Digidexo.com

Behandlinger for poser under øynene?

Disse posene, eller porsjonsposer, under nedre øyelokk kan gjøre en person ser eldre eller sliten. For noen mennesker, disse posene er milde og forbigående - forårsaket av væskeretensjon - og kan forbedres ved hjelp av at-home rettsmidler. For andre er under øynene poser streket av fett under huden og er ikke like lett reduseres ved mindre endringer i livsstil.

Livsstilsendringer

Minske væskeansamling er den første linjen av behandling. Å få en hel natts søvn er det første skrittet - å sove med hodet hevet kan redusere opphopning rundt øynene. Mengden av høyden kan variere fra en pute til en kile under madrassen. Å være komfortabel er den viktigste faktoren. Bor hydrert kan også redusere mengden av øye poser i morgen.

Cool Komprimerer

Plassere kjølig komprimerer over øynene kan redusere hevelser. Kalde agurkskiver, frosne poser med erter eller fuktige teposer kan erstatte kule komprimerer. Du kan også kjøpe gel øye masker og avkjøl dem til dette formålet. Disse strategiene kan bidra til å forbedre blodsirkulasjonen rundt øynene og redusere væskeansamling.

Forbedre allergisymptomer

Allergi mot miljøbelastende stoffer, ansikts rensemidler eller makeup kan forårsake øyelokk poser. Redusere eksponering for allergenet for å lindre problemet. Over-the-counter eller reseptbelagte allergi medisiner kan også brukes; snakke med en lege for å få råd om medisiner.

Kirurgi

Når øye poser er forårsaket av slapp hud, svekket muskler eller fett, at-home rettsmidler ikke vil forbedre tilstanden mye. En operasjon som kalles blefaroplastikk er den eneste behandling for å forbedre utseendet av poser under øynene som skyldes disse typer hudforandringer. Dette poliklinisk prosedyre kan kun utføres av øyeleger, hudleger eller plastikkirurger. Under operasjon, er fettet fjernet og huden strammes. Denne prosedyren er ikke dekket av forsikringen med mindre det foreligger dokumentasjon på at tilstanden forstyrrer synet ditt.

Betraktninger

Hvis du opplever alvorlige øye hevelse, må du kontakte lege umiddelbart. Hvis øyelokkene er hovne og puffy hver dag, og synes ikke å bli bedre, la en øyelege for å ta en titt på øyelokket for å sørge for at tilstanden ikke er forårsaket av en mer alvorlig eller kronisk tilstand.