Digidexo.com

Baptist Hospital flytende diett

Baptist Hospital flytende diett


An all-flytende diett var en populær diett for pasienter i sykehus i det siste, men i dag dietten unngås unntatt i tilfeller når mage-tarmkanalen må være klar av fordøyd mat.

Grunner

Den flytende diett brukes til å rense tarmen og magen før operasjonen av disse områdene. Det kan også brukes etter operasjonen for å få pasientens fordøyelsessystem klar for fast føde på nytt. Personer med tilstander som divertikulitt kan bruke en flytende diett under en blusse opp.

Tillatte Foods

Ting som vann, klar buljong og popsicles er tillatt. Også en pasient kan konsumere te eller kaffe, men med ingen Creamer. Eple, drue og tranebærjuice er tillatt så lenge juice ikke inneholder masse. Flytende kosttilskudd som Boost eller Enlive! er tillatt.

Forbudte Foods

Noe med melk, som creamers eller milkshake, er forbudt. Også høy syre saft som appelsin, grapefrukt eller tomatjuice er på do-ikke-drikke-listen.

Risiko

Den flytende diett vil holde deg hydrert, men mangler nok kalorier og næringsstoffer. Ifølge Baptist Medical Clinic, bør en person bare bo på diett i tre dager.