Digidexo.com

Enkelt Beste måten å miste vekt

Med fedme problem som vi står overfor i Amerika og overfladisk samfunn som vi lever i, virker det som alle ønsker å gå ned i vekt. Som et resultat av alle ønsker å vite hva den eneste beste måten å gå ned i vekt er. Selv om det virker som det er noe enkelt svar på dette spørsmålet, og det er hundrevis av dietter og tips som hevder å være den beste, det er faktisk et veldig enkelt svar. Den eneste beste måten å gå ned i vekt er den som er mest sunne og den som vil være i stand til å vedlikeholde.

Slanking

Det viktigste skrittet for å være på en diett er å påskynde stoffskiftet. Øke stoffskiftet hjelper konvertere fett til muskler, brenne kalorier og gir ekstra energi. En av måtene å øke stoffskiftet er å spise oftere, men i mindre porsjoner. Ikke hopp over frokosten eller måltider for å kutte ned kalorier. Selv om det er sant at det samlede kaloriinntaket som regel behov for å redusere, betyr det ikke at du trenger å sulte deg selv. Tvert imot, må du holde deg fra å være både sulten og full. Dette gjøres ved å spise 6-8 små måltider om dagen. En snack regnes som et måltid. Dermed mellom hver time til to timer om dagen, har et lite måltid. Dette vil holde deg fornøyd hele dagen, hindre deg fra over indulging i løpet av et enkelt måltid, og få fart på stoffskiftet. Et eksempel på et lite måltid er en halv kalkun sandwich, eller et beger av yoghurt, og en banan. Foruten å holde måltidene små, bør du også kutte ned på matvarer som inneholder mye sukker og trans eller mettet fett. De fleste er klar over hva som er sunt og hva som ikke er det. Det er viktig å holde måltider sunt. Men ikke frata deg av dine krav. En gang i uken, er det OK å ha en liten usunn måltid som du liker best for å hindre deg fra å bryte fra den ellers sunn livsstil.

Trening

Den beste måten å øke stoffskiftet, brenne fett og få muskelmasse er å utøve. Lean mass hjelper fart på stoffskiftet, noe som hjelper fart på vekttap. Aerobic øvelser som løping, svømming og sykling hjelper forbrenne fett kalorier samt hastigheten på stoffskiftet i opptil åtte timer etter at du slutter å trene. Det er viktig å trene regelmessig og å gjøre det på en intens nivå. Selv om du gjør aerobic øvelser for lang tid på et statisk tempo er bra for å brenne fett, gjør høy intervall trening er faktisk den beste måten å gå ned i vekt. Dette innebærer raskt påskynde pulsen ved å gå så hardt du kan i små intervaller mens du hviler eller uformelt vandrer mellom settene. Som alltid konsultere en lege før du deltar i noen høy intensitet treningsprogram. Fordi vanlige aerobic øvelser kan bli kjedelig, finne en sport eller aktivitet som du liker som tvinger deg til å være aktiv. Dette vil hjelpe deg å opprettholde målet om å miste og holde vekten av. Til slutt, ikke ignorere motstand og vekttrening. En av de vanligste feilene som folk gjør er at de bare gjøre aerobic øvelser, er feil å tro at vekttrening ikke bli kvitt fett. Vekt og styrketrening bygge magre muskler, som brenner av fett og setter fart på stoffskiftet. En kombinasjon av vekttrening og aerobic øvelser er den beste måten å øke stoffskiftet og miste vekt.