Digidexo.com

Selleri Seed Fordeler

For tusenvis av år, har selleri seedet blitt brukt over hele verden til å behandle en rekke forhold. En krukke av selleri frø kan sette deg på veien til bedre helse.

Utseende

Selleri frø er små brune frø som finnes i blomster av selleri plante.

Komponenter

Selleri frø inneholder linolsyre, som er en omega-6-fettsyre, samt kumariner (blod-tynner) og flavonoider (antioksidanter). De har også inneholde flyktige oljer, kalsium og limonen.

Forhold Behandlet

Den mest vanlige bruken av selleri seedet i alternativ medisin er som et vanndrivende. De kan også brukes til å behandle nyrestein, gikt, leddgikt, muskelkramper og høyt blodtrykk.

Samlet Helse

Selleri frø inneholder forbindelser som fører til et sunt leveren, sterke livmor muskler og rolige nerver.

Skjemaer

For bruk i alternativ medisin, kan selleri seedet ta en av mange former. Bruk 1 ts. knust frø i kokende vann og la dem bratt for 10 til 20 minutter for te. Eller, ta 1/4 til 1/2 ts. av selleri frø ekstrakt eller ett femtinitti selleri frø olje kapsler eller tabletter. Ta din foretrukne form av selleri seedet opp til tre ganger per dag.

Advarsler

Som selleri frø er et vanndrivende og en antikoagulant, ikke bruk den mens du tar andre diuretika eller antikoagulantia. Gravide og barn under 18 år bør ikke ta selleri frø. Ikke ta frø fra en pakke av hage frø, som de har trolig blitt behandlet med kjemikalier.