endringer i livsstilen din vil bedre tilstanden din.