Digidexo.com

Hvordan redusere Tykk Post nasal drypp

Post-nasal drypp oppstår når bihulene produsere en overflod av slim som samler seg i halsen og baksiden av nesen. Det kan være forårsaket av allergi, forkjølelse, bihulebetennelse, ikke-halsbrann relatert laryngofaryngeal sure oppstøt, og noen øre, nese og hals lidelser. Noen kvinner selv få post-nasal drypp når østrogennivået er forhøyet, under graviditet, for eksempel. Post-nasal drypp er sjelden alvorlig. Alvorlige tilfeller, derimot, kan gjøre pusting og spising vanskelige eller forårsake sinus og ørebetennelser.

Bruksanvisning

Hvordan redusere Tykk Post-nasal drypp

•  Redusere tykkelsen på post-nasal drypp. Sitt i nærheten av en vaporizer eller luftfukter. Drikk rikelig med væske --- vann og varm te er best. Bruk en saltvannsnesespray en gang i noen timer som er angitt på esken.

Ta et antihistamin eller decongestant. Du kan først være lurt å prøve en over-the-counter decongestant. Nye, ikke-døsig reseptbelagte antihistaminer er mindre sannsynlig å tørke halsen og bli tykkere på post-nasal drypp.

•  Prøv nasal vanning. Bland to kopper varmt vann med en kvart teskje salt. Kjent som saltvann, kan du også kjøpe denne pre-laget i et apotek. Bruk en pære sprøyte for å injisere saltvann i nesa for å skylle ut slim. Motstå lener hodet bakover. I stedet vippe hodet ned mot gulvet. Klem forsiktig væske inn nesen og la det renne ut av den samme nesebor, den andre neseboret, eller til og med din munn.

Evaluere alvorlighetsgraden av din tilstand. Hvis din post-nasal drypp er kronisk, hvis det forstyrrer dine daglige aktiviteter og medisiner har ikke lettet dine symptomer, diskutere muligheten for korrigerende kirurgi med ditt øre, nese og hals (ØNH) lege. Kronisk bihulebetennelse kan føre til at slimhinnen i nesegangene å tykne. Kombinert med tykk post-nasal drypp, kan pusten din bli farlig påvirket.

Tips og advarsler

  • Unngå saltvann nesespray med tilsetningsstoffer som benzalkoniumklorid.
  • Hvis du er følsom for jod, bruker en ikke-iodized salt for saltblandingen.